Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
    Nu bet jūs ir pavarot. Vėl ir vėl tie gėjai, periodiškai. Kaip memelenderiui propagandos priepuoliai užeina per pilnatį, taip Jums tie gėjai vis užeina. Skaitau ir savom akim netikiu, apie analinio seksą ir pilnas kelnaites miestai.net forumas prabilo.

Ar nebėr prasmingesnių diskusijų temų?.. Suprantu, kad krizė, projektai miršta, nėr ką šnekėt, bet nu, tie gėjai jau per daug dėmesio gauna mano nuomone.
    girdejai gal kad kriziu metu zmones dazniau mylisi, tai cia gal ir sukilo noras visiem aiskintis kas ir kaip ir su kuo ir be abejo kaip daznai tai daro
    "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
      Kažkada ir homoseksualizmas buvo laikoma liga, kol nesusėdo būrelis žmogelių ir nenubalsavo, kad tai ne liga ir ne iškrypimas. Kas gali garantuoti, kad po 10-20 metų nesusės vėl būrelis išminčių ir nenubalsuos taip dėl pedofilijos ar kitos -filijos?
      Homoseksualumas, kaip liga, buvo pradėtas traktuoti ne taip seniai ir ta primesta "diagnozė" didesne dalimi buvo įtakota krikščionybės bei jos nuodėmės sampratos. (Paradoksas, kai kurie vienuolynai Italijoje bei Prancūzijoje buvo tapę 'žydrų' orgijų namais). O tarybinėje visuomenėje visi privalėjo būti klonuotais Lenino "anūkais", štai ir dabar komunistinės Korėjos Liaudies "Demokratinės" (??) Respublikos lyderis Kim Čen Iras uždraudė vyrams auginti ilgus plaukus
      Dabartiniais laikais, kai dalis žmonių laiko save nereligingais, o kita dalis neieško "blato" pas kunigą, kad pabendrautų su Dievu, homoseksualumas nebelaikomas liga. Visi prietarai ir mitai išsisklaidė. Skandinavijoje lesbietės ir gėjai gali tuoktis Liuteronų bažnyčiose, kitose šalyse jie oficialiai įteisina savo partnerystės ryšius, kai kur - gali ir įsivaikinti.
      Paskutinis taisė arun'; 2008.11.06, 14:53.

Comment

Parašė Kadafis Rodyti pranešimą
        Tolerancija pidarastam (lietuviu kalboje buvo vartojamas zodis " pidarastas" , na tarptautinis -" homoseksualas" . Is kur dabar atsirado " gejus" ?) baigiasi tuomet, kai užsimoja rengti eitynes ar dar kokį velnią, kad tik kuo plačiau apsiskelbt visuomenei. Aš nieko prieš juos neturėjau ir neturiu, kol jie tratinasi tarp savęs sulindę kokiuose rūsiuose ar savo gentainių vakarėliuose uždarai nuo kitų žmonių. Bet eit po miestą chlenais maskatuojant ir populiarint judėjimą tai jau virš visko. Aš kaip aš, bet nenorėčiau kad sūnus ar dukra matytų tokias eitynes ir jiem galvelėj pradėtų painiotis šeimos samprata ir elementarios gyvybės pratesimo tiesos...

Beje Kristijonas Donelaitis " Metuose" puikiai atskleide lietuviu poziuri i gejus (kuris nekinta iki siu dienu): " Jei kur bura pamates su spragilu sikna bekrapstant, krauk i veizolus jam sparciai, kad dantys brasketu..."
        Per daug sau leidi taip įžeidinėdamas. Jei nori, kad tave gerbtų, gerbk ir kitus. Kai visi 100 proc. homoseksualų rengs eitynes ir paradus, tada galėsi ir reikšti dėl to napasitenkinimą, nepamiršk, kad tuos renginius organizuoja tik maža dalis homoseksualų ir klysti manydamas, kad dauguma homoseksualų tam pritaria. Apie tai jau šioje temoje kalbėta. Tokių renginių organizavimas yra atskirų grupių interesai. Pats kaltas, jei visiems homoseksualas reiški nepasitenkinimą dėl eitrynių ir paradų, nors juos organizuoja tik maža dalis. Paradų esmė ne skelbti save, bet skatinti vieningumą, naikinti įsitikinimą, kad homoseksualų reikia bijoti. Prie ko čia tratinimasis? Aš tavęs nepažįstu, bet iš tokių pasisakymų atrodo, kad pats tratiniesi grupiniu rūsiuose. Jei ne, tai iš kur tokios fantazijos? Kodėl homoseksualai siejami tik su seksu? Na gal tavo vaikai turi galvą ir joje smegenis, kad vos kuo pamaskatavus, nepradėtų prispaistyti tokių dalykų, kokių prisipaisto jo tėvelis ar mamytė. Apie paradų rengimą ir jų programą bei pobūdį seniai irgi kalbėta šioje temoje. Dauguma homoseksualų nepritaria tokiai programai ir pritaria, kad tai tolerancijos neskatina. Kai kuriose šalyje homoseksualų paradai yra su nuogybėmis, nes ten ir heteroseksualų renginiai yra tokie. Tai tiesiog tautos paradų rengimo įpročiai. Taigi atvėsk ir nenusišnekėk. Jei leisi sau ir toliau užplūdus emocijoms pilti visas mintis, kas papuola, tai aplinkiniai gali apie tave susidaryti blogą nuomonę.

Kiekvienas skirtingai gali interpretuoti kūrinius. Aš tą citatą suprantu, kad Donelaitis prišiškai nusiteikęs prieš tinginius, kurie tik sėdi, žiūri tv ir krapšto šikną. Ir nuo kada tau Donelaitis toks Dievas, kad jo nuomonė jau valdo ir tave?
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
          Ginam, kad paklaustum. Jei ponas toks išdidus ir nesugebi gerbti kito, tai tavęs niekas negerbs. O ir paskutinio komentaro kalbėsena parodo tavo žemą kultūrą. Būtum protingas, pats suprastum. Praeitame komentare klausdamas pateikei tik kvailiausius spėliojimus, nei vieno teisingo. Bet atsakau tik už save.
          atleiskit aukstos kulturos ponia, bet tai visolabo tik tamstos nuomone. ir as kultura matau tikrai kitokiuose dalykuose nei tolerancija zydriesiems. ir speliojimu ir pseudo moksliniu paaiskinimu apie "aukstenes kulturos seksualine orientacija" deja gerokai daugiau jusu puseje. nors cia jau tradicija - diskusijos eigoje va tokie toleruotojai pritrukus argumentu pradeda listi i asmenines oponento savybes ar verkti del stipresnio zodzio pavartoto apibudinant kvailus isitikinimus. na svaime suprantama, daug lengviau pavaizduot nuskriausta "nekulturingu homofobu" nei pateikt svarius ir logiskus argumentus.
          *censored*

Comment

Per daug sau leidi taip įžeidinėdamas. Jei nori, kad tave gerbtų, gerbk ir kitus.
            Nematau nė vieno įžeidimo, o ir specialiai to nesistengiau padaryti, tik pabrėžiau, kad tolerancija jiem tolygiai proporcinga jų veržimuisi į viešumą...

Kai visi 100 proc. homoseksualų rengs eitynes ir paradus, tada galėsi ir reikšti dėl to napasitenkinimą, nepamiršk, kad tuos renginius organizuoja tik maža dalis homoseksualų ir klysti manydamas, kad dauguma homoseksualų tam pritaria. Apie tai jau šioje temoje kalbėta. Tokių renginių organizavimas yra atskirų grupių interesai. Pats kaltas, jei visiems homoseksualas reiški nepasitenkinimą dėl eitrynių ir paradų, nors juos organizuoja tik maža dalis.
            O aš girdžiu tai, ką praneša per mass media. Ten kaip tik akcentuoja apie rengiamus paradus, susiėjimus ar problemas dėl to, jog nori išskleisti savo vėliavą kažkur viešoj vietoj, o leidimo negauna. O gilintis į mažų grupių interesų konfliktus nėra nei laiko nei noro...

Kiekvienas skirtingai gali interpretuoti kūrinius. Aš tą citatą suprantu, kad Donelaitis prišiškai nusiteikęs prieš tinginius, kurie tik sėdi, žiūri tv ir krapšto šikną. Ir nuo kada tau Donelaitis toks Dievas, kad jo nuomonė jau valdo ir tave?
            Ten šiaip lyg su jumoru mestelėjau, galvojau suprasit...
            Autoturistai

Comment

Per daug sau leidi taip įžeidinėdamas. Jei nori, kad tave gerbtų, gerbk ir kitus. Kai visi 100 proc. homoseksualų rengs eitynes ir paradus, tada galėsi ir reikšti dėl to napasitenkinimą
              o jei 99%? ar 50%? kuo skirias, kaip pamatuota ir pan. paziurek, ir rinkimus net maziau nei 50% zmoniu lietuvoj ateina, o valdzia isrenka.
              *censored*

Comment

Sita diskusija - kaip pasaka be galo

Comment

kadafi, aš su tavimi.Neleisim IŠKRYPĖLIAMS mums nurodinėti.Nors, reikia užjausti juos, t.y.ligonius.Nepikim ant vargšų gėjų.

Comment

Parašė aManXP Rodyti pranešimą
                    kadafi, aš su tavimi.Neleisim IŠKRYPĖLIAMS mums nurodinėti.Nors, reikia užjausti juos, t.y.ligonius.Nepikim ant vargšų gėjų.
                    Nustok spaminti privaciu zinuciu dezutes savo poemomis.

Comment

Parašė PukiS Rodyti pranešimą
                      atleiskit aukstos kulturos ponia, bet tai visolabo tik tamstos nuomone. ir as kultura matau tikrai kitokiuose dalykuose nei tolerancija zydriesiems. ir speliojimu ir pseudo moksliniu paaiskinimu apie "aukstenes kulturos seksualine orientacija" deja gerokai daugiau jusu puseje. nors cia jau tradicija - diskusijos eigoje va tokie toleruotojai pritrukus argumentu pradeda listi i asmenines oponento savybes ar verkti del stipresnio zodzio pavartoto apibudinant kvailus isitikinimus. na svaime suprantama, daug lengviau pavaizduot nuskriausta "nekulturingu homofobu" nei pateikt svarius ir logiskus argumentus.
                      Tai ne poniškumas, bet prašymas elgtis mandagiai ir kultūringai. Bet matyt esi dar nepribrendęs, kad tai suprastum, nes sugebi net paprašius iš to dar kartą pasityčioti. Apie kultūrą jau prakalbau ne tik dėl tolerancijos, esi nemandagus apskritai. Matau pats pateiki savo kvailus argumentus, o oponentų nesiklausai. Dabar konkrečiai matyti, kad kai kurie asmenys čia atėjo tiesiog tyčiotis, o ne gilintis į situaciją ir ją analizuoti. Būtent tokiu keliu kai kurie ir eina. Čia kažkuris klausė, koks mano tikslas komentuoti šioje temoje. Ogi bandyti paaiškinti visuomenei, kad tai nėra pasirinkimas. Jei būčiau heteroseksualas galbūt taip pat nesuprasčiau to, kaip ir jūs. Nevaidinu nuskriausto, jei kai kuriuose komentaruose jaučiasi neigiama nuotaika, tai manau ir pačių nuotaika subjurtų, kai skaitote įžeidinėjimus, nukreiptus į save. Bet specialiai nenoriu to akcentuoti, tiesiog čia komentuoju kaip asmuo, žmogus turintis nuomonę, o ne kaip koks homoseksualų atstovas
                      Paskutinis taisė Ametistas; 2008.11.06, 20:37.
                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė aManXP Rodyti pranešimą
                        Galų gale delfio komentatoriai persikėlė į čia. Žema... Labai žema...

Parašė Kadafis
                        Tolerancija pidarastam (lietuviu kalboje buvo vartojamas zodis " pidarastas" , na tarptautinis -" homoseksualas" . Is kur dabar atsirado " gejus" ?) baigiasi tuomet, kai užsimoja rengti eitynes ar dar kokį velnią, kad tik kuo plačiau apsiskelbt visuomenei. Aš nieko prieš juos neturėjau ir neturiu, kol jie tratinasi tarp savęs sulindę kokiuose rūsiuose ar savo gentainių vakarėliuose uždarai nuo kitų žmonių. Bet eit po miestą chlenais maskatuojant ir populiarint judėjimą tai jau virš visko. Aš kaip aš, bet nenorėčiau kad sūnus ar dukra matytų tokias eitynes ir jiem galvelėj pradėtų painiotis šeimos samprata ir elementarios gyvybės pratesimo tiesos...

Beje Kristijonas Donelaitis " Metuose" puikiai atskleide lietuviu poziuri i gejus (kuris nekinta iki siu dienu): " Jei kur bura pamates su spragilu sikna bekrapstant, krauk i veizolus jam sparciai, kad dantys brasketu..."

O šis komentaras vienareikšmiškai įžeidžiantis, manau autorius turėtų būti įspėtas. O autoriui galiu pusiau linksmai, pusiau rimtai palinkėti sūnaus gėjaus ar dukros lesbietės.
                        Paskutinis taisė Darius_; 2008.11.06, 23:44.

Comment

Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
                          Galų gale delfio komentatoriai persikėlė į čia. Žema... Labai žema...

O šis komentaras vienareikšmiškai įžeidžiantis, manau autorius turėtų būti įspėtas. O autoriui galiu pusiau linksmai, pusiau rimtai palinkėti sūnaus gėjaus ar dukros lesbietės.
                          O siamo dvyniu, dauno sindromo ar kitu issigimimu palinket nenori? Nes dar neaisku kas blogiau, invalidu savo vaiku tai rupintumeis vistiek, o ka su gejum daryt reiktu net neisivaizduoju. Menki juokai su tokiais linkejimais.

Comment

Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
                            O autoriui galiu pusiau linksmai, pusiau rimtai palinkėti sūnaus gėjaus ar dukros lesbietės.
                            Na jei žiūrėt į šį tavo pasisakymą pusiau rimtai, tai manau tu taip pat vertas įspėjimo už blogo linkėjimą kitam žmogui...

O jei žiūrėt pusiau linksmai, tai patys skelbėtės (čia ne p. Dariui asmeniškai, o bendrai silpnąjai lyčiai) "gėjus gali dirbti policijoje", "lesbietė gali būti mokytoja", tad neprapulsiu, jau dvi profesijos yra, kur tuos vaikus iškišt galėsiu

P.S. Įspėjimą gavau ir noriu atsiprašyt visų gėjų, kad apšaukiau pidarastais
                            Paskutinis taisė Kadafis; 2008.11.07, 00:18.
                            Autoturistai

Comment

Parašė Kadafis Rodyti pranešimą
                              P.S. Įspėjimą gavau ir noriu atsiprašyt visų gėjų, kad apšaukiau pidarastais
                              Kodėl žmogus tik gavęs įspėjimą atsiprašo? Kodėl iki tol nesusimąstoma? Ar čia tiesiog ribos išbandymas?

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                              O siamo dvyniu, dauno sindromo ar kitu issigimimu palinket nenori? Nes dar neaisku kas blogiau, invalidu savo vaiku tai rupintumeis vistiek, o ka su gejum daryt reiktu net neisivaizduoju. Menki juokai su tokiais linkejimais.
                              Pasikarščiavo žmogus, matyt išvedė iš kantrybės kiti komentatoriai.

Comment

Kodėl žmogus tik gavęs įspėjimą atsiprašo? Kodėl iki tol nesusimąstoma? Ar čia tiesiog ribos išbandymas?

Pasikarščiavo žmogus, matyt išvedė iš kantrybės kiti komentatoriai.
                                daiktu vadinimas tikraisiais vardais vertas susimastymo? va per tokius pseudo tolerantus ir keliamos bylos uz cigono pavadinima cigonu...
                                *censored*

Comment

Čia greičiau ne vadinimas tikraisiais vardais, o tavo principingas vadinimas kaip tu nori, neįsiklausymas į kitą, nesistengimas būti mandagiu ir pagarbiu, net jei prašoma. Sakykime, invalidas. Dabar invalidai nori būti vadinami alternatyviu žodžiu neįgalusis. Kurčnebyliai labai įsižeidžia, kai tokiais vadini, jie nori būti vadinami kurčiais, nes jie nėra nebylūs - jie turi savo kalbą.
                                  Paskutinis taisė Ametistas; 2008.11.07, 01:19.

Comment

amiko:
                                    tai va, yra gyvenime toks dalykas, kad žmogus yra visiškai atsakingas už savo veiksmus ir žodžius. Tai yra, jei aš susimetu gyventi su panele - man turi būti aišku, kad mane greičiausiai apšnekinės. Jei aš einu į seimą - man turėtų būti aišku, kad ant manęs stums, ir apie mane išknis viską.
                                    Tai yra, žmogus negali nurodinėti kitiems, kaip tie kiti turėtų su juo elgtis, bet kiti elgiais su žmogumi priklausomai nuo to, kaip šis elgiasi ir ką kalba

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                      Apgailėtina. Man atrodo tokiems kaip tamsta reikėtų apskritai palinkėti tų vaikų niekada neturėti, jų pačių labui.

Comment

Žmogus, eidamas į Seimą ar ką nors padarydamas, pamąsto kokios gali būti pasekmės. Neįgalus, kurčiasis ar gėjus jau tokiu gimsta, todėl negali numatyti ir pasiruošti aplinkinių reakcijai. Visą gyvenimą taip ir turi kentėti kitų užgauliojimus? Kaip tarp gyvūnų, kai silpsnesnis suvalgomas?
                                        Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
                                        Apgailėtina. Man atrodo tokiems kaip tamsta reikėtų apskritai palinkėti tų vaikų niekada neturėti, jų pačių labui.
                                        Tebūnie kaip yra, negali visi būti vienodi ir vienodai mąstyti. Arba mąstymas pasikeis dar gyvenimo eigoje (juk žmogus tobulėja visą gyvenimą, įgydamas patirties ir išminties), arba tiesiog liks su tokiu mąstymu. Bet jei toks mąstymas neperžengs veiksmų ribos, tai tebūnie Bent aš taip manau
                                        Paskutinis taisė Ametistas; 2008.11.07, 01:19.

Comment

Kai kas uzkabino neigaliuosius. Jei atvirai Lietuvoje nemazai zmoniu vis dar tyciojasi is zmoniu kurie invalido vezimeliuose, sutrikes judejimas, aklieji ar kurtieji. Ne karta teko matyt ir girdet kaip juos uzgaulioja.
                                          Ir siaip siame forume yra dauguma tolerantisku. Gaila kad sis procentas nera toks kaip Lietuvoje. Aisku turetume tokiu kaip memelenderis ar dar kokiu, bet ju butu vienetai

Comment

Working...
                                          X