Parašė Analitikas PlėtRa
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąKažkada ir homoseksualizmas buvo laikoma liga, kol nesusėdo būrelis žmogelių ir nenubalsavo, kad tai ne liga ir ne iškrypimas. Kas gali garantuoti, kad po 10-20 metų nesusės vėl būrelis išminčių ir nenubalsuos taip dėl pedofilijos ar kitos -filijos?
Dabartiniais laikais, kai dalis žmonių laiko save nereligingais, o kita dalis neieško "blato" pas kunigą, kad pabendrautų su Dievu, homoseksualumas nebelaikomas liga. Visi prietarai ir mitai išsisklaidė. Skandinavijoje lesbietės ir gėjai gali tuoktis Liuteronų bažnyčiose, kitose šalyse jie oficialiai įteisina savo partnerystės ryšius, kai kur - gali ir įsivaikinti.Paskutinis taisė arun'; 2008.11.06, 14:53.
Comment
-
Parašė Kadafis Rodyti pranešimąTolerancija pidarastam (lietuviu kalboje buvo vartojamas zodis " pidarastas" , na tarptautinis -" homoseksualas" . Is kur dabar atsirado " gejus" ?) baigiasi tuomet, kai užsimoja rengti eitynes ar dar kokį velnią, kad tik kuo plačiau apsiskelbt visuomenei. Aš nieko prieš juos neturėjau ir neturiu, kol jie tratinasi tarp savęs sulindę kokiuose rūsiuose ar savo gentainių vakarėliuose uždarai nuo kitų žmonių. Bet eit po miestą chlenais maskatuojant ir populiarint judėjimą tai jau virš visko. Aš kaip aš, bet nenorėčiau kad sūnus ar dukra matytų tokias eitynes ir jiem galvelėj pradėtų painiotis šeimos samprata ir elementarios gyvybės pratesimo tiesos...
Beje Kristijonas Donelaitis " Metuose" puikiai atskleide lietuviu poziuri i gejus (kuris nekinta iki siu dienu): " Jei kur bura pamates su spragilu sikna bekrapstant, krauk i veizolus jam sparciai, kad dantys brasketu..."
Kiekvienas skirtingai gali interpretuoti kūrinius. Aš tą citatą suprantu, kad Donelaitis prišiškai nusiteikęs prieš tinginius, kurie tik sėdi, žiūri tv ir krapšto šikną. Ir nuo kada tau Donelaitis toks Dievas, kad jo nuomonė jau valdo ir tave?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąGinam, kad paklaustum. Jei ponas toks išdidus ir nesugebi gerbti kito, tai tavęs niekas negerbs. O ir paskutinio komentaro kalbėsena parodo tavo žemą kultūrą. Būtum protingas, pats suprastum. Praeitame komentare klausdamas pateikei tik kvailiausius spėliojimus, nei vieno teisingo. Bet atsakau tik už save.*censored*
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPer daug sau leidi taip įžeidinėdamas. Jei nori, kad tave gerbtų, gerbk ir kitus.
Parašė amiko Rodyti pranešimąKai visi 100 proc. homoseksualų rengs eitynes ir paradus, tada galėsi ir reikšti dėl to napasitenkinimą, nepamiršk, kad tuos renginius organizuoja tik maža dalis homoseksualų ir klysti manydamas, kad dauguma homoseksualų tam pritaria. Apie tai jau šioje temoje kalbėta. Tokių renginių organizavimas yra atskirų grupių interesai. Pats kaltas, jei visiems homoseksualas reiški nepasitenkinimą dėl eitrynių ir paradų, nors juos organizuoja tik maža dalis.
Parašė amiko Rodyti pranešimąKiekvienas skirtingai gali interpretuoti kūrinius. Aš tą citatą suprantu, kad Donelaitis prišiškai nusiteikęs prieš tinginius, kurie tik sėdi, žiūri tv ir krapšto šikną. Ir nuo kada tau Donelaitis toks Dievas, kad jo nuomonė jau valdo ir tave?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąPer daug sau leidi taip įžeidinėdamas. Jei nori, kad tave gerbtų, gerbk ir kitus. Kai visi 100 proc. homoseksualų rengs eitynes ir paradus, tada galėsi ir reikšti dėl to napasitenkinimą*censored*
Comment
-
Parašė aManXP Rodyti pranešimąkadafi, aš su tavimi.Neleisim IŠKRYPĖLIAMS mums nurodinėti.Nors, reikia užjausti juos, t.y.ligonius.Nepikim ant vargšų gėjų.
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąatleiskit aukstos kulturos ponia, bet tai visolabo tik tamstos nuomone. ir as kultura matau tikrai kitokiuose dalykuose nei tolerancija zydriesiems. ir speliojimu ir pseudo moksliniu paaiskinimu apie "aukstenes kulturos seksualine orientacija" deja gerokai daugiau jusu puseje. nors cia jau tradicija - diskusijos eigoje va tokie toleruotojai pritrukus argumentu pradeda listi i asmenines oponento savybes ar verkti del stipresnio zodzio pavartoto apibudinant kvailus isitikinimus. na svaime suprantama, daug lengviau pavaizduot nuskriausta "nekulturingu homofobu" nei pateikt svarius ir logiskus argumentus.Paskutinis taisė Ametistas; 2008.11.06, 20:37.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė aManXP Rodyti pranešimąkadafi, aš su tavimi.Neleisim IŠKRYPĖLIAMS mums nurodinėti.Nors, reikia užjausti juos, t.y.ligonius.Nepikim ant vargšų gėjų.
Parašė Kadafis
Tolerancija pidarastam (lietuviu kalboje buvo vartojamas zodis " pidarastas" , na tarptautinis -" homoseksualas" . Is kur dabar atsirado " gejus" ?) baigiasi tuomet, kai užsimoja rengti eitynes ar dar kokį velnią, kad tik kuo plačiau apsiskelbt visuomenei. Aš nieko prieš juos neturėjau ir neturiu, kol jie tratinasi tarp savęs sulindę kokiuose rūsiuose ar savo gentainių vakarėliuose uždarai nuo kitų žmonių. Bet eit po miestą chlenais maskatuojant ir populiarint judėjimą tai jau virš visko. Aš kaip aš, bet nenorėčiau kad sūnus ar dukra matytų tokias eitynes ir jiem galvelėj pradėtų painiotis šeimos samprata ir elementarios gyvybės pratesimo tiesos...
Beje Kristijonas Donelaitis " Metuose" puikiai atskleide lietuviu poziuri i gejus (kuris nekinta iki siu dienu): " Jei kur bura pamates su spragilu sikna bekrapstant, krauk i veizolus jam sparciai, kad dantys brasketu..."
O šis komentaras vienareikšmiškai įžeidžiantis, manau autorius turėtų būti įspėtas. O autoriui galiu pusiau linksmai, pusiau rimtai palinkėti sūnaus gėjaus ar dukros lesbietės.Paskutinis taisė Darius_; 2008.11.06, 23:44.
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąGalų gale delfio komentatoriai persikėlė į čia. Žema... Labai žema...
O šis komentaras vienareikšmiškai įžeidžiantis, manau autorius turėtų būti įspėtas. O autoriui galiu pusiau linksmai, pusiau rimtai palinkėti sūnaus gėjaus ar dukros lesbietės.
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąO autoriui galiu pusiau linksmai, pusiau rimtai palinkėti sūnaus gėjaus ar dukros lesbietės.
O jei žiūrėt pusiau linksmai, tai patys skelbėtės (čia ne p. Dariui asmeniškai, o bendrai silpnąjai lyčiai) "gėjus gali dirbti policijoje", "lesbietė gali būti mokytoja", tad neprapulsiu, jau dvi profesijos yra, kur tuos vaikus iškišt galėsiu
P.S. Įspėjimą gavau ir noriu atsiprašyt visų gėjų, kad apšaukiau pidarastaisPaskutinis taisė Kadafis; 2008.11.07, 00:18.
Comment
-
Parašė Kadafis Rodyti pranešimąP.S. Įspėjimą gavau ir noriu atsiprašyt visų gėjų, kad apšaukiau pidarastais
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO siamo dvyniu, dauno sindromo ar kitu issigimimu palinket nenori? Nes dar neaisku kas blogiau, invalidu savo vaiku tai rupintumeis vistiek, o ka su gejum daryt reiktu net neisivaizduoju. Menki juokai su tokiais linkejimais.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKodėl žmogus tik gavęs įspėjimą atsiprašo? Kodėl iki tol nesusimąstoma? Ar čia tiesiog ribos išbandymas?
Pasikarščiavo žmogus, matyt išvedė iš kantrybės kiti komentatoriai.*censored*
Comment
-
Čia greičiau ne vadinimas tikraisiais vardais, o tavo principingas vadinimas kaip tu nori, neįsiklausymas į kitą, nesistengimas būti mandagiu ir pagarbiu, net jei prašoma. Sakykime, invalidas. Dabar invalidai nori būti vadinami alternatyviu žodžiu neįgalusis. Kurčnebyliai labai įsižeidžia, kai tokiais vadini, jie nori būti vadinami kurčiais, nes jie nėra nebylūs - jie turi savo kalbą.Paskutinis taisė Ametistas; 2008.11.07, 01:19.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
amiko:
tai va, yra gyvenime toks dalykas, kad žmogus yra visiškai atsakingas už savo veiksmus ir žodžius. Tai yra, jei aš susimetu gyventi su panele - man turi būti aišku, kad mane greičiausiai apšnekinės. Jei aš einu į seimą - man turėtų būti aišku, kad ant manęs stums, ir apie mane išknis viską.
Tai yra, žmogus negali nurodinėti kitiems, kaip tie kiti turėtų su juo elgtis, bet kiti elgiais su žmogumi priklausomai nuo to, kaip šis elgiasi ir ką kalba
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO siamo dvyniu, dauno sindromo ar kitu issigimimu palinket nenori? Nes dar neaisku kas blogiau, invalidu savo vaiku tai rupintumeis vistiek, o ka su gejum daryt reiktu net neisivaizduoju. Menki juokai su tokiais linkejimais.
Comment
-
Žmogus, eidamas į Seimą ar ką nors padarydamas, pamąsto kokios gali būti pasekmės. Neįgalus, kurčiasis ar gėjus jau tokiu gimsta, todėl negali numatyti ir pasiruošti aplinkinių reakcijai. Visą gyvenimą taip ir turi kentėti kitų užgauliojimus? Kaip tarp gyvūnų, kai silpsnesnis suvalgomas?
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąApgailėtina. Man atrodo tokiems kaip tamsta reikėtų apskritai palinkėti tų vaikų niekada neturėti, jų pačių labui.Paskutinis taisė Ametistas; 2008.11.07, 01:19.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Kai kas uzkabino neigaliuosius. Jei atvirai Lietuvoje nemazai zmoniu vis dar tyciojasi is zmoniu kurie invalido vezimeliuose, sutrikes judejimas, aklieji ar kurtieji. Ne karta teko matyt ir girdet kaip juos uzgaulioja.
Ir siaip siame forume yra dauguma tolerantisku. Gaila kad sis procentas nera toks kaip Lietuvoje. Aisku turetume tokiu kaip memelenderis ar dar kokiu, bet ju butu vienetai
Comment
Comment