Parašė DeSadas
Rodyti pranešimą
"Homosexuality in animals is seen as controversial because some assert it points to the naturalness of homosexuality in humans, while others counter that it has no implications and is nonsensical to use animal behavior to justify what is or is not immoral. Animal preference and motivation is always inferred from behaviour. Thus homosexual behaviour has been given a number of terms over the years. The correct usage of the term homosexual is that an animal exhibits homosexual behaviour..."
Problema ta, kad viena suinteresuota pusė laikysis vienos pozicijos, kita - kitos. Visgi jokių normalių įrodymų iš homoseksualizmo apologetų pusės aš nematau. Pavienių stebėjimų krūva nėra įrodymas. Esu už tai, kad žmogus būtų laikomas žmogumi, o ne gyvūnu, valdomu vien instinktu. Žmogus gali sąmoningai valdyti savo aistras.
Homoseksualizmą laikau išimtinai žmonėms būdingu reiškiniu, nes nė viena kita gyvūnų rūšis neturi tokio sudėtingo socialinio gyvenimo, ir nė vienas gyvūnas negali sąmoningai paaiškinti savo pasirinkimų. Kita vertus, aš galiu priimti tai kaip tam tikrą socialinį reiškinį, plintančią madą, kuri gali mane šokiruoti (kaip ir daugelis madų), tačiau kuri nėra liga ar nusikaltimas. Du suaugę žmonės gali savarankiškai susitarti, kas aš toks, kad kiščiausi? Galiu sutikti netgi su partnerystės sutartimis, jeigu tai nebus vadinama santuoka (ir nebus svaičiojimų apie Bažnyčios pareigą dėl saujelės "madingų" žmonių keisti savo doktrinas). Nesutinku, kad tokioms poroms būtų leista įsivaikinti - sąmoningai pasirinkę aklavietę, nebeturite kelio atgal, negalite reprodukuotis. Vaikui reikia tėvo ir motinos.
Comment