Parašė Aš
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
.
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąNa atsakymas mazaug butu toks.
Reporting in this week's PLoS ONE, an Italian research team, consisting of Andrea Camperio Ciani and Giovanni Zanzotto at the University of Padova and Paolo Cermelli at the University of Torino, found that the evolutionary origin and maintenance of male homosexuality in human populations could be explained by a model based around the idea of sexually antagonistic selection, in which genetic factors spread in the population by giving a reproductive advantage to one sex while disadvantaging the other.
http://www.plosone.org/article/info%...l.pone.0002282
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimągaliu tik pridurti kad mano minetas straipsnis buvo ispausdintas 'peer review' zurnale, na jei nezinai ka tai reiskia tai pasidomek.
Comment
-
Dar apie toleranciją ir tautines mažumas:
Žybsėjo auksiniais dantimis
Besidairančio po Vilniaus geležinkelio stotį ATN.lt korespondento dėmesį patraukė prie išėjimo į peroną durų su prašmatniu kostiumu, blizgančiais pusbačiais, odiniu puspalčiu sėdintis čigonas, blykčiojantis auksiniais dantimis.
„Na, va, štai ir čigonas“, — dingtelėjo ATN.lt korespondentui, prisiminusiam nuogąstavimus, jog naujoji geležinkelio linija būsianti ypač paranki gyvenantiesiems čigonų tabore bei jo lankytojams, užsukantiems įsigyti kvaišalų. Tačiau pririedėjus automotrisai čigonas į ją neįlipo.
P.S. Aš suprantu, ką norėjo pasakyti straipsnio autorius. Bet kam čia reikėjo taip pabrėžti tautybę (o ne tą verslą, kurį autorius turėjo omenyje)?
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimą"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąGali ..bet esme tame kad as geriau zinau ( bent jau daugiau kursu esu isklauses)
Hmm kaip cia paaiskinus. Gamta klaidu nedaro ji varijuoja. Jei ivyksta mutacija ir ji negatyviai atsiliepia populiacijos islikimui, ar prisitaikymui, tada tas individas ar ta populiacijos dalis tiesiog isnyksta evoliucijos eigoje. O homoseksualumas egzistavo visa laika ir ne vien tik zmogaus porusyje, reiskia jis atlieka kazkokia funkcija ir padeda rusiai geriau prisitaikyti ar islikti prie tam tikru salygu.
Ir patinas nepasirinks kito patino atstumdamas patelę. Patinai nesusijaudina nuo patinų, nebent šalimais yra rujojanti patelė, tada imituojami seksualiniai santykiai gali kliūti ir pasitaikiusiam šalimais patinui, ar pataiko tai jau kita kalba
Tarp kitko, patinai esantys iškastruoti ar su sutrikusia potencija laikomi silpniausia savo gaujos grandimi.
Savo tapatumo, kaip nario, gaujoje išreiškimas taip pat būna: krapštinėjimasis, laižymai, glaustymasis ir t.t. ir tai daro suaugę, jaunikliai, seni, jauni. Tai nėra Homoseksualumas, reikia tai suprasti.
Tam tikra išimtis būtų delfinai ir tam tikros rūšies beždžionės (nesigilinsim dėl ko). Bet vėlgi jie priešingos lyties atstovo neiškeis į tos pačios.
na jei net 5-7 proc populiacijos turi polinki homoseksualumui, reiskias jis kazkokiu budu yra naudingas (o kokiu tai jau daug teoriju yra prikurta (kaip ir mano pamineta sexualine antagonistine selekcija - angliskas tekstas))
Šiuolaikinis žmogus ir skiriasi nuo pirmykščio tuo, kad jo taip nebevaldo instinktai. Jis pats tai gali kontroliuoti. Todėl visus žmogaus pasirinkimus ir pomėgius laikau tik grynai jo individualios psichologijos pasėkme. Žmogaus pasąmonė nėra dar pakankamai ištirta (o gal nuvertinta? ), nors būtent ji daro didžiulę įtaką mūsų pasirinkimams.
P.S. Desadai, jei turi info apie homoseksualius gyvūnus, mielai pasidomėčiau ir aš ( PM ). Nors gamta domiuosi jau senai, tokių reiškinių nepastebėjau. Gal nuomonę kažkas privers pakeisti.Paskutinis taisė Irma; 2008.11.04, 15:13.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąPavyzdys, kai tolerancija kenkia pati sau (į šį pavyzdį dėmesį atkreipė vienas olandas, beje, pasisakantis kritiškai, o paskaičius plačiau, galima suprasti, kad taip pat pasisako Nyderlandų dauguma)
Pedofilijos tinklas yra gan gerai išvystytas pasaulyje. Ir tokie jų susibūrimai manęs tikrai nedžiugina: bendraminčiai, bendra veikla, patirties dalinimasis ir etc. Šlykštu.
Bet va klausimas, ar tai supuvusios visuomenės padarinys, kad leidžia tokioms atmatoms reikšti norus ir tikslus, o gal tai apgalvota. Žinoma, kad užsislėpęs pedofilas yra pavojingiausias, o čia kuriama partija ir prisijungia vis nauji nariai, gal jie tampa žinomi tam tikroms institucijoms.
Nieko nežinau, tai komentuoti plačiau negaliu. Bet jei tokios partijos dėka išryškėja pedofilai, tai tegul kuriasi...Paskutinis taisė Irma; 2008.11.04, 14:41.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimą
P.S. Desadai, jei turi info apie homoseksualius gyvūnus, mielai pasidomėčiau ir aš ( PM ). Nors gamta domiuosi jau senai, tokių reiškinių nepastebėjau. Gal nuomonę kažkas privers pakeisti.
No species has been found in which homosexual behaviour has not been shown to exist, with the exception of species that never have sex at all, such as sea urchins and aphis. Moreover, a part of the animal kingdom is hermaphroditic, truly bisexual. For them, homosexuality is not an issue."
—Petter Bøckman"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąHomoseksualumas yra naturalus evoliucijos padarinys (jei jau tokie individai egzistuoja ir gana nemaza dalis populiacijos...reiskia to reikia rusies islikimui)
Normalumas - dirbtinis ir zmogaus sugalvotas indoktrinuotas diskursas.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąVisokie apsigimimai (fiziniai ir/arba protiniai) ir ligos irgi egzistuoja ir yra natūralūs.
Iš dalies - taip, bet gamtoje tokie klausimai išsisprendžia savaime. Žmonių populiacijoje normalumo/nenormalumo ribos platesnės. Pvz., cukraligė (diabetas) - normalu ar ne?
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąVisokie apsigimimai (fiziniai ir/arba protiniai) ir ligos irgi egzistuoja ir yra natūralūs."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąkankina neramūs sapnai, jog du jauni ir patrauklūs bičai mylisi?
Beje, jo pasisakyme racijos yra ir nemažai. Bet tai labai sunki diskusija, vien dėl to, kad tenka naudot tokią sąvoką, kaip apsigimimas.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAnkstesnis komentaras (kurį ištrynei ir pakeitei šituo), buvo protingesnis.
Beje, jo pasisakyme racijos yra ir nemažai. Bet tai labai sunki diskusija, vien dėl to, kad tenka naudot tokią sąvoką, kaip apsigimimas.
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąBuvau pagalvojęs, kad jei kažkam skauda kažkurią vietą, jog du vaikinai mylisi, tai tegul tą vietą ir gydosi. Bet kam, vienok, pilti druskos į kitų žaizdas...
DeSadas minėjo, jog Rokas Žilinskas (TPP narys) yra homoseksualus. Negaliu nei patvirtint, nei paneigt. Bet, jei taip tikrai yra, tai jam tenka didelė atsakomybė būti homoseksualų veidu. Todėl jo vietoj tikrai vengčiau konfliktų su policija ir pan. Mane kartais nustebina kai palietus homoseksualizmo temą kad ir su realiai palyginti protingu žmogum, pastarasis užsiplieskia (na, ne kaip Buškevičius). Ką jau kalbėti apie tokius žmones, kurie akivaizdžiai yra atsilikę. Vadinasi, ši problema visuomenėje labai jautri ir tie, kurie gina toleranciją, turi gerai apgalvoti savo veiksmus. Įskaitant ir tuos, kurie tiesiogiai nesusiję su jų nuomone šia tema.
Ir vėl teko pasikartoti.Paskutinis taisė Aš; 2008.11.04, 17:45.
Comment
Comment