Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė amiko Rodyti pranešimą
    Kadangi neturiu draugų, kurie yra gėjai tik "dėl mados", tai negalėčiau ko nors papasakoti apie tai "iš arčiau". Savo draugus gėjus labai gerbiu ir vertinu, jie mandagūs, protingi, išmintingi, daug patyrę, iš kai kurių galiu daug išmokti, gauti patarimų apie gyvenimą, jiems pirmas prioritetas - meilė ir draugiški santykiai su mylimu tos pačios lyties asmeniu. Sunku pasakyti, ar tie "gėjai dėl mados" yra homoseksualai, ar heteroseksualai. Pastaruoju metu ypač stebėdamas žmones ir aplinką, pastebėjau, jog panelės yra linkusios į vyriškumą (stengiasi atrodyti "kietos", rūko, geria, keikiasi, yra nekultūringos, vaizduoja save stiprias ir emociškai, ir fiziškai), o vaikinai linkę į moteriškumą (yra švelnesnių veido bruožų, išmintingesni, nei panelės, perdėtai rūpinasi savo apranga ir išvaizda, yra mandagūs, naudoja moteriškus aksesuarus, kurie paskutiniu metu populiarėja ir tarp vyriškos lyties). Tai pats nelabai susigaudau, kaip ir kas čia darosi... Pats prieš kai kuriuos heteroseksualius vaikinus (matyti, kad su panelė susikibęs rankom eina) atrodau lyg konservatyviai besielgiantis, atsilinkęs nuo mados ar koks ne toks kaip visi heteroseksualas. Vadinasi, tokių dalykų, kaip "gėjiška" apranga, "gėjiška" išvaizda ar "gėjiškos" manieros nėra, tie dalykai yra, bet neturėtų būt vadinami gėjiškais, nes egzistuoja "gėjiškos" elgsenos, aprangos ir tarp heteroseksualų ir kai kuriais atvejais nebūna tarp homoseksualų.

    Atrodo, lyg kalbetum apie Anglijos moteris ... Cia butent taip ir yra... tiesa pasakius, kitaip cia nelabai ir buna (turiu omeny butent "tikras" baltosios rases Anglijos gyventojas). Ir, kas svarbiausia, tai ne "del mados", o naturaliai... dar reiktu pamineti ir dagmaz vidutini 15-20kg virssvori
    Paskutinis taisė John; 2008.07.27, 21:22.

    Comment


      Parašė astralindy Rodyti pranešimą
      Tai gal dar ir žmonių su įvairiom fizinėm negaliom į gatves neišleidžiam, kad visuomenei būtų geriau? Vardan estetinio pasitenkinimo.
      Butent cia ir yra skirtumas tarp neigalaus ir homoseksualo: neigalumas dazniausiai yra matomas ir be neigaliojo pastangu ji parodyti.

      Deja, deja, ponai, bet neigalieji viesai nedemonstruoja savo negalios. Netgi gali slepti. Na, yra atveju, kai ta negalia naudojamasi siekant tikslu sau. Bet tai kita tema.
      Kas del homoseksualu - jei viesai nesiafisuosi savo snekomis ir poelgiais, tai niekas taves is minios neisskirs ir nepasakys, kad tu homoseksualus.

      Comment


        Parašė Tomas Rodyti pranešimą
        Įdomu ką tu darytum, jei viena diena atėjęs tavo sūnus pareikštų - žinai, tėvai, aš gėjus.

        Nes jei jau homoseksualizmas yra gamtos klaida, tai ta klaida turėtų slypėti ir tėvų/protėvių genuose.
        As ji isvyciau is namu ir kad mano akys jo daugiau nebematytu...

        Gamtos klaida, tai faktas. Bet gamtos klaida dar nereiskia, kad tai yra genetinis nukrypimas. Dar niekas to neirode. O, kaip minejau, mokslas yra prostitute - kas moka, su tuo ir miega , t.y. tokias tiesas ir skelbia.
        O kol neva paskelbti irodymai nebus patvirtinti dar ir dar ir dar daugelio skirtingu ir nesusijusiu mokslininku grupiu, tol tai nebus mokslinis faktas, kuriuo butu galima remtis.

        Comment


          Santuoka - ne dvieju asmenu, o vyro ir moters ir t.t. Taip kad nereikia cia santuokos mineti, kur veikia du vienos lyties asmenys. Taip buvo nuo neatmenamu laiku, taip ir yra dabar, iskyrus kelias salis. Kurios viska labai supaprastino. Ir ka taip supaprastaintai nori primesti normaliai visuomenei kai kurie homoseksualai. Ar mums Lietuvoje to reikia? Ne!

          Comment


            Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
            Noreciau atsakyti i tavo daznai eskaluojamus ir mitologizuojamus klausimus. (pats tekstas ne mano, bet autoriai manau tikrai nesupyks )
            Oi DeSadai DeSadai. Paimi iš gėjų puslapio jų sukurptą propagandinį straipsnį ir dedi čia kaip šventą tiesą, faktus. Argi tai neutralus informacijos šaltinis, argi ten gali būti parašyta kitaip??? O jeigu aš dedu šitą straipsnį, tai kuris iš mūsų teisesnis???
            O ką jau jums kalbėti apie blogėjančią demografinę padėtį Lietuvoje??? Kuom jūs ją pagerinsite???
            Koktu, labai koktu paskaičius tokį šlamštą.
            gera gyventi gerai

            Comment


              [/B]
              Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
              Pagal sita logika, tai seksas reikalingas tik tam, kad pagaminti vaika. Viskas turetu vykti taip: mergina nusirengia, vyras padaro ir baigtas kriukis. Visi tie buciniai, oralinis seksas, pornografija, sex shopai, striptizo barai yra iskrypimai.

              As to nesakiau, kad del vaiku. Ir apie bucinius bei t.t..


              Deje, bet pati evoliucija (tiems kas tiki dievus, tai dievas) ir sudeliojo taip, kad butu homoseksualai. Kitaip, kaip tu sakai, jie seniai butu isnyke, o dabar jie egzistuoja nuo pat zmonijos pradzios. Beje, su gamta tai irgi nevykes pavyzdys, del to, kad ten taip pat kaip ir tarp zmoniu egzistuoja homoseksualumas.

              As nekvestionuoju homoseksualumo buvimo fakto. Jis yra. Kitas klausimas, kas ji lemia - genai, t.y. jis yra igimtas (tai neirodyta) ar aplinka - auklejimas ir pan.
              blogiausia, kad nera zinomas santykis procentais, kiek zmoniu homoseksualiais tapo del aplinkos poveikio. Ir netgi rimtas tyrimas sioje srityje siais laikais neimanomas, nes is karto visokios suinteresuotos organizacijos bando uzkisti burnas suakdamos apie diskriminacija ar jos eskalavima tokiais tyrimais.
              Tai gal viena karta reikai issiasikinti ir po to, turint faktus, diskutuoti.


              Gamtoje egzistuoja homoseksualus santykiai tik ekstremaliomis situacijomis, del streso ir pan. Gyvunai nesidulkina del malonumo, o tik del savo rusies pratesimo. Todel nuolatiniai homoseksualus santykiai rusi pasmerkia isnykimui. Juk palikuoniu tai negali buti tokiu santykiu pasekmeje.
              Su zmonemis yra kitaip. Cia veikia socialinis veiksnys. Tai, del ko mes ir esame isskirtiniai is kitu gyvunu. O atsirandant zmonems naturalus atrankos desniai veike labai puikiai. Homoseksualai neturejo jokiu sansu isgyventi. Zmones buvo ir yra bendruomeniniai gyvunai. Nesveiki ir kitokie neatitinkantys normos ir neduodantys naudos bandai yra sunaikinami ar isvejami ir greit zusta. Tai galiojo zmonijos ausroje, tai galiojo ir tukstancius metu pirmyksciu bendruomeniu laikais ir t.t., civilizaciju ausroje, ir veliau...


              Tai dabar nebetikesim jokiais mokslininkais? Arba tiksliau tikesim tik tais, kurie sakys tai, ka norime girdeti? Ir jeigu as nenoresiu girdeti, kad visgi pasaulis yra apvalus, tai tereikes pacituoti tave, kad "jus visi papirkti"

              Mokslinis faktas laikomas patikimu, kai ji irodo ne vienas, o daug mokslininku, kai irodo skirtingose laboratorijose ar salyse. Kai irodoma ne vienu metodu, kai irodyma bet kada galima pakartoti.
              Paskutinis taisė Al1; 2008.07.27, 23:09.

              Comment


                Norit atlikti eksperimenta? Katinai - homikai.

                Pasirupinkite bent trimis katinais (uztektu ir dvieju, bet del rezultatu patikimumo geriau daugiau).

                Paimkite valerijono ir patepkite vienam katinui po uodega. Paleiskite ji prie likusiu katinu. Stebekite ivykius.

                Klausimas. - Kodel jie tai daro?

                Comment


                  Gal jau pakaks visiems apie tą patį kalbėt ir kalbėti? Progreso nematyti, jūs tik bandote vienas kitą kažkuo įrodyt ar įtikint. Reziumė pasakyčiau:
                  1. Tėvai, kurie atsisakytų vaikų dėl jų orientacijos, yra kvailiai, savanaudžiai ir diktatoriai, verčiantys rinktis: jei būsi gėjus - tu man ne sūnus, jei būsi ne gėjus - būsi mano vaikas. Vaikams, apie save supratusiems, kaip tik reikėtų jūsų paramos, o jūs tik jam pablogintumėte situaciją. Tai kokie čia tėvai? Tėvai šeimoje visomis situacijomis turi išlikti vieningi ir paremti savo vaiką.
                  2. Tie "mados besivaikantys" asmenys gadina visą gėjų reputaciją, nes visuomenė per siauro mąstymo, kad domėtųsi patys, tai savo nuomonę susidaro tik žiniasklaidos ir kvailų mitų dėka. Ypač prie visuomenės bukinimo prisideda "Vakaro žinios".
                  3. Homoseksualai turėtų būti kantresni ir supratingesni, jei jau tokie yra, tai reikia savo prigimtį stengtis slėpti viešumoje, dėl šventos ramybės ir dėl visuomenės.
                  4. Visuomenei dar šviestis ir domėtis apie homoseksualus daug reikėtų, nes kalbat, bet dar daug nusikalbat.
                  5. Daugiau nebežinau ką ir bepasakyti, liūdna ir tiek, kad kiekvienas įsistvėręs savo nuomonės ir net nebando įsiklausyti ir apmąstyti kito žmogaus žodžius, o gal jis sako tiesą? Tik jums per sunku tai pripažinti.
                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                  Comment


                    Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                    Santuoka - ne dvieju asmenu, o vyro ir moters ir t.t. Taip kad nereikia cia santuokos mineti, kur veikia du vienos lyties asmenys. Taip buvo nuo neatmenamu laiku, taip ir yra dabar, iskyrus kelias salis. Kurios viska labai supaprastino. Ir ka taip supaprastaintai nori primesti normaliai visuomenei kai kurie homoseksualai. Ar mums Lietuvoje to reikia? Ne!
                    Prieštaraučiau dėl primetimo. Pasakyk man šalį, kuri Lietuvai perša idėją dėl homoseksualų santuokų. Nežinau tokios. Ar Nyderlandų karalienė vizito Lietuvoje metu siūlė Lietuvai kuo skubiau įteisinti santuokas? Galbūt siūlė koks olandas, atvykęs į Lietuvą turistauti? Paskirų individų ar organizacijų pasiūlymai nėra oficialūs valstybės pranešimai.

                    Be to ką reiškia tavo pasakymas "normali visuomenė"? Taip išeina - sovietinė, slepianti savo skirtybes ir deklaruojanti, kad jų nėra. Rask man enciklopedijoje "normalios visuomenės" apibrėžimą, nes šiuo atveju "norma" yra tikrai sunkiai apibrėžiamas ribų matavimo vienetas.

                    Kalbi apie neatmenamus laikus, santuokos sampratą. Galbūt, ir tiesa, kad homoseksualai anksčiau niekur neturėjo įteisintų santuokų. Visa tai buvo periferiška, nelegalu, tačiau tam tikra prasme toleruojama, plg. Senovės Graikijoje ar Romoje. Ar Anglijoje. Tačiau jei jau kalbi apie štampus, tradiciją ir nekeičiamą požiūrį, tai palyginimui apie visuomenės raidą prisiminkime moters vaidmenį visuomenėje. Moters ir vyro teisės sulygintos ne taip jau seniai. Anksčiau feminizmas irgi buvo tik marginalija. Jokios rinkimų teisės, jokio padoraus darbo. Prioritetas vyrui. Kažkaip tai tuo suabejoti sugebėjome, pasmerkėme lyčių nelygybę ir dabar turime lyčių lygybę.

                    Gali teigti, kad mokslas galutinai nepaaiškina homoseksualumo ar jo kilmės, bet kalba ne apie tai. Kalba yra apie sveiką požiūrį ir toleranciją (prisiminkime diskusijų temą).

                    Vėl dėl santuokų: Jei tau to nereikia, nereiškia, kad nereikia kitiems. Juk tavęs asmeniškai niekas netempa į "zagsą" su kitu vyru. Kažkoks "šustauskiškas" pareiškimas iš tavo pusės. Gal prisidėk prie jo antrojo Kaunas-Vilnius ar vv žygio su papildomu plakatu "Gėjų santuokos Lietuvoje. Ar mums to reikia?? NE!"
                    Paskutinis taisė fow; 2008.07.28, 00:46.

                    Comment


                      Kaip galima būti homoseksualu dėl mados? Tipo: "hmmm dauguma mano draugų gėjai, tai ir aš prisijungsiu". Jeigu taip, tai tikrai su galva negerai.

                      Comment


                        Nezinau, ar tai imanoma. Greiciausiai ne del draugu, o del demesio stokos, noro issiskirt is kitu, uzsitikrint zinomuma sou biznyje, jei to reikia. Kiek zvaigzdziu meluoja ar net karta kita permiega su ta pacia lytim, kad tis apie ji pasklistu paskalos, zmones is smalsumo bega tekini i ju koncertus, Lietuvoj tai dar taip nevekia, kaip uzsieny. Be to, jei panai pasakytum, kad esi gejus, ji tave priimtu kaip sava, kai sveciuotumeis pas ja, miegotum su ja vienoj lovoj :-) bet man slykstu ir koktu del tokiu dalyku, kaip jau ne karta akcentavau, as tik uz nefiktyvia meile ir tikrus, nesuvaidintus santykius. Ir esu grieztai pries tiems, kuriems tik seksas svarbiausia, nesuprasi, atrodo suauge zmones, bet masto kaip penkiolikiniai.
                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

                        Comment


                          Maldauju, daugiau nebepasakok tokiu kosmaru...

                          Comment


                            Parašė Al1 Rodyti pranešimą
                            As ji isvyciau is namu ir kad mano akys jo daugiau nebematytu...
                            O jei sužinotum, kad jis pvz. atiminėja mobilius telefonus iš mergaičių ar grobsto PVMą?
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

                            Comment


                              Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                              O jei sužinotum, kad jis pvz. atiminėja mobilius telefonus iš mergaičių ar grobsto PVMą?
                              Jeigu tai butu tokia pat smulki beda, kaip tavo minimas plesikavimas, tai niekas ir nevarytu is namu, nes toki chuliganiska elgesi normaliai auklejant nesunku pakeist. Uztektu gerai isperti su dirzu.

                              Comment


                                Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                Jeigu tai butu tokia pat smulki beda, kaip tavo minimas plesikavimas, tai niekas ir nevarytu is namu, nes toki chuliganiska elgesi normaliai auklejant nesunku pakeist. Uztektu gerai isperti su dirzu.
                                Aš tada rimčiau paklausiu, kad būtų susiję su seksualumu: ką darytum, sužinojęs, kad užauginai prievartautoją?

                                Aišku, gaila, kad viskas taip hipotetiškai gaunasi: ką darytum, jeigu...

                                Comment


                                  Parašė Kecal Rodyti pranešimą
                                  Aš tada rimčiau paklausiu, kad būtų susiję su seksualumu: ką darytum, sužinojęs, kad užauginai prievartautoją?

                                  Aišku, gaila, kad viskas taip hipotetiškai gaunasi: ką darytum, jeigu...
                                  Susaudytum, ka daugiau.
                                  O jeigu rimtai, as kazkodel esu isitikines, kad nei gejai, nei jokie nusikalteliai vaikai pas normalius ir normaliai vaikus auklejancius tevus nepasitaiko arba labai labai retas atvejis.

                                  Comment


                                    Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                    Susaudytum, ka daugiau.
                                    O jeigu rimtai, as kazkodel esu isitikines, kad gejai pas normalius ir normaliai vaikus auklejancius tevus nepasitaiko arba labai labai retas atvejis.
                                    Noriu paklausti kuom remdamasis taip manai? Kaip speju, tai jokio saltinio neturi. Dar speju, kad ir daug draugu/pazistamu geju neturi, pagal kuriuos galetum tai nustatyti. Taigi belieka daryti isvada, kad tas galvojimas, jog "geju pas normalias seimas nebuna" kyla vien tik is neapykantos jiems, kitaip dar vadinamos homofobija. O kodel gi tu ju nemegsti? Manau tai irgi yra lengva paaiskinti: kai pasako "gejus", visada galvoji apie dvieju vyru seksa, o tau nelabai nesuprantama, kaip gali du vyrai myletis. Ir ne tik, kad nesuprantama, bet netgi slykstu O as manau, kad kai pasakytu kas nors "gejus", tu turetum pirmiausiai galvoti apie zmogu, o ne apie seksa. O jeigu jau galvoji apie ju ta sueiga, tai pagalvok ar tau patiktu jeigu visuomene tave verstu myletis su vyru? Nes siuo atveju tu butent ta ir stengiesi daryti: versti zmones daryti kazka, kas jiems nepatinka ar net slykstu.

                                    Comment


                                      Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                      O as manau, kad kai pasakytu kas nors "gejus", tu turetum pirmiausiai galvoti apie zmogu, o ne apie seksa.
                                      Kiek žinau tai žodis "gėjus" apibūdina žmogaus seksualinę orientaciją, o ne patį žmogų.Be to, iš jų paradų susidaro vaizdas kad seksas jiems yra pati aukščiausia gyvenimo tiesa.
                                      „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

                                      Comment


                                        Parašė Himleris Rodyti pranešimą
                                        Kiek žinau tai žodis "gėjus" apibūdina žmogaus seksualinę orientaciją, o ne patį žmogų.Be to, iš jų paradų susidaro vaizdas kad seksas jiems yra pati aukščiausia gyvenimo tiesa.
                                        Nesu mates jokiu geju paradu, taciau manau, kad po triusikais tenais laksto tik vienas kitas, o televizijoms tik ir reikia pikantisku vaizdeliu: keliu transvestitu su gulbiu kostiumais ir poros pusnuogiu, kartu sokanciu bachuru, na dar tik koki visiskai manieringa geju nufilmuot tereikia- ir jau reportazas paruostas. O gejus, tai tikrai nera vien tik seksas. O kad isgirdus zodi negalvotum vien tik apie ju seksas ir po to purtytumeis, gali galvoti ir apie meile Ir apskritai koks gi skirtumas kas koks yra, niekaip negaliu suprasti, kaip kitiems zmonems patinka del tokiu dalyku sau nervus gadintis

                                        Comment


                                          Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
                                          Nesu mates jokiu geju paradu, taciau manau, kad po triusikais tenais laksto tik vienas kitas, o televizijoms tik ir reikia pikantisku vaizdeliu: keliu transvestitu su gulbiu kostiumais ir poros pusnuogiu, kartu sokanciu bachuru, na dar tik koki visiskai manieringa geju nufilmuot tereikia- ir jau reportazas paruostas. O gejus, tai tikrai nera vien tik seksas. O kad isgirdus zodi negalvotum vien tik apie ju seksas ir po to purtytumeis, gali galvoti ir apie meile Ir apskritai koks gi skirtumas kas koks yra, niekaip negaliu suprasti, kaip kitiems zmonems patinka del tokiu dalyku sau nervus gadintis
                                          Siuo atveju tema issivyste apie vaikus. O joks normalus zmogus nenoretu turet geju vaiku. O ka svetimi, nepazystami zmones veikia - is tikruju visiskai neidomu ir jokio skirtumo.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X