/\ kiek galima įžeidinėti? nors bendrai varyk ir toliau, taip tikrai sukelsi didelę toliaranciją
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąMusu reikalas kaip visuomenes. Ju nebebus visada. Irodo. Bukim. Cia atsakymai i 4 pirmus sakinius*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąNa, man asmeniškai teko nemažai girdėt apie tokius atvejus Lietuvoje. Beje, lytinis švietimas kaip tik ir yra apsisaugojimo priemonė nuo nepilnamečių nėštumo.
Ir visgi sunku patikėt, kad kažkam iš jaunosios kartos dar ir lytinis švietimas kliūna
Dar pats pamenu, kad per lytinio švietimo pamokas pas mum dėstydavo ne taip, kad maždaug:
"lytiniai santykiai turi būti atliekami sąmoningai, pilnai subrendus, pasitarus su tėvais, neklausant, ką sako kiti",
bet maždaug greičiau taip:
"Kai mylėsitės, tai nepamirškite, kad turite naudoti kontraceptikus. Kurie, beja, 100proc neapsaugo, o jei ir pastosite, tai Lietuvoje yra leidžiami abortai."
Čia man panašiau ne į lytinį švietimą, bet kontraceptikų reklamą.
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąTolerantiškos valstybės šūkis "Laisvi daryti ir galvoti ką norime ir jokių ribojimų!" Taigis, jei yra homoseksualios orientacijos priešininkų, tai koks kieno reikalas? Jų visuomet bus. Ir tai nėra runkeliai, tai kitaip manantys, tai neįrodo jų bukumo, kaip ir pritariantys jiems nebūtinai juos turi mylėti ar būti gėjais. Tad būkim tolerantiški vieni kitiems
Lietuva nuo ES šalių kiek atsilikusi, apie 50 metų? Na tai hipių laikus mums dar reikėtų išgyventi ir viskas stotų kaip turi stovėti
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąJei tavo vaiką partrenks neblaivus vairuotojas, tai galėsi toleruoti neblaivius vairuotojus. Kol dar nuo tolerancijos nenukentėjai, tai palik tai tiems, kurie nenori nukentėti.
A pats supratai ką parašei? Nes aš tai ne...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąTaip, kurgi.
Dar pats pamenu, kad per lytinio švietimo pamokas pas mum dėstydavo ne taip, kad maždaug:
"lytiniai santykiai turi būti atliekami sąmoningai, pilnai subrendus, pasitarus su tėvais, neklausant, ką sako kiti",
bet maždaug greičiau taip:
"Kai mylėsitės, tai nepamirškite, kad turite naudoti kontraceptikus. Kurie, beja, 100proc neapsaugo, o jei ir pastosite, tai Lietuvoje yra leidžiami abortai."
Čia man panašiau ne į lytinį švietimą, bet kontraceptikų reklamą.
Kalbėdamas apie lytinį švietimą, būtent kontracepciją ir kalbėjau galvoje. Tu suprask, kad ne paauglių natūrai klausyt tokio davatkiško pobūdžio švietimo, vien dėl to, kad jie yra maištininkai, o maištininkus taip tik dar labiau skatinsiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Mantas:
jau minėjau šioje temoje, bet gal tada neperskaitei, tai parašysiu:
USA pradėjus lytinį švietimą, t.y. kontraceptikų reklamą - kelis kartus padaugėjo abortų (negimusių vaikų, būsimų piliečių, mokesčių mokėtojų, būsimų tėvų, mamų, inžinierių, statybininkų, IT programuotojų, televizijos laidų vedėjų, seimo narių žudymų).
Man keista, kad pažindindami su lytiškumu, chebra baigia aiškinti temą ties nėštumu. tiksliau - ties vaiko svarba. Ir iš viso - žmogų paverčia daiktu.
Irmux:
nesupraščiau - nerašyčiau
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąMantas:
jau minėjau šioje temoje, bet gal tada neperskaitei, tai parašysiu:
USA pradėjus lytinį švietimą, t.y. kontraceptikų reklamą - kelis kartus padaugėjo abortų (negimusių vaikų, būsimų piliečių, mokesčių mokėtojų, būsimų tėvų, mamų, inžinierių, statybininkų, IT programuotojų, televizijos laidų vedėjų, seimo narių žudymų).
Man keista, kad pažindindami su lytiškumu, chebra baigia aiškinti temą ties nėštumu. tiksliau - ties vaiko svarba. Ir iš viso - žmogų paverčia daiktu.
Irmux:
nesupraščiau - nerašyčiau
Beje, per lytinį švietimą kaip tik ir kalama įgalvą, kaip abortai yra blogai. Pats asmeniškai apturėjau nemažai pamokų apie abortus ir net su gan sukrečiančia vaizdine medžiaga. Privertė susimąstyt, taigi manyčiau, kad buvo daugiau, nei naudinga
Beje, sunku suprast, ką norėjai parašyt paskutine pastraipa, būtų geriau, kad savo mintis dėstytum truputį rišliau.
Apskritai toks vaizdas, kad gyveni kažkokiam savo susikurtam pasaulėly ir nematai (arba nenori matyt), kas vyskta aplinkui, be to tarsi desperatiškai bandai kurti ir puoselėti kažkokius idealus ir idealias vertybes ir primetinėti juos kitiemsMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąPrašyčiau šaltinį pateikt, nes man tai atrodo kažkoks absurdas.
Beje, per lytinį švietimą kaip tik ir kalama įgalvą, kaip abortai yra blogai. Pats asmeniškai apturėjau nemažai pamokų apie abortus ir net su gan sukrečiančia vaizdine medžiaga. Privertė susimąstyt, taigi manyčiau, kad buvo daugiau, nei naudinga
Beje, sunku suprast, ką norėjai parašyt paskutine pastraipa, būtų geriau, kad savo mintis dėstytum truputį rišliau.
Apskritai toks vaizdas, kad gyveni kažkokiam savo susikurtam pasaulėly ir nematai (arba nenori matyt), kas vyskta aplinkui, be to tarsi desperatiškai bandai kurti ir puoselėti kažkokius idealus ir idealias vertybes ir primetinėti juos kitiems
Jeigu tau sąžinė kalba, tai nereiškia, kad aš tau kalbu.
Deja pagal specialybę esu matematikas o ne lituanistas, dėl to rišlaus minčių dėstymo užtikrinti negaliu.
http://www3.vdu.lt/life/pv/STkc.htm
Dar šitam puslapyje yra nuoroda, bet ji neveikia, nes ši info pakankamai sena. O šiaip tai šitą žinojau ne iš interneto.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąJeigu tau sąžinė kalba, tai nereiškia, kad aš tau kalbu.
Deja pagal specialybę esu matematikas o ne lituanistas, dėl to rišlaus minčių dėstymo užtikrinti negaliu.
http://www3.vdu.lt/life/pv/STkc.htm
Dar šitam puslapyje yra nuoroda, bet ji neveikia, nes ši info pakankamai sena. O šiaip tai šitą žinojau ne iš interneto.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąKas čia per šaltinis su milijonu šauktukų ir jokiais skaičiais nepagrįstomis išvadomis, kad viso to baubas yra lytinis švietimas?
Kaip ten teisme sakoma - mažas įrodymas geriau, negu nieko
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąŠaunu, kadangi tu sakai, jog šis šaltinis neteisingas, tai rask šaltinį, parodantį statistiką, jog po kontraceptikų atsiradimo ryškiai sumažėjo abortų skaičius.
Kaip ten teisme sakoma - mažas įrodymas geriau, negu nieko
Apskritai, manau, kad pats laikas šitą temą rakint.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Seksualinių mažumų parade šmėžavo ir Lietuvos vardas
http://www.delfi.lt/news/daily/hot/a...hp?id=17644986
Lietuvą tarptautinės homoseksualistų organizacijos už homofobinius signalus pliekia po to, kai Vilniaus meras Juozas Imbrasas kategoriškai uždraudė bet kokias gėjų ir lesbiečių eitynes sostinės gatvėmis.Parado dalyvių priešakyje šiais metais žygiavo praeityje homofobija kaltintas, tačiau pažiūras pakeitęs naujasis Londono meras Borisas Johnsonas.Paskutinis taisė John; 2008.07.08, 03:59.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą[/url]
praeityje homofobija kaltintas, tačiau pažiūras pakeitęs
Comment
-
Fuj, tikiuosi, kad Lietuvoj niekada nebus tokių paradų.
As ne homofobas, pvž: galėčiau būt gėjaus bendradarbiu, kartais pagert alaus... bet jokių paradų nenoriu. Ir apskritai perdaug šurmulio apie tuos gėjus, tai jiem tik į naudą buvo... Kaip ir dabar Lietuvoj šnekama, kaip blogai būti rasistu/homofobu, bet tokių tik daugėja.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąKažkuo primena proletariato diktatūros laikus: kilęs iš buožių, bet proletariškai susipratęs... ar kaip ten būdavo priimta sakyti?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIdomus palyginimas: demokratija v. proletariato diktatura... nieko nepridursi
Ar tikrai nieko neprimena? Prisiminkite, kad paskutiniaisiais CCCP gyvavimo laikais niekas disidentų nebevežė į lagerius (išskyrus pačius aktyviausius), tuo labiau - nešaudė, kaip prie Stalino. Juos tiesiog gydydavo spec. ligoninėse, ir šiaip smerkdavo ir kaltindavo tol, kol jie įgaudavo teisingas pažiūras, o jei pažiūros visitek nepasikeisdavo - palyginus švelniai ir neskausmingai sugriaudavo gyvenimą (išspirdami iš instituto, iš darbo ir pan.)
Dabartinė politkorektiškumo mada dar nepasiekė tokių aukštumų, bet su dabartinėmis tendencijomis, IMHO, tik laiko klausimas, kada "normalios siuolaikiskos civilizuotos Vakarietiskos visuomenes" atsidurs 1984-uosiuose.
Comment
Comment