Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąO raginti ''užsičiaupti'' šiame forume yra nedraudžiama?O gal pagal tave yra tik viena žodžio laisvė ?Jeigu aš kalbu ne taip kaip tau patinka tai tu gali grasinti man ir raginti užsičiaupti.Keista ta jūsų ''tolerancija'' . Savo pasisakymais niekada neraginau imtis smurto prieš kažką ir neketinu.Ir nieko neįžeidžiau.Tad būk pats tolerantišku ,o tik paskui kitus kaltink.
gali GALVOTI ir MANYTI kaip tau patinka, o viesoje erdveje (kokia yra sis forumas) savo manymus ir ir galvosenas turi isreiksti kulturingu budu, nepazeiziant istatymu.
ps. pasiuliau uzsiciaupti, nes perzengei ribas."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąto DeSadas. Gerbiamasis, jei jau taip įgudai išrašinėti kitiems "baudos lapelius", tai būk ir pats pavyzdys kitiems, rašyk lietuviškai, o ne šveplai. Ne 80-ieji dabar, kad būtų sunku susitvarkyti klaviatūros tvarkykles. Suprantu, kad skiriasi mano ir tavo vertybių skalės, bet gimtoji kalba čia nekalta. Tomasz, tau šitas aktualu taip pat.
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa tai suprantama, kad aš galiu pagooglinti. Tiesiog gal ne tą straipsnį rasiu, kurį tu turėjai omeny ir vėl bus nesusikalbėjimas.
Nejaugi kviesdamas į svečius išgerti alaus liepi savo atsinešti?Parašė El_Greco Rodyti pranešimą@Kema Neatsakei i mano klausima.
Siulyciau visiems tikintiesiems pradzioj sutvarkyt problemas savo 'kieme' ir tada lot apie kaip gejai naikina 'tradicine seima' etc.Bet kazkodel jie dazniausiai apsimeta durneliais atseit nieko panasaus baznycioj nevyksta arba sako kad cia tik pora 'supuvusiu obuoliu' kas yra ne tiesa.Pedofilija (ir ne tik) - didele problema baznycioj.
Vis dar negaliu pamirsti kaip kaimyne, veiksmas vyksta LT (jau sena budama ir noredama kazkam papasakoti tai) pasake kad kai jai buvo 12 metu ja isprievaratvo kunigas, BAZNYCIOJ!!! Ir prisake tylet nes taip dievas nori is jos . Anyway vel nukrypau nuo temos..
nuoroda i wiki
kai kurios istraukos, net mane sokiravo
The John Jay Report,[3] commissioned by the U.S. Conference of Catholic Bishops, found accusations against 4,392 priests in the USA, equalling about 4% of all U.S. priests. Figures supplied by the Catholic League, and the U. S. Department of Education theorize that the abuse figures in the Catholic Church are similar to abuse in other institutions such as education.
Compensation payouts
In December 2006 the Archdiocese of Los Angeles (Roger Cardinal Mahony) agreed to a payout of $60 million to settle 45 of the over 500 pending cases concerning abuse by priests.[37] In July 2007 the Roman Catholic Archdiocese of Los Angeles agreed to pay a $660 million settlement to hundreds of people who claimed to have been abused by clergy. [38]
In September of 2003 the Archdiocese of Boston agreed to pay out $85 million to 552 victims.[39]
In 1997 the Diocese of Dallas negotiated a $31 million settlement with victims.[40]
In June of 2003 the Archdiocese of Louisville made a $25.7 million settlement involving 240 victims of sexual abuse.[41]
On January 3, 2005 Bishop Tod Brown of the Diocese of Orange apologized to 87 alleged victims of sexual abuse and announced a settlement of $100 million following two years of mediation.[42]
In December of 2006 the Diocese of Phoenix agreed to pay $100,000 to William Cesolini who claimed he was sexually assaulted as a teenager by a priest.[43]
In Canada the Christian Brothers have paid out approximately $35 million (Canadian) in compensation.[44]"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąSuprantu, kad skiriasi mano ir tavo vertybių skalės, bet gimtoji kalba čia nekalta. Tomasz, tau šitas aktualu taip pat.
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąKa gi pirma pamoka
gali GALVOTI ir MANYTI kaip tau patinka, o viesoje erdveje (kokia yra sis forumas) savo manymus ir ir galvosenas turi isreiksti kulturingu budu, nepazeiziant istatymu.
ps. pasiuliau uzsiciaupti, nes perzengei ribas.
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąsiūlyčiau argumentuoti ,kodėl tavo manymu esu neteisus.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąTu sakei, kad nenori, jog lietuvos visuomene taip "issigimtu" kaip Olandijos, Danijos...
Gal jam Olandija ir Danija arčiau širdies, bet....
Atsiprašau, kad pertraukiau, galite toliau tęsti diskusiją.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąAr negalėtų forumo administracija duoti įspėjimą šitam veikėjui ar tarti savo žodį? Na vieną kartą jau paprašiau, kad žodį Lietuva rašytų iš didžiosios raidės, tačiau vėl matau tą patį vaizdelį.
Gal jam Olandija ir Danija arčiau širdies, bet....
Atsiprašau, kad pertraukiau, galite toliau tęsti diskusiją.Paskutinis taisė Eidvis; 2007.12.13, 17:34.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąGal jam Olandija ir Danija arčiau širdies.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąO kas blogai su Olandija ir Danija?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąNieko tokio Kema. Bet tu tikrai manes dar nieko neprasei
Ir isvis, nemanai, kad yra zema nusiristi iki tokio lygio, kad savo oponentui prasyti skirti ispejima uz tai, kad parase "lietuva"?
Ir jeigu jau prasai tokiu dalyku, tai pries tai pasiskaityk taisykles uz ka ispejimai yra skiriami. Kas butu, jeigu cia visiems uz visokius sudniekius pradetu skirti ispejimus?
O jeigu tu laikai kazkoki pykti del to, kad paviesinau tavo nacistine prigimti, tai as atsiprasau. Taciau cia yra diskusija, kur svarbi yra mintis. Todel laukiu is taves argumentuotu ir protingu minciu sia tema, o ne emociju. Peace
Tęskite.
p.s. aš jau iš kito galo pradėjau skaityti, nuo pradžios, labai įdomių dalykų "išlindo", kurie tik patvirtino mano nuojautą .gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąTu sakei, kad nenori, jog lietuvos visuomene taip "issigimtu" kaip Olandijos, Danijos... kitaip sakant, kaip visas civilizuotas ir pazenges pasaulis. Tai as noriu geriau taves paprasyti argumentuoti, kuom kokios ten svedijos tradicine seima yra labiau issigimus uz lietuviska tradicine seima? Nes pagal tavo logika, tai jeigu svedu tradicine seima yra tolerantiska homoseksualams, tai jie jau yra issigime?
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąTu sakei, kad nenori, jog lietuvos visuomene taip "issigimtu" kaip Olandijos, Danijos... kitaip sakant, kaip visas civilizuotas ir pazenges pasaulis. Tai as noriu geriau taves paprasyti argumentuoti, kuom kokios ten svedijos tradicine seima yra labiau issigimus uz lietuviska tradicine seima? Nes pagal tavo logika, tai jeigu svedu tradicine seima yra tolerantiska homoseksualams, tai jie jau yra issigime?
Comment
-
ėė buvau gėjų puslapy, tu ką - nori, kad aš palūžčiau morališkai? perspėk kas per nuoroda kitą kartą
nu va pankai toliarantikai - pačioje kauno širdyje stūkso gėjų baras, tragedija, bet mes žinom vaistą - su kaunaz ir somiu stovim už soboro, kai jie eina prišokam ir sakom - ėė bachūras, šok iš kedų. gal nori pasitikrint jėgą? drn drn lochiukus ir kaune vėl tvarka, sekite spaudą.
juokinga man kiek dar varys ant mūsų miesto ir kaltins nebūtais dalykais?
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąVisų pirmą,kodėl tu taip įsitikinęs ,kad visos tradicinės Švedijos šeimos yra tolerantiškos homoseksualams ?Iš kur turi tokių duomenų ?.
turėjau omenyje apskritai tradicines ,amžinąsias, vertybes,kitaip tariant,jokia tradicinė šeima nerems homoseksualų.
Tikrosios vertybės vistiek išliks.Priešingu atvėju žmonija susinaikins
Ir pabaigai istrauka is straipsnio:
Lietuvių tauta tebėra viena netolerantiškiausių Europoje. Tokį faktą patvirtina pastaraisiais metais atlikti visuomenės nuomonės tyrima
Remiantis vertybių tyrimo rezultatais, lietuviai tolerancijos ir pagarbos kitiems nelaiko itin didelėmis vertybėmis, kitaip nei dauguma Vakarų ir Vidurio Europos šalių; jų duomenys nuo mūsiškių gerokai skiriasi.
Tačiau labiau stebina ne tai, o kad 15 metų gyvenant laisvoje ir demokratiškoje valstybėje visuomenės nuomonė per daug nepasikeitė.
Sociologas T. Leončikas, gilinęsis į Europos vertybių tyrimo rezultatus, mūsų šalį įvertino kaip vieną homofobiškiausių Europoje: „Galima teigti, kad du trečdaliai Lietuvos gyventojų neigiamai nusistatę homoseksualių žmonių atžvilgiu“.
Taigi Lietuva atsiduria tarp kitų labai homofobiškų valstybių, tokių kaip Rusija, Baltarusija, Ukraina, Vengrija.
O ko labiausiai as nesuprantu, tai kodel homoseksualai bandomi piesti kaip tradiciniu seimu griovejai. Gal tu gali man paaiskinti, kaip Petro ir Danguoles seima bus sugriauta, jeigu bus toleruojamas gejus Jonas?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Ačiū už perspėjimą, pasirodo būdamas Kauno "širdy" gali kaip užsirauti. Na bet ir pavadinimas dar koks užmaskuotas, net neįtartum, pagalvočiau kad koks tipo ala sovietinio interjero ir atmosferos bariukas .
Čia iš puslapio patiko:
Atėjus į barą, rubinėj jus pasitiks žavus rūbininkas
Bare jus maloniai aptarnaus barmenas Saulius
Dar skaitau ir žvengiu:
No pets (anywhere)! Neatsineškite naminių gyvunėlių (kad ir kur jie būtų)!
Jei atsitiktų, kad Jūs būsite neįleisti į barą, nes nebus laisvos vietos (žmonių minios) – nenusiminkite – Jūs būtinai pateksite pas mus kitą kartą.
O dėl antro, tai nustebintas. Įdomu, čia reklama ar ištikrųjų? Gal lankytojai galėtų šitą mitą dėl eilių patvirtinti ar paneigti?gera gyventi gerai
Comment
-
Še tau boba devintinės. Nors aš tai netikiu , manau čia sufabrikuota:
Policija ieško buvusio laidos apie gėjus vedėjo
O toks geras žmogus:
Spauda skelbė, kad jis yra pasimylėjęs su puse Lietuvos gėjų.
Na bet iš kitos pusės pažiūrėjus, tai toksai ir cypėj neprapuls. Kaip sakoma: ką išmoksi, ant pečių nenešiosi.Paskutinis taisė Kema; 2007.12.14, 21:48.gera gyventi gerai
Comment
Comment