Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
    visiskai sutinku su tavim , bet kiek taip jau laiko tesiasi? 15 metu ? Pakartosiu net 15 metu ir situacija zmogaus teisiu, korupcijos, ksenofobijos srityse ne tik kad negereja bet ir blogeja. Tai kaip pasiulysi keisti situacija? Nes dabar viskas i vienus vartus, visuomene susipriesinusi ir pasimetusi, nes nera jokiu bendru pamatu, konservatyvus elementai nori kurt seimos pamatu, bet gaila kad tuo paciu savo visisku diletantiskumu ir socialines antropologijos ziniu stoka tik dar labiau skaldo visuomene.

Manau kad pagrindine problema tai labai didele dabartines isrinktos valdzios diletantiska ir provinciali nekompetencija, istatymu, konstitucijos bei tarptautiniu isipareigojimu nepaisymas, taipogi didele deme yra musu dabartine ziniasklaida, kurios net nevadinciau ziniasklaida o kazkokiu uzangazuotu ir papirktu nesusipratimu. Bet kaip sakoma kokia visiomene tokia ir valdzia.
    Įdomu būtų sužinoti,kokius bendrus pamatus tu siūlai Lietuvos visuomenei?Gal homoseksualizmo,iškrypėliškumo ,absoliutaus liberalizmo '' vertybes''.Kodėl Lietuva privalo išsigimti,kaip kad Olandija,Danija ir t.t.?Aišku tau ir tavo remėjams tai joks išsigimimas,bet didžioji siekiamybė.Bet aš tikiuosi ,kad tavo įvardytas ''konservatyvus elementas''neleis mūsų visuomenei išsigimti,pamiršus šeimos vertybes.Nes nusileidus ''netradicinės seksualinės orientacijos''atstovams vieną kartą ,jie anaiptol nesustos.Leidus paradus ,užsinorės '' vestuvių'',jas leidus-įsivaikinti vaikus.O pastarasis dalykas būtų tolygus nusikaltimui .O visuomenė susipriešinusi ne dėl ''tolerancijos'' stokos.Bet dėl tikrųjų vertybių nepaisimo,materializmo,kurį įskiepijo sovietmetis.

Comment

maziau, siulau uzsiciaupt viena kart, nes jei neturi ka pasakyt apart "iskrypeliskumo ir absoliutaus liberalizmo", tai geriau isvis patylet ir nerodyt savo visisko neismanymo zmogaus seksualumo, bei kulturines antropologijos srityse.
      Stebiuosi is kur atsiranda isvis tokiu gyvenimo aiskintoju, bei tikruju vertybiu skiepytoju "Bet dėl tikrųjų vertybių nepaisimo,materializmo,kurį įskiepijo sovietmetis." , prasiplauk smegenis, nes gyvename 21 amziuje.

PS. manau kad grupe zmoniu vadint iskrypeliais siame forume yra nepriimtina. Taigi tai yra ISPEJIMAS, kai kurie elementai jau toki gavo, tad apsiramino, siulau ir tau issiplaut burna pries cia rasant.
      "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

maziau, siulau uzsiciaupt viena kart, nes jei neturi ka pasakyt apart "iskrypeliskumo ir absoliutaus liberalizmo", tai geriau isvis patylet ir nerodyt savo visisko neismanymo zmogaus seksualumo, bei kulturines antropologijos srityse.
        Stebiuosi is kur atsiranda isvis tokiu gyvenimo aiskintoju, bei tikruju vertybiu skiepytoju "Bet dėl tikrųjų vertybių nepaisimo,materializmo,kurį įskiepijo sovietmetis." , prasiplauk smegenis, nes gyvename 21 amziuje.

PS. manau kad grupe zmoniu vadint iskrypeliais siame forume yra nepriimtina. Taigi tai yra ISPEJIMAS, kai kurie elementai jau toki gavo, tad apsiramino, siulau ir tau issiplaut burna pries cia rasant.
        Restecpa

Comment

Parašė Tomasz Rodyti pranešimą
          Restecpa
          Susijaudinai?

Vos liežuvio nenusilaužiau.

p.s. Jo "zakony nado sabliudat" .
          gera gyventi gerai

Comment

dziaugiuosi kad iki siol galiu zmones jaudinti
            "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
              Susijaudinai?

Arba mano lietuviu kalba yra silpna,arba as visiskai negaliu suprast ka tu rasai

Comment

Restecpa
                Nepyk. Bet jau ne pirmą kartą pastebiu, jog neturi kalbos kultūros. Prašau vartoti lietuvių kalbą šiame forume. Kaip suprantu esi emigrantas, bei lenkų tautybės - galbūt ir atleistina, bet kaip matau moki pakankamai gerai lietuvių kalbą, kad galėtum ją čia ir "taikyti". Ačiū už supratingumą.
                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                Dordrechtas/Haarlemas
                Nesebaras/Plovdivas
                Kiolnas

Comment

Nepykstu. Peace

Comment

Is tu nervu praleidau visa zodi

Comment

O raginti ''užsičiaupti'' šiame forume yra nedraudžiama?O gal pagal tave yra tik viena žodžio laisvė ?Jeigu aš kalbu ne taip kaip tau patinka tai tu gali grasinti man ir raginti užsičiaupti.Keista ta jūsų ''tolerancija'' . Savo pasisakymais niekada neraginau imtis smurto prieš kažką ir neketinu.Ir nieko neįžeidžiau.Tad būk pats tolerantišku ,o tik paskui kitus kaltink.

Comment

Parašė Memelenderis Rodyti pranešimą
                        O raginti ''užsičiaupti'' šiame forume yra nedraudžiama?O gal pagal tave yra tik viena žodžio laisvė ?Jeigu aš kalbu ne taip kaip tau patinka tai tu gali grasinti man ir raginti užsičiaupti.Keista ta jūsų ''tolerancija'' . Savo pasisakymais niekada neraginau imtis smurto prieš kažką ir neketinu.Ir nieko neįžeidžiau.Tad būk pats tolerantišku ,o tik paskui kitus kaltink.
                        Mane įžeidei. Vadindamas iškrypėliu. Pasakytum tai man į akis, būtum gavęs į galvą už įžeidimą, nemanyk, kad gėjai yra bobelės, kuriuos nemoka gintis.
                        Trumpai apie gėjus: tu juos sieji, kaip suprantu, su iškrypėliška, prieštaraujantis prigimčiai dalykas, manai, kad gėjams rūpi tik seksas. Tu klysti, manydamas, kad gėjus ar lesbietė nesugeba jausti meilės ir mylėti, seksas jo ar jos gyvenime dominuoja tiek pat, kiek ir heteroseksualo gyvenime (vienam daugiau, kitam - mažiau). Aš, kaip gėjus, tenoriu tik ramybės savo gyvenime. Mane erzina ir aš kuo toliau, tuo labiau pavargstu nuo nuolatinio visuomenės spaudimo, keikimo, moralizavimo lyg mylėti kitą būtų blogai. Dar daug kas gėjus sieja su moteriškai besielgiančiais vyrais, ar tais, kurie tvirkina nepilnamečius. Deja, iš nežinojimo visuomenė smarkiai klysta ir savo nepasitenkinimą šaukia taip garsiai ir audringai, kad jai pasipriešint yra labai sunku... Kasdien ryte atsikeliu su viltim gal šįkart mokykloj nebūsiu apšauktas. Nesupranta žmonės kas yra kas. Nejaugi esu tolygus vagiui, narkomanui, tvirkintojui, prievartautojui, žudikui? Nejaugi žmogui pasakęs, jog esu gėjus, turiu bijoti, kad jo nuomonė apie mane iškart keisis į blogąją pusę? Jei visuomenė sugebėtų toleruoti, suprasti, nekeikti, neengti, nebėgti, nesipurtyti manęs, lyg būčiau kokios ligos nešiotojas, jei turėčiau galimybę elgtis lygiaverčiai, kaip elgiasi heteroseksualios poros viešumoje, bučiau laimingas ir daugiau nieko nebenorėčiau. Deja, tavo žodžiai nusmelgia mane ir lieku stovėti ne tik toje pačioje vietoje... Jaučiu, kad mano savigarba, tau įvardijus "iškrypėliai", praranda vertę. Kam to reikia?
                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                          Susijaudinai?

Beje,Kema, man tik dabar daejo apie ka tu ten zvengei. Siulyciau pasidomet biski tokiu personazu kaip Ali G arba Borat ir panagrynet ju megstamiausias frazes Tada bus maziau juoko, o daugiau zmogaus supratymo is vieno zodzio
                          Tivoli,tau sitas aktualu taip pat.

Comment

John:
                            Kone kiekvienas aktyviau besidomintis katalikas žino, kad Donskis šneka dalykus, kurie dažnai yra nukreipti prieš bažnyčios mokymą. Dėl to jo aš idealu nelaikyčiau.

Comment

Beje,Kema, man tik dabar daejo apie ka tu ten zvengei. Siulyciau pasidomet biski tokiu personazu kaip Ali G arba Borat ir panagrynet ju megstamiausias frazes Tada bus maziau juoko, o daugiau zmogaus supratymo is vieno zodzio
                              O tai tipo, jei kažkoks žmogus vartoja kažkokią frazę, ir nepriklausomai nuo jo, aš vartoju tą pačią frazę, tai jau aš turiu kažką bendro pažiūrose, kaip ir jis?

Comment

Gerai gerai Borate . Čia ne Boratų forumas .

to DeSadas. Gerbiamasis, jei jau taip įgudai išrašinėti kitiems "baudos lapelius", tai būk ir pats pavyzdys kitiems, rašyk lietuviškai, o ne šveplai. Ne 80-ieji dabar, kad būtų sunku susitvarkyti klaviatūros tvarkykles. Suprantu, kad skiriasi mano ir tavo vertybių skalės, bet gimtoji kalba čia nekalta. Tomasz, tau šitas aktualu taip pat.
                                gera gyventi gerai

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                  John:
                                  Kone kiekvienas aktyviau besidomintis katalikas žino, kad Donskis šneka dalykus, kurie dažnai yra nukreipti prieš bažnyčios mokymą. Dėl to jo aš idealu nelaikyčiau.
                                  Tokia truputį davatkiška tavo filosofija, na bet kiekvienam savo
                                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Na taip, labai sunku tiesiog parašyti "Pagarba" ar "Kaip pirštu į akį" (ar dar kokį lietuvišką išsireiškimą) vietoje "Respetca", nes tiesiog žiūrėjai per daug AliG šou, ar ne? Absurdas...
                                    Dordrechtas/Haarlemas
                                    Nesebaras/Plovdivas
                                    Kiolnas

Comment

O koks skirtumas kaip kas raso?Svarbiausia suprasti ka tas ar anas zmogus nori pasakyt.

Comment

Parašė El_Greco Rodyti pranešimą
                                        O koks skirtumas kaip kas raso?Svarbiausia suprasti ka tas ar anas zmogus nori pasakyt.
                                        Išsireikšiu taip: Kalbos kultūros palaikymas ir pačios kalbos tolerancija.
                                        Dordrechtas/Haarlemas
                                        Nesebaras/Plovdivas
                                        Kiolnas

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                                          Tokia truputį davatkiška tavo filosofija, na bet kiekvienam savo
                                          Apibrėžk, ką laikai davatka

Pvz aš davatka laikau bobutę, kuri bažnyčioje būna liūdna, paniurus, ir mato tik save ir Dievą. Bet ir tai, jo nepažįsta.

Comment

Working...
                                          X