Parašė DeSadas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
-
maziau, siulau uzsiciaupt viena kart, nes jei neturi ka pasakyt apart "iskrypeliskumo ir absoliutaus liberalizmo", tai geriau isvis patylet ir nerodyt savo visisko neismanymo zmogaus seksualumo, bei kulturines antropologijos srityse.
Stebiuosi is kur atsiranda isvis tokiu gyvenimo aiskintoju, bei tikruju vertybiu skiepytoju "Bet dėl tikrųjų vertybių nepaisimo,materializmo,kurį įskiepijo sovietmetis." , prasiplauk smegenis, nes gyvename 21 amziuje.
PS. manau kad grupe zmoniu vadint iskrypeliais siame forume yra nepriimtina. Taigi tai yra ISPEJIMAS, kai kurie elementai jau toki gavo, tad apsiramino, siulau ir tau issiplaut burna pries cia rasant."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąmaziau, siulau uzsiciaupt viena kart, nes jei neturi ka pasakyt apart "iskrypeliskumo ir absoliutaus liberalizmo", tai geriau isvis patylet ir nerodyt savo visisko neismanymo zmogaus seksualumo, bei kulturines antropologijos srityse.
Stebiuosi is kur atsiranda isvis tokiu gyvenimo aiskintoju, bei tikruju vertybiu skiepytoju "Bet dėl tikrųjų vertybių nepaisimo,materializmo,kurį įskiepijo sovietmetis." , prasiplauk smegenis, nes gyvename 21 amziuje.
PS. manau kad grupe zmoniu vadint iskrypeliais siame forume yra nepriimtina. Taigi tai yra ISPEJIMAS, kai kurie elementai jau toki gavo, tad apsiramino, siulau ir tau issiplaut burna pries cia rasant.
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąRestecpa
Vos liežuvio nenusilaužiau.
p.s. Jo "zakony nado sabliudat" .gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąSusijaudinai?
p.s. Jo "zakony nado sabliudat" .
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąRestecpa
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąmaziau, siulau uzsiciaupt viena kart, nes jei neturi ka pasakyt apart "iskrypeliskumo ir absoliutaus liberalizmo", tai geriau isvis patylet ir nerodyt savo visisko neismanymo zmogaus seksualumo, bei kulturines antropologijos srityse.
PS. manau kad grupe zmoniu vadint iskrypeliais siame forume yra nepriimtina. Taigi tai yra ISPEJIMAS, kai kurie elementai jau toki gavo, tad apsiramino, siulau ir tau issiplaut burna pries cia rasant.
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąO raginti ''užsičiaupti'' šiame forume yra nedraudžiama?O gal pagal tave yra tik viena žodžio laisvė ?Jeigu aš kalbu ne taip kaip tau patinka tai tu gali grasinti man ir raginti užsičiaupti.Keista ta jūsų ''tolerancija'' . Savo pasisakymais niekada neraginau imtis smurto prieš kažką ir neketinu.Ir nieko neįžeidžiau.Tad būk pats tolerantišku ,o tik paskui kitus kaltink.
Trumpai apie gėjus: tu juos sieji, kaip suprantu, su iškrypėliška, prieštaraujantis prigimčiai dalykas, manai, kad gėjams rūpi tik seksas. Tu klysti, manydamas, kad gėjus ar lesbietė nesugeba jausti meilės ir mylėti, seksas jo ar jos gyvenime dominuoja tiek pat, kiek ir heteroseksualo gyvenime (vienam daugiau, kitam - mažiau). Aš, kaip gėjus, tenoriu tik ramybės savo gyvenime. Mane erzina ir aš kuo toliau, tuo labiau pavargstu nuo nuolatinio visuomenės spaudimo, keikimo, moralizavimo lyg mylėti kitą būtų blogai. Dar daug kas gėjus sieja su moteriškai besielgiančiais vyrais, ar tais, kurie tvirkina nepilnamečius. Deja, iš nežinojimo visuomenė smarkiai klysta ir savo nepasitenkinimą šaukia taip garsiai ir audringai, kad jai pasipriešint yra labai sunku... Kasdien ryte atsikeliu su viltim gal šįkart mokykloj nebūsiu apšauktas. Nesupranta žmonės kas yra kas. Nejaugi esu tolygus vagiui, narkomanui, tvirkintojui, prievartautojui, žudikui? Nejaugi žmogui pasakęs, jog esu gėjus, turiu bijoti, kad jo nuomonė apie mane iškart keisis į blogąją pusę? Jei visuomenė sugebėtų toleruoti, suprasti, nekeikti, neengti, nebėgti, nesipurtyti manęs, lyg būčiau kokios ligos nešiotojas, jei turėčiau galimybę elgtis lygiaverčiai, kaip elgiasi heteroseksualios poros viešumoje, bučiau laimingas ir daugiau nieko nebenorėčiau. Deja, tavo žodžiai nusmelgia mane ir lieku stovėti ne tik toje pačioje vietoje... Jaučiu, kad mano savigarba, tau įvardijus "iškrypėliai", praranda vertę. Kam to reikia?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąSusijaudinai?
p.s. Jo "zakony nado sabliudat" .
Beje,Kema, man tik dabar daejo apie ka tu ten zvengei. Siulyciau pasidomet biski tokiu personazu kaip Ali G arba Borat ir panagrynet ju megstamiausias frazes Tada bus maziau juoko, o daugiau zmogaus supratymo is vieno zodzio
Tivoli,tau sitas aktualu taip pat.
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąBeje,Kema, man tik dabar daejo apie ka tu ten zvengei. Siulyciau pasidomet biski tokiu personazu kaip Ali G arba Borat ir panagrynet ju megstamiausias frazes Tada bus maziau juoko, o daugiau zmogaus supratymo is vieno zodzio
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąBeje,Kema, man tik dabar daejo apie ka tu ten zvengei. Siulyciau pasidomet biski tokiu personazu kaip Ali G arba Borat ir panagrynet ju megstamiausias frazes Tada bus maziau juoko, o daugiau zmogaus supratymo is vieno zodzio
to DeSadas. Gerbiamasis, jei jau taip įgudai išrašinėti kitiems "baudos lapelius", tai būk ir pats pavyzdys kitiems, rašyk lietuviškai, o ne šveplai. Ne 80-ieji dabar, kad būtų sunku susitvarkyti klaviatūros tvarkykles. Suprantu, kad skiriasi mano ir tavo vertybių skalės, bet gimtoji kalba čia nekalta. Tomasz, tau šitas aktualu taip pat.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąJohn:
Kone kiekvienas aktyviau besidomintis katalikas žino, kad Donskis šneka dalykus, kurie dažnai yra nukreipti prieš bažnyčios mokymą. Dėl to jo aš idealu nelaikyčiau.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąTokia truputį davatkiška tavo filosofija, na bet kiekvienam savo
Pvz aš davatka laikau bobutę, kuri bažnyčioje būna liūdna, paniurus, ir mato tik save ir Dievą. Bet ir tai, jo nepažįsta.
Comment
Comment