Gėjus - lytinė orientacija, rasistas - nepakantumas kitataučiams. Jokio ryšio nematau
Jis turbut norejo paneigt, Desado ir kitu itikinejimus, kad gejai labai tolerantiski ir talentingi, ir visada puikus zmones. Deja matom buna ir tokiu. O siaip juokingiausia, kad gejus, kuriu nemegsta kur kas daugiau zmoniu, pats nekencia kitu rasiu zmoniu... Visai beprotis buvo. Labai gerai, kad toki dviguba issigimeli nuzude.
Ateizmas ,t.y. bedievystė yra tiesus kelias į visuomenės išsigimimą ir iškrypimą .Jeigu žmogus netikės jokią religiją ,jis neteks bet kokių suvaržymų .O tai labai pavojinga.
O kad nuodėmes visas atleidžia, truputį pasigaili ir toliau gali daryt ką nori, tai normalu? Jokio ryšio nematau tarp religijos ir išsigimimo/iškrypimo. Galima pagalvoti, kad jei aš neinu į bažnyčią, ar nepasimeldžiu, tai tuo metu užsiiminėju orgijom.
Daugelis žmonių taip įsikultūrino, kad pamiršo apie save ir asmeninį gyvenimą.
Man patinka MOTO: "You never know" MTV(c)
Aišku, kartais aplinka mus perdaug įtakoja, tačiau jei esi sekmingas žmogus, kam prieš kažin ką atsiskaitinėti?
Daryk tai, kas tau patinka!!!
Aišku, kartais aplinka mus perdaug įtakoja, tačiau jei esi sekmingas žmogus, kam prieš kažin ką atsiskaitinėti?
o ka gali sia tema pasakyti, pvz., Islamiskieji laikrasciai?
Kataliku baznycia jau seniai skleidzia homofibija, netolerancija ir neapykanta, todel nelabai suprantu, kokia prasme deti nuorodas i tokius saltinius. Tai butu mazdaug tas pat, kaip deti nuoroda i rusiska "Pravda" diskusijoje apie tarptautinius santykius...
ar tolerancija turi ribas? ar turi jas turėti? ar tiesiog -kas nedraudžiama - tas leidžiama?
alternatyvi seksualine oreantacija tarp runkeliu yra maziau paplitusi , nes tai privercia tave mastyti, dometis zmogaus psichologija, savimi, bei aplinkiniais.
Nu kas per nesąmonės... Runkelis tu ar ne runkelis labiausiai priklauso nuo to, kokiame soc. sluoksnyje augai, su kuo žaidei kieme, kur (ar) mokeisi ir t.t., o ne nuo to ką per kur tvatini.
Žmonių gimusių su polinkiu į homoseksualumą procentas visuose visuomenės sluoksniuose yra vienodas, tik kaip tam anekdode: jei esi dizaineris, politikas, prodiuseris, menininkas, rašytojas, ar pan. - esu gėjus, o jei esi eilinis runkelis, tai... pederastas (pardon my French).
Tavo pasisakymą perfrazuočiau taip - "runkeliai" mažiau linkę atvirai deklaruoti savo savo "alternatyvią" orientaciją, dėl to ir atrodo, kad didžioji dauguma gėjų yra "mąstantys, besigilinantys į save ir besidomintys psichologija".
per discovery Mačiau laidą apie homoseksualius žmones. Tai dauguma jų apsimetėliai. Ypač gėjai. Paprastas testukas Pastatyk jį nuogą ir priešais išrengtą moterį. Truputi pasimaivymo ir kažkam antena piestu stovi. Kaip sakė daugybė tokių, bet jie to nesupranta
Nu kas per nesąmonės... Runkelis tu ar ne runkelis labiausiai priklauso nuo to, kokiame soc. sluoksnyje augai, su kuo žaidei kieme, kur (ar) mokeisi ir t.t., o ne nuo to ką per kur tvatini.
Žmonių gimusių su polinkiu į homoseksualumą procentas visuose visuomenės sluoksniuose yra vienodas, tik kaip tam anekdode: jei esi dizaineris, politikas, prodiuseris, menininkas, rašytojas, ar pan. - esu gėjus, o jei esi eilinis runkelis, tai... pederastas (pardon my French).
Tavo pasisakymą perfrazuočiau taip - "runkeliai" mažiau linkę atvirai deklaruoti savo savo "alternatyvią" orientaciją, dėl to ir atrodo, kad didžioji dauguma gėjų yra "mąstantys, besigilinantys į save ir besidomintys psichologija".
nenoreciau sutikti su tavimi (nors mano uzuomina buvo su humoro jausmu ir tikrai netikiu kad procentaliai tarp homoseksualiu individu yra daugiau gabesniu zmoniu, bet velgi pabreziu, gabumai yra viena o kaip tu leisi jiems pasireiksti ir kokioje kulturineje aplinkoje tu augsi yra visiskai kita)
sutinku kad homoseksualiu zmoniu buvo ir bus toks pats procentas visose kulturose, nepaisant homofobu nuomoniu kad tokiu galima staiga patapti, bet uzmirsai paminet kad alternatyvi seksualine oreantacija stipriai itakoja zmogaus identiteta (bent Lietuvoje tai tikrai) , o kulturinis identitetas siuolaikineje visuomeneje labai stipriai itakoja zmogaus galimybes.
Kodel tavo manymu dauguma cia pasisakanciu individu apsiputoje gina tradicine seima (beje patys neturedami supratimo kas ta seima yra ir ka reiskia buti seimoje su kitu asmeniu ir kaip sunku kartais yra ir tt tt), o gejukai sneka apie zmogaus teises ir laisves (velgi skirtingas kulturinis identitetas), paprastas skirtumas, bet alternatyvios seksualines oreantacijos zmones visada tures ir turi geresni supratima apie zmogaus prigimties ivairove, vien tik todel kad kai kurie is ju gyvena dviguba, triguba gyvenima.
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
per discovery Mačiau laidą apie homoseksualius žmones. Tai dauguma jų apsimetėliai. Ypač gėjai. Paprastas testukas Pastatyk jį nuogą ir priešais išrengtą moterį. Truputi pasimaivymo ir kažkam antena piestu stovi. Kaip sakė daugybė tokių, bet jie to nesupranta
o as irgi per discovery maciau, kad nemazam kiekiui
vyruku pastacius pries kita nuoga vyruka irgi antena piestu stovi.
Ech mane vis dar stebina kaip kai kurie individai cia primityviai ir supaprastintai supranta seksualuma.
"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
na cia viesa erdve, jokiu istatymu nepazeidziu ir atpasakoju tikrus faktus, tai kodel gi as negaliu papasakoti apie tai? Vien tik todel kad tau tai nepatinka?
na cia viesa erdve, jokiu istatymu nepazeidziu ir atpasakoju tikrus faktus, tai kodel gi as negaliu papasakoti apie tai? Vien tik todel kad tau tai nepatinka?
Turbut todel, kad tai slykstu?! Ir ne man vienam, o absoliuciai daugumai sito forumo lankytoju.
Dar žinau ir tai, kad tie, kurie pradeda daryti išvadas vien tik iš statistikų - greitai pradeda nebeišmanyti to dalyko.
Statistika, kaip pats mokslas remiasi kokybine ir kiekybine analize.
Jei pradeda vadovautis tik kiekybine statistine analize, tuomet gali pradėti daryti neteisingas išvadas. Ir taip, man tikrai keista, kodėl tokius projektus kažkas finansuoja.
Comment