Apie kokius karnavalus čia šnekama??? Pas mus jų nebus, kaip nėra ir jokių hetero karnavalų. Mūsų būdas ramesnis, tai karnavalai/paradai, manau, negresia O tie vadinami susirinkimai (mitingai?) ir reikalingi, kad šviesti visuomenę. Bet, kaip matom, daugumos net nuomonė apie homoseksualų viešinimąsi yra iškreipta. O žmonės nori tik paskelbti visiems viešai, kad nori būti priimti tokie kokie yra, nebijoti atskleisti savo orientacijos nebijant būti pasmerktais, nenori gyventi dvigubo gyvenimo ir neduok die , kad kas nors ką nors sužinos ...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąApie kokius karnavalus čia šnekama??? Pas mus jų nebus, kaip nėra ir jokių hetero karnavalų.
Comment
-
Tas isvardintas teisines problemas reiktu spresti kazkaip kitaip, nemanau kad kazkas atsizvelgs i protestus, piketus.
O protestai del "tolerancijos" ar kazkokio mistinio "SVIETIMO" tikslu, tai yra absurdas. Jeigu zmonems nepriimtini yra homoseksualai, tai nieks neprivers su jais bendraut ir t.t.. Daugkam nepatinka visokie gotai, metalistai ir dar velniai zino kas. Tai gal ir jie tegul eina protestuot kad ju "netoleruoja"?
O tie kas nores isiliet i bendruomene, kolektyva, tai padarys savo darbu, idejomis, bendru interesu ieskojimu, bendravimu. Bet tik ne rekdami apie isskirtines teises ir diskriminacija ir t.t..
O is darbo ar universiteto, ismesti del orientacijos nieks neturi teises. Aisku ziurint kokio darbo.
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąDidziausia problema yra netolerancija. Kiek tu geju/lesbieciu pazisti? Jeigu turi 30 draugu + 70 pazistamu + 50 buvusiu/esamu klasioku/grupioku. Tai turetum pazinoti bent jau 5-7 homoseksualius asmenis. Jeigu nepazisti nei vieno, vadinasi jie tai slepia. Jeigu jie slepia, vadinasi egzistuoja netolerancija. O netolerancija yra problema
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa mazdaug "toleruoju vandenyna, bet netoleruoju bangu"
Tiek jau to... ka dabar padarysi. Ne man keisti tavo poziuri, mastyma ir visa kita.
Comment
-
Nors ir esu homoseksualas, taciau nemegstu karnavalu, nes jie, manau, tik blogina visuomenes poziuri i gejus. Bet reikia nepamirsti ir kito dalyko, tie karnavalai rengiami dazniausiai jau tose salyse, kur yra visuomenes tolerancija ir pasitikejimas, o i karnavalus ziurima ne kaip i svietimo, bet i sventes forma. Salyse, kur nera tolerancijos ir rengiami karnavalai kaip provokacijos forma ismusama tolerancija, yra gryna nesamone
O ir pats, nors ir ne kas diena, bet i savaite nors kelis kartus uzkabinamas del nieko, imu prarast vilti, kad kas nors mus toleruos Jus tik sakot, kad toleruojat, bet jei prie jusu pasibuciuotu du vaikinai, vis tiek nesusitvardytumet trenkt i galva Ir kuo jus geresnis, kad jums galima, o mums - ne? Ir ko noret, kad yra tokie dalykai kaip uzdari geju klubai (Lietuvoj taip pat yra), jei visuomene mus atstumia, atskiria ir tik ten arba namie galima apkabinti mylima zmogu. Jei manot, kad mums rupi tik seksas, tai smarkiai klystat, nes IR MES zinome kas yra meile. As smarkiai pykstu ant geju, kuriems rupi tik seksas (nenuostabu, kad tokiu yra, juk yra ir tarp heteroseksualu), nes jie nejaucia atsakomybes ir pareigos visuomenei neatrodyti kaip urodai, kurie ardo ir taip menka musu pasitikejima. As tiesiog beviltiskai zvelgiu kas vyksta ir gyvenu savo gyvenima. Ir kodel gi visuomene stebisi, kad mes atsiskiriam nuo visu? Patys taip ir elgiates. O mano norai nedideli: kad apie mano orientacija zinantys zmones nezvairuotu i mane kaip i eksponata, kad neieskotu manyje priekabiu, lyg buciau prezentatyvas kazkam. Man dabar 18m. ir tikiuosi GAL iki mirties Lietuvoj sulauksiu to laiko, kada su mylimu zmogum galesiu susikabines rankomis pasivaikscioti Nemuno pakrante ir pasedeti ant suoliuko kitiems matant ir ju neuzkabinant, negrasinant. Tai mano gyvenimo svajone, patirti tors viena tokia diena.Paskutinis taisė Ametistas; 2007.10.30, 18:12.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąJus tik sakot, kad toleruojat, bet jei prie jusu pasibuciuotu du vaikinai, vis tiek nesusitvardytumet trenkt i galvaIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJeigu zmonems nepriimtini yra homoseksualai, tai nieks neprivers su jais bendraut ir t.t.. Daugkam nepatinka visokie gotai, metalistai ir dar velniai zino kas. Tai gal ir jie tegul eina protestuot kad ju "netoleruoja"?It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO tarp gotų ir metalistų taip pat yra gėjų
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąJus tik sakot, kad toleruojat, bet jei prie jusu pasibuciuotu du vaikinai, vis tiek nesusitvardytumet trenkt i galva Ir kuo jus geresnis, kad jums galima, o mums - ne?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąMan dabar 18m. ir tikiuosi GAL iki mirties Lietuvoj sulauksiu to laiko, kada su mylimu zmogum galesiu susikabines rankomis pasivaikscioti Nemuno pakrante ir pasedeti ant suoliuko kitiems matant ir ju neuzkabinant, negrasinant. Tai mano gyvenimo svajone, patirti tors viena tokia diena.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąMan dabar 18m. ir tikiuosi GAL iki mirties Lietuvoj sulauksiu to laiko, kada su mylimu zmogum galesiu susikabines rankomis pasivaikscioti Nemuno pakrante ir pasedeti ant suoliuko kitiems matant ir ju neuzkabinant, negrasinant. Tai mano gyvenimo svajone, patirti tors viena tokia diena.gera gyventi gerai
Comment
-
O ar ne geriau svajoti, kad iki mirties mokslininkai atras homoseksualios orientacijos priezastis ir sugebes isgydyt? Ir tada tikrai galesi Nemuno pakrante vaiksciot su mylimu zmogum, nesislaptydamas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
[QUOTE=Kema;210483Vyras visgi yra kovotojas, jis turi kovoti su kitais vyrais uz save, uz moteri, uz "teritorija" (na cia gal labiau tinka gyvunijos pasauliui), turi buti virsesnis, netgi yra posakis "vyriska savigarba". Todel nenuostabu, kad visuomeneje tas reiskinys (dvieju "kovotoju") buciavimasis, glebesciavimasis yra nepriimtinas.[/QUOTE]
Tai čia Lietuvoje taip yra. o visokie turkai, latinosai ir kiti pietiečiai bučiuojasi, ir taip niekaip nežeidžia jų vyriškumo. Nu ir kas?
Be to, galim prisiminti ir rusišką "brežnevinį" vyrų bučinį į lūpasPaskutinis taisė c2h5oh; 2007.10.30, 19:00.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąJus tik sakot, kad toleruojat, bet jei prie jusu pasibuciuotu du vaikinai, vis tiek nesusitvardytumet trenkt i galva .Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa moterims siuo poziuru labiau pasiseke. Ar kas nors puola pirstu rodyti ir krizenti, musti ar vadinti lezbietemis, jei pamato einant uz ranku ar parankiu susikabinuses merginas, ar atsisedusia viena kitai ant keliu? Sitoj vietoj, moteru santykiai yra artimesni, negu vyru. Net ir susitikusios drauges, daznai pasibuciuoja, skirtingai nei vyrai. Gal visgi cia yra del prigimties? Vyras visgi yra kovotojas, jis turi kovoti su kitais vyrais uz save, uz moteri, uz "teritorija" (na cia gal labiau tinka gyvunijos pasauliui), turi buti virsesnis, netgi yra posakis "vyriska savigarba". Todel nenuostabu, kad visuomeneje tas reiskinys (dvieju "kovotoju") buciavimasis, glebesciavimasis yra nepriimtinas.
Mokslineje literaturoje tai vadinama patriarchaliniu diskursu arba gal Lietuvoje labiau pripazintas butu heteroseksistinis sovinizmas. Taigi mielas Kema, jei daugiau palankysi atitinkamu paskaitu suzinosi, kad tai ne prigimtiniai skirtumai, o labiau kulturiniai diskursai suveseje post sovietu sajungos mentalineje ir kulturineje aplinkoje, kada ne kiekvieno zmogaus norai, teises ir prigimtis buvo gerbiami, o daugumos gyvenimo budas buvo nuleidziamas visiems.
O jei dar pradesime sneketi apie teritorijas ir jos zymejima, bei kovojima del pateliu, bei geresnio kasnio, tai manau nesiskirsime nuo gorilu zoologijos sode.Paskutinis taisė DeSadas; 2007.10.30, 19:27."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO ar ne geriau svajoti, kad iki mirties mokslininkai atras homoseksualios orientacijos priezastis ir sugebes isgydyt? Ir tada tikrai galesi Nemuno pakrante vaiksciot su mylimu zmogum, nesislaptydamas.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąBet juk Lietuvoje yra kažkoks tai partnerystės įstatymas, kuris teisiškai įteisina gyvenimą "susimetus", nepriklausomai nuo orientacijos. Šiuo atveju jis turėtų ir galioti. Pataisykit jei klystu, nes per daug tuo nesidomėjau ir žinau tik iš nuogirdų.
Parašė daktaras Rodyti pranešimątomasz, gezų ir forcų aš tiesiog pakęsti negaliu. homoseksualams esu neutralus, mano požiūris neigiamas tik į tuos iškrypėliškus paradus. norėdami tolerancijos, homoseksualai turi šviesti visuomenę, įrodyti, kad tai ne dėl mados (kas nemažu skaičiumi atvejų neįrodoma, nes būtent dėl mados arba dėl reikalo "tampama" kitokiu). tokie kaip tukas, amiko yra tikrai geri žmonės, jie nori gyventi ramiai, būti toleruojami, bet per visokius išprotėjusius sekso maniakus, kurie siautėja per tuos gėjų "šou", šie žmonės neturi ramybės. todėl gerbiamieji užmirškit Lietuvoje paradus! nuo švietimo reikia pradėti, o ne jojimo ant guminių pimpalų! jeigu jūs taip suvokiat švietimą ir žmonių tolerancijos kėlimą, tai nieko gero su jumis tada
Taipogi pasakyk ka as, heteroseksu sovinistams tureciau idorinet? Kad as ne kupranugaris? Kad as esu vertas but sios visuomenes dalis, ka jie su savo ignorant hetero subine gauna a priori, gauna ir daug kitu dalyku kaip vaikscioti susikibus rankomis mieste, pasibuciuoti uzejus norui, iforminti savo santykius, issinuomoti buta, pasiimti paskola, parasyti apie tai spaudoje, paviesinti aplinkiniams ir giminems, ir jie gali but beveik uztikrinti, kad prie santuoku rumu ar susirasymo kontoros, ju nelauks heteroseksistines bei religingos zmogystos su baneriais bei supuvusiais pomidorais.
Pasakyk velgi man, kaip turi jaustis transeksualus zmogus, kai politikai bei kai kurie sio saito lankytojai apsaukia ji issigimeliu, vogianciu pensininku pensijas. Pasakyk kaip jam istoti i universiteta, kad gautu padoru issilavinima atitinkanti jo protinius sugebejimus?
Taigi ka MES turime irodyti JUMS? Jei jau taip pradejai skirstyti? Per kuria vieta dar, as ir kiti zmones turi irodineti savo egzistavima, ir maloniai prasyti tokiu paciu teisiu is JUSU.
Tas isvardintas teisines problemas reiktu spresti kazkaip kitaip, nemanau kad kazkas atsizvelgs i protestus, piketus.
O tie kas nores isiliet i bendruomene, kolektyva, tai padarys savo darbu, idejomis, bendru interesu ieskojimu, bendravimu. Bet tik ne rekdami apie isskirtines teises ir diskriminacija ir t.t..
O is darbo ar universiteto, ismesti del orientacijos nieks neturi teises. Aisku ziurint kokio darbo.Paskutinis taisė DeSadas; 2007.10.30, 19:51."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO ar ne geriau svajoti, kad iki mirties mokslininkai atras homoseksualios orientacijos priezastis ir sugebes isgydyt? Ir tada tikrai galesi Nemuno pakrante vaiksciot su mylimu zmogum, nesislaptydamas.
Kaunaz aciu uz tavo pasidalijima SAVO svajonemis, bet turiu nuvilti, nes MANO svajones ortogonalios tavosioms, tai kad ir koks bebutu tavo eigen-vektorius, manasis bijau rodys I priesinga puse, ir bijau kad idiliskomis Nemuno pakrantemis noriu pasi-vaikscioti dabar o ne kai tu ar as susensiu."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
Comment