taip, tikiuosi, tiesiog, as vis dar tikiu kad cia yra tolerantisku zmoguciu, bent is geru komentaru tai spendziu
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
as tolerancija suprantu, taip, kad zmonems absoliuciai nusispjauti su kuo jie miega, ka myli ir visa kita, ir del kiti del to neizeidineja ir nevadina "gaidziais, homikais", ir dar kitais "graziais epitetais...Paskutinis taisė 99; 2008.05.15, 12:45.
Comment
-
/\ va čia jau visai kita nuomonė, su kuria aš visiškai sutinku. taip kad johnai ir desadai - galit užmiršti savo paradus, jeigu žmogus homoseksualas kalba, kad jis nori ramiai gyventi ir per tuos paradininkus kenčia, tai jau joks, kartoju - JOKS argumentas nebeprivers manęs toleruoti tuos absurdiškus karnavalus. taškas.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ va čia jau visai kita nuomonė, su kuria aš visiškai sutinku. taip kad johnai ir desadai - galit užmiršti savo paradus, jeigu žmogus homoseksualas kalba, kad jis nori ramiai gyventi ir per tuos paradininkus kenčia, tai jau joks, kartoju - JOKS argumentas nebeprivers manęs toleruoti tuos absurdiškus karnavalus. taškas.
Tai kam te paradai is viso reikalingi...Sventes visokios,Naujieji Metai,sumai,petardos,prisigereliai. Sedekit is viso namuose ir telika ziurekit,darbas-namai,darbas-namai,jokiu Mardi Gra ar saliutu,jokiu lauko koncertu(bardakas ir tas pats girtuokliavimas garantuotas) ir tt. Cia kazka erzina pusiau nuogi vyrukai su guminiais kazkuom ten, mane asmeniskai erzina gezukai su sportine forma,mazametes su piercinguotu veidu,Mazos Lietuvos akcentai ir tt. Bet as gi visvien siuos dalykus toleruoju,ane?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ va čia jau visai kita nuomonė, su kuria aš visiškai sutinku. taip kad johnai ir desadai - galit užmiršti savo paradus, jeigu žmogus homoseksualas kalba, kad jis nori ramiai gyventi ir per tuos paradininkus kenčia, tai jau joks, kartoju - JOKS argumentas nebeprivers manęs toleruoti tuos absurdiškus karnavalus. taškas.
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąTai kam te paradai is viso reikalingi...Sventes visokios,Naujieji Metai,sumai,petardos,prisigereliai. Sedekit is viso namuose ir telika ziurekit,darbas-namai,darbas-namai,jokiu Mardi Gra ar saliutu,jokiu lauko koncertu(bardakas ir tas pats girtuokliavimas garantuotas) ir tt. Cia kazka erzina pusiau nuogi vyrukai su guminiais kazkuom ten, mane asmeniskai erzina gezukai su sportine forma,mazametes su piercinguotu veidu,Mazos Lietuvos akcentai ir tt. Bet as gi visvien siuos dalykus toleruoju,ane?
Comment
-
o apie paradus galiu pasakyti viena, kai policija, mokytojai, medikai iseina i gatves prasydami apsaugoti ju teises, atkreipti demesi del mazu algu ir visa kita, juk tai bandymas atkreipti visuomenes demesi i PROBLEMA, taip ir gejai, lezbietes, irgi manau turi kazkokia teise eiti i gatves, protestuoti, kad buti priimti antidiskriminaciniai istatymai, butu apsaugoti, tai manau yra tam tikra protesto forma, tik zinoma, sutinku, kai kurios geju organizacijos pasirenka nelabai gerus budus tai isreiksti, ir issaukia tam tikra visuomes reakcija.
Ir siaip keista ta protestavimo forma. Kazkaip ziuredamas i tuos visus paradus, nepasakyciau kad jie protestuoja, gal labiau megaujasi svente.
O del tolerancijos vakaruose, tai ji ten jau mutavo i abejinguma. Tolerancija=abejingumas.Paskutinis taisė 99; 2008.05.15, 12:38.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąKokios pas jus problemos?
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąKokios pas jus problemos?
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąKokios pas jus problemos? Kazkas jus persekioje? Liepe prie drabuziu prisisiuti atskiriamaji zenkla? Neleidzia jums pasilinksminimo klubo ikurti? Vardink problemas, tada diskutuosim. Gal i darba taves nepriime del to? Gal dabar i CV reikalauja rasyti savo seksualine orientacija? manau, kad darbdaviui tik i nauda toks darbuotojas gejus, o ypac lezbiete, kuri neiseis i dekretines, nelakstys pas sergancius vaikus, taip darydama firmai nuostolius, i kuria galima investuoti: mokymai, kursai ir t.t. Destyk problemas.
Taip! Juos persekioja! Muša mokyklose ir gatvėse, jei tik įtaria. Klubus įkurti leidžia, bet, kaip čia daug kas pasakojo, kartais gali būti baisu į gatvę prie jų išeiti. Į darbą taip pat nepriimtų, jei tik žinotų apie seksualinę orientaciją. Dekretinių buvimas darbdaviui yra mažiausia problema, palyginus su galimu darbo atmosferos pasikeitimu.
Ir taip toliau.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąKokios pas jus problemos? Kazkas jus persekioje? Liepe prie drabuziu prisisiuti atskiriamaji zenkla? Neleidzia jums pasilinksminimo klubo ikurti? Vardink problemas, tada diskutuosim. Gal i darba taves nepriime del to? Gal dabar i CV reikalauja rasyti savo seksualine orientacija? manau, kad darbdaviui tik i nauda toks darbuotojas gejus, o ypac lezbiete, kuri neiseis i dekretines, nelakstys pas sergancius vaikus, taip darydama firmai nuostolius, i kuria galima investuoti: mokymai, kursai ir t.t. Destyk problemas.
Ir siaip keista ta protestavimo forma. Kazkaip ziuredamas i tuos visus paradus, nepasakyciau kad jie protestuoja, gal labiau megaujasi svente.
O del tolerancijos vakaruose, tai ji ten jau mutavo i abejinguma. Tolerancija=abejingumas.
Comment
-
cia tik is daugelio problemu isvardinintu, as galiu prideti is teisines puses, pvz, du gejai, arba lezbietes, nori iteisinti kazkokius savo santykius oficialiai (As nekalbu jokiais budais apie santuoka), kalbama apie kazkoki oficialu statusa, vienas is asmenu numirsta, palikimo klausimai, bendrai uzgyventas turtas, pereina ne gyvenimo draugui, o kazkokiems gyminaiciams, tas lieka be nieko, as kalbu apie paveldejima, nes testamentu paliktu turta reikia moketi didziausius mokescius. Imant paskola, tu negali deklaruoti dvieju vyru, ar lezbieciu pajamu, turi imti vienas ir taip toliau, to Lietuvoje nera, stai apie kokias problemas kalbu... o apie darbdavio ir homoseksualaus darbuotojo santykiai yra kas kita, tai jau ju reikalas, kaip tie santykiai yra apibrezti.Paskutinis taisė 99; 2008.05.15, 12:39.Post in English - fight censorship!
Comment
-
tomasz, gezų ir forcų aš tiesiog pakęsti negaliu. homoseksualams esu neutralus, mano požiūris neigiamas tik į tuos iškrypėliškus paradus. norėdami tolerancijos, homoseksualai turi šviesti visuomenę, įrodyti, kad tai ne dėl mados (kas nemažu skaičiumi atvejų neįrodoma, nes būtent dėl mados arba dėl reikalo "tampama" kitokiu). tokie kaip tukas, amiko yra tikrai geri žmonės, jie nori gyventi ramiai, būti toleruojami, bet per visokius išprotėjusius sekso maniakus, kurie siautėja per tuos gėjų "šou", šie žmonės neturi ramybės. todėl gerbiamieji užmirškit Lietuvoje paradus! nuo švietimo reikia pradėti, o ne jojimo ant guminių pimpalų! jeigu jūs taip suvokiat švietimą ir žmonių tolerancijos kėlimą, tai nieko gero su jumis tada
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąhomoseksualams esu neutralus, mano požiūris neigiamas tik į tuos iškrypėliškus paradus. norėdami tolerancijos, homoseksualai turi šviesti visuomenę, įrodyti, kad tai ne dėl mados (kas nemažu skaičiumi atvejų neįrodoma, nes būtent dėl mados arba dėl reikalo "tampama" kitokiu). tokie kaip tukas, amiko yra tikrai geri žmonės, jie nori gyventi ramiai, būti toleruojami, bet per visokius išprotėjusius sekso maniakus, kurie siautėja per tuos gėjų "šou", šie žmonės neturi ramybės. todėl gerbiamieji užmirškit Lietuvoje paradus! nuo švietimo reikia pradėti, o ne jojimo ant guminių pimpalų! jeigu jūs taip suvokiat švietimą ir žmonių tolerancijos kėlimą, tai nieko gero su jumis tada
Na bet juk tu pats priestarauji sau viename sakinyje.
Jeigu poziuris neutralus, kaip jis gali buti tuo paciu ir neigiamas... kertames su gan elementaria logika
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąTai kam te paradai is viso reikalingi...Sventes visokios,Naujieji Metai,sumai,petardos,prisigereliai. Sedekit is viso namuose ir telika ziurekit,darbas-namai,darbas-namai,jokiu Mardi Gra ar saliutu,jokiu lauko koncertu(bardakas ir tas pats girtuokliavimas garantuotas) ir tt.Paskutinis taisė rat; 2007.10.30, 16:48.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąjohn, vartai, kaip trau reikia. o esmė yra ta, kad aš negaliu pernešti tų nesamoningų karnavalų, tačiau pavienius homoseksualus, kurie yra paprasti žmonės, nepalaikantys tų jodinėjimų, suprantu ir toleruoju. kas dar neaišku?
Tiek jau to... ka dabar padarysi. Ne man keisti tavo poziuri, mastyma ir visa kita.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa mazdaug "toleruoju vandenyna, bet netoleruoju bangu"
Tiek jau to... ka dabar padarysi. Ne man keisti tavo poziuri, mastyma ir visa kita.Post in English - fight censorship!
Comment
Comment