Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Baikit kabinetis prie to ,,Kauno paminejimo''. Aiskiai viska paaiskinau,kad miestu nelyginau.Geez..

O del tavo klausimo sunku man ka nor pasakyt. Laikaisi komformizmo ideju,nei salta nei silta(vis gi geriau nei bolseviku buves lozungas:Kto ne s nami-tot protiv nas!). Nors pora tokiu tavo pasisakymu buvo idomiu. Pvz quote'as is kitos temos:

,,Kartoju tai, ką sakiau (gali iš naujo tai paskaityti originaliame pranešime):

Leninas, Stalinas ir Putinas yra didžiausi idiotai.
    Rusija turėtų būti izoliuota arba perkelta į Antarktidą. Pirmas teiginys - tai pareiškimas jos blogos įtakos (bet kokios, tiek ekonominės, tiek moralinės) sustabdymui. Antras - tik simbolinė ironizuota hiperbolė.
    Ne visi rusai yra blogi.
    Taip pat pasakiau, kad galėčiau švelninti savo poziciją, jei Rusija į istoriją žvelgtų ne su pasididžiavimu, bet su apgailestavimu.

Kaip matai, apie jokį tautos nušlavimą nebuvo kalbos. Taipogi, trečias punktas rodo, kad po visko aš visvien į tai stengiuosi žiūrėti objektyviai, ko Rusija daryti net ir dabar nė neketina, šalyje istorija piešiama su pasididžiavimu ir labai didelė dalis tautos būtent taip ją ir priima.''

Ne man sprest. Labanakt

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
      Na, man tai visai nėra kvailas dalykas, ar homoseksualius polinkius turintis asmuo eis su mano sūnumi į vieną tualetą, ar į skirtingus.
      .
      gal visdelto baigsi viena kart pedofilus (kurie 90 proc yra heteroseksualus) maisyti su homoseksualais?

Ahą, ir jo abu man pasakyti sakiniai buvo "komplimentai", beveik privertę mano pietus išsiveržti laukan. Gerai, kad studijuodamas mažai pietų valgydavau.

as sakiau ASMENISKAI o ne kazkur maciau praeinant ir persimeciau keliais sakiniais
      "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
        ir vėl rasizmas-žydai-gėjai plakama į viena... gal pakaks pagaliau?.. jeigu kaune vyrija myli moteris, tai dar nereiškia, kad mes rasistai, ar nekenčiam žydų. kauno Žalgiryje metai iš metų žaidžia po kelis juodaodžius, o mes už juos sergam, jiems plojam, gaudom autografus - mes rasistai?.. man smagu pamatyti kaune juodaodį, nes tik tokie veikėjai rodo, kad miestas yra ir kosmopolitiškas, ne vien Lietuviai, rusai, lenkai...
        Oj, cia jau labai smarkiai prasovei pro sali nepazisti Kauno

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Na, man tai visai nėra kvailas dalykas, ar homoseksualius polinkius turintis asmuo eis su mano sūnumi į vieną tualetą, ar į skirtingus.

Ahą, ir jo abu man pasakyti sakiniai buvo "komplimentai", beveik privertę mano pietus išsiveržti laukan. Gerai, kad studijuodamas mažai pietų valgydavau.
          O jeigu as nebudamas homoseksualus irgi megstu pasakyti viena kita saldu komplimenta kitiems vyriskiams? Ar noretum su manimi eiti i viena tualeta?

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
            gal visdelto baigsi viena kart pedofilus (kurie 90 proc yra heteroseksualus) maisyti su homoseksualais?
            Jei Tau bus ramiau - aš čia ne dėl amžiaus. Esmė, kad aš ir pats nenorėčiau, kad tūlike, man m**ant, kažkas aistringai į tą procesą iš šono žiūrėtų šltykštu šiaip.

Comment

Jei Tau bus ramiau - aš čia ne dėl amžiaus. Esmė, kad aš ir pats nenorėčiau, kad tūlike, man m**ant, kažkas aistringai į tą procesą iš šono žiūrėtų šltykštu šiaip.
              Tavo stereotipu ir siauru paziuru prigrustas poziuris i gejus tik parodo, jog tau jie yra mistifikuotos butybes is mociuciu pasaku

Prie ruso man buvo geriau

Comment

Oh hulloh... Kodėl gėjams tiek daug dėmesio? Kodėl tada ekshibicionizmas yra blogai? Arba, kodėl tada negalima tratint nepilnamečių su jų sutarimu, jei jos supranta, ko nori? Ir kodėl mano šuniukas negalėtų šikti, kur nori - juk tai natūralu ir gamtiška.

Dar klausimas mažumoms (prašau atsakyti rimtai). Kaip atrodo statistinis Lietuvos gėjus? Ar toks susigaudantis madose ir išsičiustęs pižonas, Statkevičiaus balsu. Ar kaip? Nes nežinau kaip atskirt.

Comment

ahmm jei parodysi savo ambrozeli tada visi bendru sutarimu nutarsime ar verta i tave ziuret ir nebutent tolete.. sutariam?
                  "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

Comment

ahmm jei parodysi savo ambrozeli tada visi bendru sutarimu nutarsime ar verta i tave ziuret ir nebutent tolete.. sutariam?
                    vat taip iškart prie reikalo, dabar somis inkliuvo.

Comment

Parašė alonso Rodyti pranešimą
                      Oj, cia jau labai smarkiai prasovei pro sali nepazisti Kauno
                      žinau, kad šiuo klausimu kaunas yra vienas pirmaujančių (o gal ir pirmaujantis Lietuvoje), ne kartą čia forume buvo minėta, bet visgi homoseksualūs žmonės čia tarp vyrų - sakyk ką nori, neužginčysi, yra mažuma

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                        Oh hulloh... Kodėl gėjams tiek daug dėmesio? Kodėl tada ekshibicionizmas yra blogai? Arba, kodėl tada negalima tratint nepilnamečių su jų sutarimu, jei jos supranta, ko nori? Ir kodėl mano šuniukas negalėtų šikti, kur nori - juk tai natūralu ir gamtiška.

Dar klausimas mažumoms (prašau atsakyti rimtai). Kaip atrodo statistinis Lietuvos gėjus? Ar toks susigaudantis madose ir išsičiustęs pižonas, Statkevičiaus balsu. Ar kaip? Nes nežinau kaip atskirt.
                        1. Ekshibicionizmas nera blogai, bet matai ..tai kertasi su kito zmogaus interesais ir viesaja erdve(nes tas aktas atliekamas ne uz uzdaru duru), o viesaja erdve reguliuoja istatymai. (teisininkai siuo atveju galetu pasakyt daugiau)
                        2. Nepilnameciu tratint negalima, todel kad seksualiai jos gal ir subrende (nes kaip pats issireiskei zino ko nori ) bet psichologiskai jos ar jie toli grazu. Kai tampi atsakingas tiek teisiskai, tiek psichologiskai tiek materialiai uz savo veiksmus tada gali tratintis iki valiai su bet kuo ir bet kaip
                        3. Suniukas negali sikti bet kur ant grindinio, nes tai viesoji erdve, nes kiti zmones gali ilipti i ta sh..(tad jei sunelis atliko gamtinius reikalus, pasiimk maiseli ir isvalyk)
                        4. Kaip atrodo statistinis lietuvos gejus nezinau. Bet galiu tik nutuokti (didelei jusu nevilciai galiu pasakyt geju suokalbis tikrai neegzistuoja ir visi vienas kito nepazysta ir vienas su kitu nesitratina) kad jis atrodo kaip ir statistinis lietuvis ( and i mean it tikrai )

Comment

Aš nežiūrėsiu

Kai tampi atsakingas tiek teisiskai, tiek psichologiskai tiek materialiai uz savo veiksmus tada gali tratintis iki valiai su bet kuo ir bet kaip
                          Įsitikinęs? Aš tuo labai suabejočiau...
                          Paskutinis taisė Irma; 2007.10.03, 15:57.
                          Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                            Aš nežiūrėsiu
                            Vyrus „tas“ domina, moterų nebe...

Iš tikrųjų be reikalo nuo „minedo“ buvo pereita prie gėjų (beje, neturėtumėt iš homoseksualistų taip išskirt gėjų).
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                              Įsitikinęs? Aš tuo labai suabejočiau...
                              na tai asmeninis marytes arba antano reikalas, kol tai neprasilenkia su istatymais ir finansinemis galimybemis

Comment

2 As:Gay-gali buti ir moterys. Gay ir yra priimta norma vadinti homoseksualistus(ir vyrus ir moterys).

Comment

Parašė Tomasz Rodyti pranešimą
                                  2 As:Gay-gali buti ir moterys. Gay ir yra priimta norma vadinti homoseksualistus(ir vyrus ir moterys).
                                  Čia anglų kalba, nors ir šito nežinojau. Bet ar lietuviškai galima moteris-homoseksuales vadinti „gėjus“? Klausimas rimtas.

Juk mes kalbame ne apie „gay“, bet apie gėjus
                                  Paskutinis taisė ; 2007.10.03, 18:34.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Siūlau [B] DeSadui ir Somiui [\B]apsiraminti...čia kalbame apie žmones, o ne apie skirtingų paukščių rūšis, kurios yra geresnės... Ar jis heteroseksualus ar homoseksualus - jis žmogus visų pirma...Vienas kalba: mes homoseksualūs (bla bla...), o jūs hetero (bla bla ...); kitas atsako: mes hetero esame (bla bla...) tuo tarpu jūs homo tuo tarpu (bla bla...). Ir viens kitam įrodinėja savo tiesas susipriešinę. Ar Jums tokia svarbi seksualinė tapatybė (čia abiems pusėms deleguotas klausimas)?

And get a life.
                                    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                    Dordrechtas/Haarlemas
                                    Nesebaras/Plovdivas
                                    Kiolnas

Comment

tivoli:
                                      nea, turbūt svarbiau, kokią įtaką aplinka turės mano vaikų, anūkų ir pan doram auklėjimui.

DeSadas:
                                      pykina.

Comment

Kai tampi atsakingas tiek teisiskai, tiek psichologiskai tiek materialiai uz savo veiksmus tada gali tratintis iki valiai su bet kuo ir bet kaip
                                        Vos susilaikiau nepasakęs poros žodžių, bet šįkart patylėsiu

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                          Vos susilaikiau nepasakęs poros žodžių, bet šįkart patylėsiu
                                          Aš pasakysiu...kaip stereotipinis homoseksualo įvaizdis...
                                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                          Dordrechtas/Haarlemas
                                          Nesebaras/Plovdivas
                                          Kiolnas

Comment

Working...
                                          X