Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Andrew Rodyti pranešimą
    O džiaugtis, kad kažkas išvažiuoja iš Lietuvos turbūt tegali blogo valstybei linkintis žmogus.
    1988 - 93 metų ne(be)prisimeni?

Comment

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
        Reikejo det i "Siaip linksma", kaip ir viska kas susije su Minedu.

Comment

nu nežinojau ar tinka į "šiaip linksma", nes mano manymu jis ligonis....

Comment

Štai gana įdomus posakio: "niekad nežinai" pavyzdys

Paskutinis taisė Nikas; 2007.09.29, 14:32.

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
              Apgailėtina... Svarbiausia, kad youtube komentaruose nerasi nė vieno, kuris tai smerktų.

Comment

Parašė moo Rodyti pranešimą
                Apgailėtina... Svarbiausia, kad youtube komentaruose nerasi nė vieno, kuris tai smerktų.
                O kas cia smerktino buvo?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                  Dar pasakyk, kad nieko

Comment

Nu tikrai nieko smerktino. Ir aš kabinėjuosi prie žmonių, duodu jiems į snukį ir dar išpi... Ir kas čia smerktino?

Comment

Parašė moo Rodyti pranešimą
                      Dar pasakyk, kad nieko
                      Man atvirai nei silta, nei salta, kad Minedas ir tas gotas jo apsauginis gavo i galva ar ne.

Comment

Man atvirai nei silta, nei salta, kad Minedas ir tas gotas jo apsauginis gavo i galva ar ne.
                        Tai vieną dieną ir pats gali tapti tokiu minedu. Sėdėsi su pana ir gausi už nieką, nuo kelių degeneratų. Tada tik neverk.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                          Tai vieną dieną ir pats gali tapti tokiu minedu. Sėdėsi su pana ir gausi už nieką, nuo kelių degeneratų. Tada tik neverk.
                          Yra skirtumas tarp kabinejimosi prie visu is eiles kas pasitaiko, ir prie tokiu invalidu kaip Minedas. Kad tie kas filmavo ir dalyvavo tam video, tyciojosi is Minedo, tai dar nereiskia kad jie butinai kabinejasi prie eiliniu zmoniu.

Comment

Yra skirtumas tarp kabinejimosi prie visu is eiles kas pasitaiko, ir prie tokiu invalidu kaip Minedas. Kad tie kas filmavo ir dalyvavo tam video, tyciojosi is Minedo, tai dar nereiskia kad jie butinai kabinejasi prie eiliniu zmoniu.
                            na šiaip nemanau, kad ir prie Minedo reiktų kabinėtis

Comment

Kažkoks ligotas mąstymas.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                Kažkoks ligotas mąstymas.
                                Tam tikras tokiu padaru kaip Minedas elgesys sukelia agresija ir neapykanta kai kuriems zmonems. Todel kai tokie Minedai nuolat visaip issidirbineja, nuolat bando buti demesio centre, dalyvauja visokiose TV laidose ir t.t., tai tegul susitaiko ir su tokia zmoniu reakcija.
                                O tikrai galvoji, kad tie kas tam video uzpuole Mineda butu prisikabine prie kokiu nors paprastu zmoniu?

Comment

Pirma prie Minedo. Patiko. Paskui prie senutės parke. Patiks. Paskui prie paauglių mergaičių. Dar labiau patiks ...

Tokius kaip Minedas galima ir reikia ignoruoti. Tačiau pakėlęs ranką smurtautojas turi gauti atgal taip, kad apsilaižytų.
                                  It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Tam tikras tokiu padaru kaip Minedas elgesys sukelia agresija ir neapykanta kai kuriems zmonems. Todel kai tokie Minedai nuolat visaip issidirbineja, nuolat bando buti demesio centre, dalyvauja visokiose TV laidose ir t.t., tai tegul susitaiko ir su tokia zmoniu reakcija.
                                    O tikrai galvoji, kad tie kas tam video uzpuole Mineda butu prisikabine prie kokiu nors paprastu zmoniu?
                                    Jei tau taip pat patiktų, kad prie tavęs kabinėtųsi vien už tai, koks tu esi, ir ką tu darai, tai tada viskas tvarkoj, tegul tokie ligoniai kabinėjasi gatvėj prie žmonių ir iš jų tyčiojasi.
                                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                                      Jei tau taip pat patiktų, kad prie tavęs kabinėtųsi vien už tai, koks tu esi, ir ką tu darai, tai tada viskas tvarkoj, tegul tokie ligoniai kabinėjasi gatvėj prie žmonių ir iš jų tyčiojasi.
                                      Siuo atveju tinka posakis: durniu ir baznycioj musa. Jeigu Minedas yra toks koks jis yra, tai kokio velnio jis dar visaip maivosi, dainuoja ir t.t.. Tegul sedi ramiai ir nieks prie jo nelys. O jeigu jau nori sloves, tai tegul susitaiko ir su kita medalio puse. Kitaip sakant jis pats provokuoja agresija pries save.

Comment

Tokiuose pasisakymuose ir atsiskleidžia tautos degradavimas.

Teisinėje valstybėje kabinėjimasis prie bet kurio asmens yra smerktinas dalykas, nesvarbu, ar tas žmogus yra Jonas, Petras ar Minedas. Tokią teisę užtikrina konstitucija.

Žmonių skirstymą į tokius, iš kurių galima tyčiotis, ir tokius, iš kurių negalima, man yra nesuprantamas ir smerktinas dalykas. Ir man tikrai gaila Kaunaz, jei jis to nesupranta.

Bent jau niką galėtum kitą pasirinkt, nes matai, aš irgi iš Kauno ir nemanau, kad labai gražu matyti Kauno pavadinimą prie tokių "intelektualių" žinučių.
                                        BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                                          Tokiuose pasisakymuose ir atsiskleidžia tautos degradavimas.

Teisinėje valstybėje kabinėjimasis prie bet kurio asmens yra smerktinas dalykas, nesvarbu, ar tas žmogus yra Jonas, Petras ar Minedas. Tokią teisę užtikrina konstitucija.

Žmonių skirstymą į tokius, iš kurių galima tyčiotis, ir tokius, iš kurių negalima, man yra nesuprantamas ir smerktinas dalykas. Ir man tikrai gaila Kaunaz, jei jis to nesupranta.

Bent jau niką galėtum kitą pasirinkt, nes matai, aš irgi iš Kauno ir nemanau, kad labai gražu matyti Kauno pavadinimą prie tokių "intelektualių" žinučių.
                                          Jo dainavima ir pasirodymus televizijoj galima pavadinti pasityciojimu is saves paties. Todel jeigu jis pats is saves tyciojasi, tai reiskia ir kiti gali.

Comment

Working...
                                          X