"del kauno miesto mokyklu renovacijos. Ar nemanote, kad butu labai tikslinga skelbti koncesijos konkursa ir mokyklu ukio prieziura patiketi privaciam investuotojui, nes miestas netures tiek pinigu, kad znekliai suremontuoti daugeli mokyklu"
arba aš atsakymo nerandu....
Atsakė į keturis mano klausimus Nors, mano nuomone, buvo dar bent keletas vertų, kad į juos atsakytų vietoj savo asmeninių duomenų, kuriuos be vargo galima rasti internete, pateikinėjimo. Nors toks jo bendravimas nėra blogas, bendrauja viename lygmenyje su visuomene, taip ir turi būti.
na, dar vienas irodymas, kad Lietuva dideliais zingsniais vejasi Rusija "Tolerancijos" prasme.
Netgi sakyciau, nera jokio skirtumo, kaip cia kazkas bando iteigti tarp slavu ir baltu, visiskai.
Ir man šitas variantas labiau tikėtinas, bet negaliu kategoriškai teigti, kol konkrečiai nežinau Prisižiūri vaikai "skinhead'ų" pavyzdžių iš Rusijos ir Ukrainos, paskui taip ir būna.
Manau kad gali
Kazkas cia buvo linka imetes apie uzsienio (azijos afrikos) studentus klaipedoje ir ten rase kaip jie vos ne kiekviena diena i galva gauna vien uztai kad kitaip atrodo....ty - pas viena siauros akys pas kita oda tamsi...
Zodziu lygiuojames i rusija o ne skandinavija.Gaila.
Manau kad gali
Kazkas cia buvo linka imetes apie uzsienio (azijos afrikos) studentus klaipedoje ir ten rase kaip jie vos ne kiekviena diena i galva gauna vien uztai kad kitaip atrodo....
Ir aš manau, kad šitoje situacijoje didesnė tikimybė, jog kalti mūsų tautiečiai, bet yra ir kita tikimybė, nors ir labai nedidelė...
Manau kad gali
Kazkas cia buvo linka imetes apie uzsienio (azijos afrikos) studentus klaipedoje ir ten rase kaip jie vos ne kiekviena diena i galva gauna vien uztai kad kitaip atrodo....ty - pas viena siauros akys pas kita oda tamsi...
Nemaniau, kad lietuviai tokie netolerantiški Gaila...
Manau, jog nuvažiavus į kokį Anglijos/Airijos kaimelį lygiai taip pat nesvetingai gali būti sutiktas kaip ir kokioj Klaipėdoje.
Nemaniau, kad lietuviai tokie netolerantiški Gaila...
NESUPRANTU, IŠ KUR JŪS TOKIE APRIORIAI ŽINANTYS, KAD NE NIGERIEČIAI, O LIETUVIAI KALTI? Ar bent vienas ką nors matėte? Dar tik tyrimas vyksta, o jūs jau nuteisėte
Dar po to bandote kažką aiškinti apie kitų toleranciją, patys turėdami NULINĘ toleranciją.
Aš nesakau, kas kalti - nigeriečiai ar lietuviai, bet taip teigti nieko nežinant.... Tai kam tada Lietuvoje reikalingi teismai, policija, apklauskim internete ir sudinkim už grotų, nes čia tiek daug viską žinančių
Visų pirma niekas nieko nenuteisė... bet tikimybė , kad lietuviai buvo kalti - labai didelė. Užtenka, kad visokie "ereliai" iš kaimų (ir ne tik) suvažiuoja ir tvarkdariais dedasi... Kiek man žinoma - juodukai yra linksmi žmonės Ir kad pirmi pradėtų konfliktą labai abejoju, nebent, panelę "kabinti" bandė, kurios nereikėjo...
Visų pirma niekas nieko nenuteisė... bet tikimybė , kad lietuviai buvo kalti - labai didelė. Užtenka, kad visokie "ereliai" iš kaimų (ir ne tik) suvažiuoja ir tvarkdariais dedasi... Kiek man žinoma - juodukai yra linksmi žmonės Ir kad pirmi pradėtų konfliktą labai abejoju, nebent, panelę "kabinti" bandė, kurios nereikėjo...
Savas jau žino kokių miesto gatvių reikėtų privengti, koks liaudis, einantis greta yra pavojingas, kaip elgtis ir išsisukti iš kabinėjimosi situacijų. O štai svečias, negana to, kad dar bando prisitaikyti prie naujos aplinkos, gauna į dūdą už tai, kad yra kitoks. Taigi reikėtų svečiams paaiškinti kaip elgtis, kur nesilankyti ir pan. Kai kuriose užsienio šalyse ilgam atvykusiems turistams ir šiaip atvykėliams gyventi ar dirbti yra siūloma apsilankyti paskaitoje, kurioje supažindinama su šalies kultūra, žmonėmis, mokoma kaip elgtis tam tikromis situacijomis. Juk kiekvienoj šaly sava tauta, o skirtingos tautos turi skirtingus suvokimus.
Kai kuriose užsienio šalyse ilgam atvykusiems turistams ir šiaip atvykėliams gyventi ar dirbti yra siūloma apsilankyti paskaitoje, kurioje supažindinama su šalies kultūra, žmonėmis, mokoma kaip elgtis tam tikromis situacijomis. Juk kiekvienoj šaly sava tauta, o skirtingos tautos turi skirtingus suvokimus.
Šios paskaitos vyksta ir Lietuvoje. Bent užsienio studentams tai tikrai.
Manau, jog nuvažiavus į kokį Anglijos/Airijos kaimelį lygiai taip pat nesvetingai gali būti sutiktas kaip ir kokioj Klaipėdoje.
Siulyciau islyst is kur gyveni ir varyt aplankyt Anglijos/Velso/Skotijos/Airijos kaimus.Kaimuose zmones daug draugiskesni nei dideliuose miestuose (is savos patirties kalbu).
Siulyciau islyst is kur gyveni ir varyt aplankyt Anglijos/Velso/Skotijos/Airijos kaimus.Kaimuose zmones daug draugiskesni nei dideliuose miestuose (is savos patirties kalbu).
Na kaip čia pasakius...Mano patirtis patvirtina sanozmiz teiginį. Daug keistų atstikimų Danijoje užsifikasvo man su "kaimais" iš Škotijos ir Kornvalio, ko nepaskysi apie Londoniečius ar iš Birminghamo draugelius. O visko vetinimas yra per asmeninę prizmę ir patirtį
Comment