Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąSiūlai toleruoti homofobus, rasistus ir dar kitą velnią?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTuriu omeny, tai kad aisku tas zmogus sveikas ir toks pat zmogus kaip visi, tik jo seksualine orietacija yra iskrypusi, o ar tai nesusija su zmogaus sveikata?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąGal tiksliai nurodytum, kaip tai susiję su žmogaus sveikata? Būtų labai įdomu išgirsti.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąBlaiviai kitų nuomone pradžiai reikėtu išklausyti. O ne iš kart "etikėtėmis" švaistytis. Štai kur tolerancija.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJeigu zmogaus genuose yra kokia nors igimta liga, tai susije su jo sveikata ar ne?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąSiūlai toleruoti homofobus, rasistus ir dar kitą velnią?
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąBlaiviai kitų nuomone pradžiai reikėtu išklausyti. O ne iš kart "etikėtėmis" švaistytis. Štai kur tolerancija.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąMano, taip pat ir tavo, darbas yra užtikrinti, kad būtų laikomasi forumo taisyklių. Tiems pranešimams, kurie nepaisė taisyklių, daviau korteles. Nesuprantu, dėl ko čia nesutikti ir dar tuo labiau kaltinti netolerancija?
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąO kas įrodė, kad homoseksualizmas slypi genuose? Kitaip tariant, paimi kraujo, ištiri ir sužinai, kad asmuo yra gėjus?
Comment
-
Parašė kaunazBeabejo ne. O kodel manes to klausi? Ar tuose komentaruose, buvo kas nors susije su rasiniais izeidimais ar homofobija(beje gal gali placiau is aiskint, ka reiskia homofobija? nes jeigu suprantant primityviai ta zodi, tai tada kodel negalima buti asmeniu kuris bijo geju? Ar tai butu nusikalitimas?)?
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTokiu atveju reikia šią temą uždaryti kaip potencialiai kiršinančią forumo dalyvius. Nes vienus "muždamas" tik palaikysi kitą pusę, kas šiuo atveju forumo administratoriams nepriimtinas poelgis
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs tada taves dar karta, aiskiai, tiesiai sviesiai klausiu: as manau, kad homoseksualizmo priezastis slypi arba zmogaus psichikoje, arba genuose, bet kaip jau sakiau tai dar nera istirta, nors beabejo mokslininkai bando ta issiaiskinti, o kitaip tariant as sakau, tai arba psichine liga(itakojanti tik zmogaus seksualine orientacija) arba igimtas dalykas, o kas igimta kaip zinoma slypi genuose. Tai jeigu tu manai, kad as cia parasiau nesamone, arba kad nei vienas variantas netinka, sakyk kaip yra is tikruju????Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBeabejo ne. O kodel manes to klausi? Ar tuose komentaruose, buvo kas nors susije su rasiniais izeidimais ar homofobija(beje gal gali placiau is aiskint, ka reiskia homofobija? nes jeigu suprantant primityviai ta zodi, tai tada kodel negalima buti asmeniu kuris bijo geju? Ar tai butu nusikalitimas?)?
ho‧mo‧pho‧bi‧a /ˌhoʊməˈfoʊbiə/
–noun
unreasoning fear of or antipathy toward homosexuals and homosexuality.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIs zodyno....
ho‧mo‧pho‧bi‧a /ˌhoʊməˈfoʊbiə/
–noun
unreasoning fear of or antipathy toward homosexuals and homosexuality.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTaip, buvo, ir pakankamai rimtų. Homofobija nėra tik baimė gėjams. Tai daugiau neapykanta. Nuomonę gali kokią nori turėti, bet ją tokią čia reikšti viešai yra draudžiama.
„Mušu“ tik tuos, kurie tvirtina, kad tai yra liga ir pan. Nemėgti ar bijoti gėjų nedraudžiu ir už tai kortelėmis nesisvaidau.
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTai yra seksualinė orientacija, kuri išsivysto kartu su žmogumi. Tau išsivytė hetero-, kitam taip pat išsivystė homo- ar dar koks nors kitas atvejis. Juk vaikai dar iš vis nelabai turi orientacijos ir ji susiformuoja pradėjus lytiškai bręsti. Kodėl išsivysto vienas ar kitas atvejis – nėra žinoma, tačiau tai gali būti susiję su įvykiais jau po gimimo.
Nuo gyvenimo salygu, kokiu nors ivykiu gali priklausyt pvz. zmogaus hobiai. Tai tikrai nesusije su zmogaus sveikata, o kad seksualine orientacija, yra ne sveikatos reikalas, nesutikti.
O kas del seksualines orientacijos, nors nevisai, tai nebent tokie atvejai,kaip laida, kur rode kaip vienas jaunuolis pateko i kalejima ir ten jo bendrakamerininkai jam liepe kazka daryt o jis nesutiko priesinosi, uz tai buvo isniekintas, ir po to ivykio kai jis isejo i laisve jis pasidare lyties pakeitimo operacija. Bet as labai kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas, todel kokie dar ivykiai gali nulemti seksualine orientacija net neisivaizduoju. Be to dauguma geju, jei rodo kada per tv laidas, auge normaliose seimose.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNu ir? Kurioj vietoj mano komentare kuriam nors buvo isreiksta neapykanta gejams?
Seksualine orientacija, kaip ir visi zmogaus fiziologiniai reiskiniai/poreikiai yra genuose, o tai reiskia kad yra igimta.
O kam brendimas prasideda tik pauglystej tai nereiskia kad orientacija gali issivystyti nuo tam tikru ivykiu ar gyvenimo salygu. Pvz. jeigu tau vaikystej neauga barzda, tai nereiskia kad ji pradeda augti nuo kazkokiu vaikystes ivykiu.
Nuo gyvenimo salygu, kokiu nors ivykiu gali priklausyt pvz. zmogaus hobiai. Tai tikrai nesusije su zmogaus sveikata, o kad seksualine orientacija, yra ne sveikatos reikalas, nesutikti.
O kas del seksualines orientacijos, nors nevisai, tai nebent tokie atvejai,kaip laida, kur rode kaip vienas jaunuolis pateko i kalejima ir ten jo bendrakamerininkai jam liepe kazka daryt o jis nesutiko priesinosi, uz tai buvo isniekintas, ir po to ivykio kai jis isejo i laisve jis pasidare lyties pakeitimo operacija. Bet as labai kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas, todel kokie dar ivykiai gali nulemti seksualine orientacija net neisivaizduoju. Be to dauguma geju, jei rodo kada per tv laidas, auge normaliose seimose.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąAš tau kortelės dar nedaviau, šiaip jau. Tik perspėjau, kad vaikštai plonu lynu.
Iš kur tu trauki, kad tai yra įgimta??
Kaip susiję barzdos augimas ir orientacja?
Tuomet pasakyk, kaip tai yra sveikatos reikalas. Jau minėjai įgimtumą, bet už tave gerokai protingesni dėdės dar nenustatė, kad tai slypi genuose. Ir tarp dvynių vienas gali būti gėjus, o kitas – ne.
Kiekvienas gėjus yra vaikystėje išprievartautas? Kvailesnio dalyko gal dar nesu girdėjęs.
Barzdos augimas su seksualine orientacija susije tuo, kad lytiskai zmogus subresta tik kaip pats sakei paauglystej, o barzda pradeda irgi tik tada, nors vaikystej ne pedsaku barzdos.
As ten suklydau, nes praleidau, viena zodi - "abejoju". Istatyk ta zodi i sakini, ir suprasi.
Siaip tai tu mane juokini, kai jau nebepirma karta apsimeti arba specialiai neteisingai interpretuoji mano zodzius. Ir tikrai nekiekviena karta mano zodziuose buna praleistas koks nors zodis, pripazink kad neretai daznai specialiai kabinejies apsimesdamas lyg butum is menulio iskrites. Nezinau ar tu cia siaip mane nori durnu pries kitus parodyt, ar siaip kokia pagieza lieji.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąIs ten pat kur tu trauki, kad tai nera igimta.
O tie GEROKAI protingesni dedes, manau vienodai protingesni kaip uz mane taip ir uz tave, taip kad pabrezdamas kad jie gerokai uz mane protingesni, gerokai ir save pakvailini, lyginant su jais, tai pirmas dalykas.
O antras dalykas kad jie nera dar issiaiskine butent kurie genai lemia tai, bet nesu girdejas dar nei vieno is tu protingu dedziu kuris neigtu tai,kad tai nesusija genais.
Barzdos augimas su seksualine orientacija susije tuo, kad lytiskai zmogus subresta tik kaip pats sakei paauglystej, o barzda pradeda irgi tik tada, nors vaikystej ne pedsaku barzdos.
As ten suklydau, nes praleidau, viena zodi - "abejoju". Istatyk ta zodi i sakini, ir suprasi.
Siaip tai tu mane juokini, kai jau nebepirma karta apsimeti arba specialiai neteisingai interpretuoji mano zodzius. Ir tikrai nekiekviena karta mano zodziuose buna praleistas koks nors zodis, pripazink kad neretai daznai specialiai kabinejies apsimesdamas lyg butum is menulio iskrites. Nezinau ar tu cia siaip mane nori durnu pries kitus parodyt, ar siaip kokia pagieza lieji.Mano galerija Flickr'yje
Comment
Comment