O juokingikausia tai, kad tokie minedo musimo herojai yra pagrindiniai jo produkcijos pirkejai. Protingesni zmones i ji nekreipia demesio.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Per paskutines atostogas suvokiau, kad zmogaus mentaliteta ir poziuri pakeisti labai sunku/neimanoma. Toks pakankamai linksmas (o gal liudnas?) pavyzdelis... laukdamas skrydzio Honkongo oro uosto departures skiltyje su vienu savo giminaiciu (nors ir ne pciu artimiausiu, bet visgi gerai pazistamu) apziurinejame maisto kainas ivairiuose imantriuose Azijos saliu restoranuose. As sakau jam "na visai nebrangu atrodo... turint omeny, kad cia oro uostas... o dar ir geriausias pasaulyje "... o jis man "ka cia sneki! Siauliuose galiu pavalgyt dar pigiau!..".
Kazkaip staiga supratau, kad bet kokie gincai ir kalbos su tokiais zmonemis yra zirniu metymas i siena. Kad ir kiek aiskinsi zmogui, kad ir kiek argumentu pateiksi, jis visviena i viska ziures is "siauliu" perspektyvos. Nesvarbu, ar jis bus Suduvoje, ar Londone, ar Honkongo oro uoste... ar kalbes apie homoseksualizma, odos spalva ar patiekalu kainasPaskutinis taisė John; 2007.10.01, 01:10.
Comment
-
John pritaiu
cia kaip ar tiki blaiviu protu ar kulturiniu mentalitetu ir issilavinimu, seniau tikejau blaiviu protu ( bet kai tas blaivus protas atmieztas siaulia ar kauno gyvenimo supratimu, jokie gincai, kalbos ar akivaizdus irodymai tokiu zmoniu nepakeis o ir neverta mano manymu )
taipogi kaip kompetetingas pasisakyti odos spalvos klausimu (nes tyrimai toje srityje) tai tik 4-5 mutacijos baltymuose kurie gamina melanina.
ech kaip gaila man kai kuriu jaunu zmoniu (senesniu jau nepakeisi) Lietuvoje ( nes pereina i konformizma, perima idingas idejas, neturi jokio individualumo)
anyway - beprasmiskos kalbos mano manymu, bet kaip pasake John (cia kitas John - I am a dreamer/but I'm not the only one - ) tad tikiu zmonemis ypac jaunesniais - na tais kurie visad jaunais jauciasi"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKabinėtis - ne. Bet nuomonę turėt galima. Ir nebūtinai, jei neigiamai žiūriu į tokį klouną, turiu smerkti ir ilgaplaukius, rusus, lenkus bei bet ką kitą, mano požiūris į juos nuo požiūrio į „minedą“ niekaip nepriklauso. Kabinėjimąsi vertinu neigiamai, bet, kaip jau sakiau, dalį kaltės gali prisiimti ir pats „minedas“. Juk jo elgesys yra provokacija, buvo ir taip aišku, kad kažkam to pakaks.
manau nereikia priminti pono Pakso " cia aplinka kalta, o ne as "
Parašė Aš Rodyti pranešimąSuprasčiau, jei jis būtų kažkuo išsiskiriantis dėl gerų tikslų, tada kaltinčiau tik tuos, kurie kabinėjosi. Tada sakyčiau, kad žmogus gali būti toks, koks yra. Bet dabar tai yra vieno asmens sąmoningas maivymasis, kadangi sąmonės maivytis pakanka, tai tegul pakanka ir suprasti, kokios gali būti to pasekmės.
Parašė Aš Rodyti pranešimąJis yra Lietuvos muzikos gėda. O dar užsimanė ir politikos mišrainei naujų prieskonių suteikti, atrodo, kad iki šiol ji nepykintų.
Parašė Aš Rodyti pranešimąManau, kad toks žmogus, kur beeitų, ką bedarytų, diskredituos savo kolegas ir visą sferą. Tad daliai mūsų reikėtų pasimokyt reikšt savo nuomonę be smurto, o jam - savigarbos ir pagarbos žmonėms, kurie netiesiogiai per jį kenčia.
Parašė Aš Rodyti pranešimą
Susidaro toks įspūdis, kad „minedas“ tokiu elgesiu save afišuoja, jis mėgaujasi ažiotažu, kurį sukelia. Kai protingam žmogui sakoma, kad jis kažkur elgiasi netinkamai ir tai daroma ne be pagrindo, jis daro išvadas. Tačiau „minedas“ elgiasi atvirkščiai, stebina vis naujais siurprizais. Tad sunku sugalvot kitą išvadą, kaip kad:
- jis yra riboto mąstymo (tada ant jo pykti negalima, bet reikia tai viešai pripažinti);
- pats sąmoningai kasa sau duobę (o, tokiu atveju, bent dalį kaltės privalo prisiimti ir pats).
*atsakyk kas yra elgtis tinkamai - tavo manymu
*kaip bebutu gaila bet del riboto mastymo is the other way around
*zmones nekasa sau duobes - nebent jie butu suicidines nuotaikos
apibendrinant tavo pasisakymai apie Mineda susideda is:
40 % pavydo
40 % pasipiktinimo
20 % neapsisvietimo ir nepasitenkinimo savimi
take care"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimątokie pasisakymai velgi manau yra Lietuviu tautos traumatizmo pavyzdys.
Buk toks kaip visi, 'nesimaivyk' , ir gink die i televizija nelysk (lt televizijos marginalejimas - yar kitas klausimas) , ka kiti pasakys, o dieve jis gejus and so on and so on. Bet yra gerbiami tie kurie sugeba pasidaryti pinigus (kad ir nesvariu budu), yra gerbiamos - 'stiprios asmenybes' - manau toli zvelgt nereikia, turime daug pavyzdziu.
Matai, „minedas“ irgi pinigus darosi, bet, štai, jis nėra gerbiamas. Nelabai atitinka tavo pasisakymą. O, kodėl jis nėra gerbiamas, atsakymas labai paprastas, jis pats iš savęs tyčiojasi. Bet jis yra „kitoks“, todėl jo kritikuoti negalima. Nes bet kokia mažuma bus ginama tam tikrų fanatų, tokių, koks pats esi Yra daug „kitokių“ žmonių, vieni iš jų yra smerktini, kiti ne. Tačiau yra tokių žmonių, kurie linkę absoliutinti viską. Lietuvių tauta - traumuota. Mažumos - teisios. Ir patikėk manim, kad kaip sunku ką nors išaiškinti tiems netolerantiškiems, pavyzdžiui, gėjų atžvilgiu, lygiai taip pat sunku ką nors paaiškinti fanatams mažumų gynėjams Klausimas, ar verta aiškinti ir prieš juos teisintis, savo tolerantiškumu aš neabejoju, tik aš neabsoliutinu.
manau vienintelis asmuo kuri pykina ar kitaip trauko nuo jo - esi tu.
kencia? , pala pala kas cia nuskausminamuosius vartoja - nepatinka perjunk kanala - arba isvis televizoriaus neziurek ir pasiimk knyga (bus simta kartu naudingiau)
Beje, tu tą „kančią“ supratai ne taip, kaip norėjau pasakyti. Norėjau pasakyti, kad visa Lietuvos muzikos industrija kenčia nuo tokių veikėjų, kaip „minedas“. Muzikos industrija kanalo neperjungs.
*atsakyk kas yra elgtis tinkamai - tavo manymu
*kaip bebutu gaila bet del riboto mastymo is the other way around
*zmones nekasa sau duobes - nebent jie butu suicidines nuotaikos
Dėl to mano riboto mąstymo, tai yra tavo nuomonė. Ačiū tau už ją, savąją aš pasilaikysiu
Nežinau, kokia „minedo“ nuotaika, bet daug jo sprendimų tikrai nėra logiški.
40 % pavydo
40 % pasipiktinimo
20 % neapsisvietimo ir nepasitenkinimo savimi
take care
Beje, DeSadai, pameni, pasakojai, kad homoseksualizmas yra įgimtas, pateikei pavyzdžių iš gamtos. Gamtoje pasitaiko ir tokių atvejų, kai vienos rūšies gyvūnai poruojasi su kita rūšimi (galbūt tai buvo vienas iš būdų naujoms rūšims atsirasti, ne vien natūrali evoliucija). Kaip tu manai, ar zoofilija gali būti įgimta? Ir ką tokiu atveju daryti tam žmogui? Kokia turėtų būti visuomenės pozicija?Paskutinis taisė Aš; 2007.10.01, 02:49.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPer paskutines atostogas suvokiau, kad zmogaus mentaliteta ir poziuri pakeisti labai sunku/neimanoma. Toks pakankamai linksmas (o gal liudnas?) pavyzdelis... laukdamas skrydzio Honkongo oro uosto departures skiltyje su vienu savo giminaiciu (nors ir ne pciu artimiausiu, bet visgi gerai pazistamu) apziurinejame maisto kainas ivairiuose imantriuose Azijos saliu restoranuose. As sakau jam "na visai nebrangu atrodo... turint omeny, kad cia oro uostas... o dar ir geriausias pasaulyje "... o jis man "ka cia sneki! Siauliuose galiu pavalgyt dar pigiau!..".
Kazkaip staiga supratau, kad bet kokie gincai ir kalbos su tokiais zmonemis yra zirniu metymas i siena. Kad ir kiek aiskinsi zmogui, kad ir kiek argumentu pateiksi, jis visviena i viska ziures is "siauliu" perspektyvos. Nesvarbu, ar jis bus Suduvoje, ar Londone, ar Honkongo oro uoste... ar kalbes apie homoseksualizma, odos spalva ar patiekalu kainas
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimątokie pasisakymai velgi manau yra Lietuviu tautos traumatizmo pavyzdys. Buk toks kaip visi, 'nesimaivyk' , ir gink die i televizija nelysk (lt televizijos marginalejimas - yar kitas klausimas) , ka kiti pasakys, o dieve jis gejus and so on and so on. Bet yra gerbiami tie kurie sugeba pasidaryti pinigus (kad ir nesvariu budu), yra gerbiamos - 'stiprios asmenybes' - manau toli zvelgt nereikia, turime daug pavyzdziu.
40 % pavydo
Beje, youtube"e kai studijavau Danijoje patys danai man parodė vaizdelį iš kažkokios laidos su Minedu - jie galvojo, kad tai vengrų (nusprendė iš keistos kalbos, anot jų) nesveikas žmogelis ir juokėsi iš jo idiotiškumo (kuris pasirodo net nemokant užsienio kalbos yra suprantamas tarptautiniu mastu)...Tuo tarpu, aš tylėjau visą laiką su viena lietuve bendramoksle ir raudonavom iš gėdos, nieko nesakydami, kad jis iš Lietuvos. Tai koks pavydas gali būti tokiam žmogui? Aš jam tik gilią užuojautą jaučiu...nes su tokiu įvaizdžiu susigadino sau gyvenimą. Suprantama, gali būti ekscentriškas, bet šio tipažo atvejis į tokias ekscentriškumo ribas netelpa. Nemanu, kad šis įvaizdis net į paranormalumo ribas telpa...
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPer paskutines atostogas suvokiau, kad zmogaus mentaliteta ir poziuri pakeisti labai sunku/neimanoma. Toks pakankamai linksmas (o gal liudnas?) pavyzdelis... laukdamas skrydzio Honkongo oro uosto departures skiltyje su vienu savo giminaiciu (nors ir ne pciu artimiausiu, bet visgi gerai pazistamu) apziurinejame maisto kainas ivairiuose imantriuose Azijos saliu restoranuose. As sakau jam "na visai nebrangu atrodo... turint omeny, kad cia oro uostas... o dar ir geriausias pasaulyje "... o jis man "ka cia sneki! Siauliuose galiu pavalgyt dar pigiau!..".
Kazkaip staiga supratau, kad bet kokie gincai ir kalbos su tokiais zmonemis yra zirniu metymas i siena. Kad ir kiek aiskinsi zmogui, kad ir kiek argumentu pateiksi, jis visviena i viska ziures is "siauliu" perspektyvos. Nesvarbu, ar jis bus Suduvoje, ar Londone, ar Honkongo oro uoste... ar kalbes apie homoseksualizma, odos spalva ar patiekalu kainas
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąO as jau seniai nustojau ta daryt. Po visokiu cia Jashos(lol-,,Lietuva Lietuviams'', ..lenku,rusu(!)'',,Biseksu,threesexu,homiku", ,,Gaidziu'', ir tt. man atsivere akys jau senokai. Ne tik svogeriu salis,bet ir dvases ubagu(without generalization). Is esmes ten jums ir kelias(adresatai patys supras kam buvo skirta
Kaip aš galiu nebūti dvasios ūbagas, kai mane diena iš dienos nuo pat lopšelio/darželio supo visiški degeneratai. Kurie valgydavo snarglius ir kaišiodavo makaronus, visur kur lenda. Apie gėjus apskritai daugiau nežadu šnekėt.
Parašė tivoli Rodyti pranešimąTuo tarpu, aš tylėjau visą laiką su viena lietuve bendramoksle ir raudonavom iš gėdos, nieko nesakydami, kad jis [Minedas] iš Lietuvos.
Comment
-
Beje,pastebiu keista tendencija: jei bus ziauriai siauras ir rasistinis bet kokiu pavyzdziu komentaras,tada jis bus procentaliai daugiausiai is Kauno(isskyrus Berlineri,moo,Lina ir pora kitu normaliu zmoniu),o pries(!) tokius dalykus bus nuomones dazniausiai procentaliai Vilnieciu(ir emigrantu is Vln).
Kazkas tame ir yra.
Comment
-
[QUOTE=rat;204197]
Buhuhu Švogerių šalis, jau reikėjo su tuom susitaikyt seniai seniai. Jei nesugebi priimti to, kaip neišvengiamybės (ir ne tik Lietuvoj, o visur), čia jau tavo problema. Be to, jei turėtum kokių gerų dėdžių ar tetų, tai ko gero nesiskųstum.
Kaip aš galiu nebūti dvasios ūbagas, kai mane diena iš dienos nuo pat lopšelio/darželio supo visiški degeneratai. Kurie valgydavo snarglius ir kaišiodavo makaronus, visur kur lenda. Apie gėjus apskritai daugiau nežadu šnekėt.
Niekuom nesiskundziu,gyvenu gerai.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTeisingai, tai labai lietuviška "O ką kiti pagalvos". Turbūt, kitur freak'ų nėra, tik Lietuvoj? Kokia svarbi, to dano (ar kito užsieniečio) nuomonė, kad tik blogai apie mano šalį nepagalvotų, nes tada ir apie mane galvos blogai.
Ne tik apie mane... apie mus, lietuvius. Tai buvo mūsų asmeninis reikalas nutylėti ir mūsų asmeniniai veiksmai (tu tokioj situacijoje pasielgęs priešingai būtum turbūt; būtum pasigyręs 9 žmonių sambūryje - va mūsų legenda, Didysis Minedas (nors tuomet mes net nenutuokėm, kas per biesas tas Minedas yra, kol Lietuvon negrįžom Kalėdoms). Mūsų asmeniškai tai nelietė labai, nes ne mes toj laidoj nedalyvavom, tad neturėjom, ko gėdytis...Tačiau buvo gėda kaip už lietuvius. Ir tikrai gėda buvo.
Ponui reik suprasti, kas yra kai kada šalies reprezentacija paparastu lygiu (o ne turistinio PR'o lygmeniu, kur tik kalbama apie tai: kokia yra turtinga Lietuvač koks modernus wonderland'as, kokia puiki inovacijų šalis, kokie puikūs mūsų krepšininkai).
P.S.
Ir aš vis dar tikiuosi tie danai nežino, kad Minedas iš Lietuvos. (Dabar turbūt sulauksiu viešo pasmerkimo ). Bet tai mano asmeninė nuomonė, o už priešingą nuomonę nesiruošiu grasinti.
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąBeje,pastebiu keista tendencija: jei bus ziauriai siauras ir rasistinis bet kokiu pavyzdziu komentaras,tada jis bus procentaliai daugiausiai is Kauno(isskyrus Berlineri,moo,Lina ir pora kitu normaliu zmoniu),o pries(!) tokius dalykus bus nuomones dazniausiai procentaliai Vilnieciu(ir emigrantu is Vln).
Kazkas tame ir yra.
Nereikia lialia... Kai matai per savo prizmę, tai matai ką nori matyti...Jei Vilnius tolerantiškas toks, tai kodėl neperseniausiai buvo sumušti Vilniuje juodaodžiai? Gal kauniečiai atvažiavo specialiu Kaunas-N.Vilnia reisu baladotis? Tokios interpretacijos vertos 0, nes poto vėl iššaukia nesveikas K-V diskusijas. Nelabai protingas žingsnis.Paskutinis taisė tivoli; 2007.10.01, 14:56.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNereikia lialia... Kai matai per savo prizmę, tai matai ką nori matyti...Jei Vilnius tolerantiškas toks, tai kodėl neperseniausiai buvo sumušti Vilniuje juodaodžiai? Gal kauniečiai atvažiavo specialiu Kaunas-N.Vilnia reisu baladotis? Tokios interpretacijos vertos 0, nes poto vėl iššaukia nesveikas K-V diskusijas. Nelabai protingas žingsnis.
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=14565939
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąĮ Vilnių per pusmetį oficialiai atvyko per 4 tūkst., o neoficialiai – 8-12 tūkst. gyventojų
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=14565939
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąŽmogaus pasaulėžiūra sudėtingas dalykas. Nesuprantu, kaip galima nubrėžti koreliaciją tarp sumuštinio iš Šiaulių orouosto ir rasizmo? Jei man patinka čeburėkai, aš būtinai turiu marširuoti Gegužės 1d. paraduose ir po pagalve laikyti Lenino portretą?
Comment
-
Siauros pozicijos... na įsivaizduok ne visi sugeba jas "platinti". Tuo labiau, jei nuo vaikystės tolerancija kitokiems, net nebuvo ugdoma. Ar nieko nesako - sovietinis palikimas? Kai ilgą laiką homoseksualumas buvo laikoma liga, o kitaip mąstantys vos ne šizofrenikais (ankščiau ši diagnozė buvo nustatoma dažnai). Tai taip suvaržytai gyvenę žmonės ir savo vaikų negalėjo išugdyti perdėm demokratiškais. Dabar padėtis tikrai geresnė, ir gerės, nes sąlygos tam yra. Nesmerkiu kitaip mąstančių, nes nuo jų niekuo nesiskirčiau. Taip pat, nereikia ir visų suvienodinti, kaip kažkas ankščiau čia rašė. Smerkti irgi yra LABAI netolerantiška. Supras tie, kam tai skirtaPaskutinis taisė Irma; 2007.10.01, 16:27.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąSiauros pozicijos... na įsivaizduok ne visi sugeba jas "platinti". Tuo labiau, jei nuo vaikystės tolerancija kitokiems, net nebuvo ugdoma. Ar nieko nesako - sovietinis palikimas? Kai ilgą laiką homoseksualumas buvo laikoma liga, o kitaip mąstantys vos ne šizofrenikais (ankščiau ši diagnozė buvo nustatoma dažnai). Tai taip suvaržytai gyvenę žmonės ir savo vaikų negalėjo išugdyti perdėm demokratiškais. Dabar padėtis tikrai geresnė, ir gerės, nes sąlygos tam yra. Nesmerkiu kitaip mąstančių, nes nuo jų niekuo nesiskirčiau. Taip pat, nereikia ir visų suvienodinti, kaip kažkas ankščiau čia rašė. Smerkti irgi yra LABAI netolerantiška. Supras tie, kam tai skirta
Comment
Comment