El_greco galvok kaip tau patogiau ar geriau. Bet aš nesu tikras homofobas, ir apskritai joks ne rasistas (juodaodės merginos labai gražios ), nei antisemitas. Jau greičiau mūsų tautai labai stengiasi priklijuoti tokia etiketę (kartais patis to prisiprašom pavieniais akcesais), nei mes tokie esam.
El_greco galvok kaip tau patogiau ar geriau. Bet aš nesu tikras homofobas, ir apskritai joks ne rasistas (juodaodės merginos labai gražios ), nei antisemitas. Jau greičiau mūsų tautai labai stengiasi priklijuoti tokia etiketę (kartais patis to prisiprašom pavieniais akcesais), nei mes tokie esam.
Dabar jau pervelu sleptis.Nemanai?As stengiuosi priklijuoti?Tai pagal tave iseina kad as vienintelis manau kad lietuviams (ne visiems) truksta tolerancijos?
Dabar jau pervelu sleptis.Nemanai?As stengiuosi priklijuoti?Tai pagal tave iseina kad as vienintelis manau kad lietuviams (ne visiems) truksta tolerancijos?
Tikrai ne tu vienas. Bet yra ir grupė žmonių kurie mano, kad lietuviai yra tolerantiški. Tai ką dabar daryti ? Tikriausiai tu manai , kad tavo tiesa tiesiausia ?
Nesupratai. Aš nė kiek nesu rasistiniu pažiurų. Visiškai nesu nusiteikias prieš pačią žydų tautą. Ir neturi jokios agresijos prieš kitos seksualinės orentacijos žmones.
Atsimenu tave visai kitaip kalbant.Beje jei jau nesi toks tai ko bandai teisintis?
Aš nesiteisinu. Aš tau aiškinu kaip ištikro yra. Nes akivaizdžiai tu manęs nesupranti ir net nenori suprasti (tolerantiškasis londonas) . O mano žodžių ir tai ką aš noriu pasakyti tu nesupranti, arba tiesiog stengies viska perfrazuoti pagal save, kas tada visai ne mano žodžiai.
Is pradziu buvo "as homofobas" paskui "as nesu homofobas" dabar "as tik truputi homofobas"
Anyway.
Tai aš ir paaiškinau kodėl aš iš pradžių parašiau, kad aš homofobas, ir kodėl manęs ištikro tokiu laikyti nereiktu. Bet tu vistiek įsikandai pirmąją frazę ir viskas. Nes nori mane homofobu matyti. Tu nusistatęs iš anksto ir nebenori jokiu paaiškinimų skaityti. Tas dalykas ir peršą man į galvą mintį, kad tu pats nelabai tolerantiškas žmogus esi.
Comment