Parašė praeivis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąO aš manau, kad pirmiau reikia dalyt lankstinukus su šviečiamąja medžiaga, o ne iškart dėt su trenksmu renginį, po kurio pusė dalyvių gulės traumatologijos skyriuje
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąLabai smalsu, kokio mazdaug turinio butu tu lankstinuku "svieciamoji" medziaga?
Reikia tiesiog buti apsisvietusiam arba daug keliauti (arba pagyventi svetur), jog pamatytum kuom ir kaip svetur zmones gyvena ir kuom dzaugiasi !
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąKokie cia dar lankstinukai? Juokeliai ir tiek!
Reikia tiesiog buti apsisvietusiam arba daug keliauti (arba pagyventi svetur), jog pamatytum kuom ir kaip svetur zmones gyvena ir kuom dzaugiasi !
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąKokie cia dar lankstinukai? Juokeliai ir tiek!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąPanasu i neribota egocentrizma... Kad tu kazkur gyveni ir dziaugiesi Romos imperijos laiku orgijom ir geju paradais, tai dar nereiskia, kad ir kitiems tai vienintelis gyvenimo dziaugsmas...
Bet tai jokiu budu nereiskia, jog tai yra mano vienintalis gyvenimo dziaugsmas!
Tavo gyv. dziaugsmas , tai tikriausiai pereiti per laisves aleja su adidas traningais!Paskutinis taisė NIDA; 2009.03.18, 19:28.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąLabai smalsu, kokio mazdaug turinio butu tu lankstinuku "svieciamoji" medziaga?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąTavo gyv. dziaugsmas , tai tikriausiai pereiti per laisves aleja su adidas traningais!
Parašė amiko Rodyti pranešimąBiologiniais, psichologiniais, fiziologiniais moksliniais paaiškinimais, homoseksualių žmonių pasisakymais, ką jie patiria, su kuo susiduria gyvenime, kaip priversti elgtis...Paskutinis taisė Taiga; 2009.03.18, 22:43.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąTai reiskia ,kovojimas uz savo teises , yra blogis ?
O kas ju teises varzo? Namuose jie daro nebaudziami ka nori.O viesose vietose galioja visuomeneje priimtos normos. Tu juk nenori,kad tavo vaikus tvirkintu. Per tv draudziama rodyti sekso scenas dienos metu,o cia butu atvirai propaguojamas iskreiptas seksas. Ji juk nerengia savo paradu ,kur ramiai praeina susikibe uz rankuciu ir viskas. Jie nori atvirai parodyti visiems( ir tavo vaikuciams) ,kad yra gejai: pasibuciuoti ,pasiglebesciuoti ,papozuoti provokuojanciom pozom ir pan.
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąNe , ne visiskai taip! Gyvenu labai multikulturineje salyje, kur tiesiog yprasta gerbti skirtinga ir skirtingai mastanti!
Bet tai jokiu budu nereiskia, jog tai yra mano vienintalis gyvenimo dziaugsmas!
Tavo gyv. dziaugsmas , tai tikriausiai pereiti per laisves aleja su adidas traningais!
tai gerbk tokiu atveju ir nusikaltlius ,bei ivairius banditus.Jie irgi skirtingi ir skirtingai masto ir gyvena savo bendruomeneje(seimose). Ar cia jau butu kazkoks kitoks atvejis ir banditams tu neleistum organizuoti savo paradu?
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimąNuo kada meilė yra blogis?
O dabar pamastyk kaip tu demonstruoji savo meile? Tu juk neini gedimino prospektu ir nedemonstruoji viesai nepadoriu pozu su visokiom seksualinem uzuominom ? O pediku paradai be sito neapsieina. Jie neturi tokio tikslo,kad tik ramiai preiti miesto gatvemis ir viskas.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąO kas ju teises varzo? Namuose jie daro nebaudziami ka nori.O viesose vietose galioja visuomeneje priimtos normos. Tu juk nenori,kad tavo vaikus tvirkintu. Per tv draudziama rodyti sekso scenas dienos metu,o cia butu atvirai propaguojamas iskreiptas seksas. Ji juk nerengia savo paradu ,kur ramiai praeina susikibe uz rankuciu ir viskas. Jie nori atvirai parodyti visiems( ir tavo vaikuciams) ,kad yra gejai: pasibuciuoti ,pasiglebesciuoti ,papozuoti provokuojanciom pozom ir pan.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąO dabar pamastyk kaip tu demonstruoji savo meile? Tu juk neini gedimino prospektu ir nedemonstruoji viesai nepadoriu pozu su visokiom seksualinem uzuominom ? O pediku paradai be sito neapsieina. Jie neturi tokio tikslo,kad tik ramiai preiti miesto gatvemis ir viskas.
O kalbant apie homoseksualų paradus, tai aš dar kartą akcentuoju, kad dauguma bent man pažįstami homoseksualai taip pat yra prieš panašius paradus, kokie vyksta užsienyje, bet norėtų tiesiog paprastos eisenos. Na, bet nežinau, ne aš gi organizatorius, ką aš žinau ką jie ten sumąstę.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė AIRzol Rodyti pranešimąNereikia čia garsiai skelbti savo homofobinių pažiūrų per visa internetą. Grįžęs namo žmonai pasipasakotum savo fobijas- būtų geriau visiem, kam čia rėkauti.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNa, dar nesu girdėjęs, kad pasaulyje būtų koks organizuotas pedikų (pederastų arba kitaip - pedofilų) paradas. Čia kokios naujausios žinios, ar kas?
O kalbant apie homoseksualų paradus, tai aš dar kartą akcentuoju, kad dauguma bent man pažįstami homoseksualai taip pat yra prieš panašius paradus, kokie vyksta užsienyje, bet norėtų tiesiog paprastos eisenos. Na, bet nežinau, ne aš gi organizatorius, ką aš žinau ką jie ten sumąstę.
Ir kuo gi skiriasi pedikas nuo homoseksualisto?? Tiek pat kiek negras nuo juodaodzio?:-)))
Comment
-
Parašė Eidvis Rodyti pranešimąMielas Aidziau, as visa rasineli tau parasiau apie tai, kad nuomone apie viena ar kita dalyka susidarome is aibes faktu, o ne is vieno is ju ir kad reiketu i viska ziureti kaip i visuma, o tu man paemiai ir toliau visus po viena isskirstei. Manau neverta nieko atsakineti, nes atsakyma gali persiskaityt pries tai buvusiam post'e.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąIr kuo gi skiriasi pedikas nuo homoseksualisto?? Tiek pat kiek negras nuo juodaodzio?:-)))
http://lt.wikipedia.org/wiki/PederastijaPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąIr kuo gi skiriasi pedikas nuo homoseksualisto?? Tiek pat kiek negras nuo juodaodzio?:-)))KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąIr kuo gi skiriasi pedikas nuo homoseksualisto?? Tiek pat kiek negras nuo juodaodzio?:-)))www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąNieko as cia blogo nematau, kada kai kurios sexualines mazums kovoja uz savo teises !KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment