Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ne, ne vis tie patys "veikejai"! As savo poziurio dar nepareiskiau! Kas del geju , tai as pats esu gejus ir nuriu pasakyti, jog .....

" LIETUVOS VISUOMENE NENORI TOLERUOTI GEJU ,TAI REISKIA, JINAI BIJO PRIPSIPAZINTI, JOG JI PATI JUOS IR SUKURE "

Comment

Parašė NIDA Rodyti pranešimą
      Ne, ne vis tie patys "veikejai"! As savo poziurio dar nepareiskiau! Kas del geju , tai as pats esu gejus ir nuriu pasakyti, jog .....

" LIETUVOS VISUOMENE NENORI TOLERUOTI GEJU ,TAI REISKIA, JINAI BIJO PRIPSIPAZINTI, JOG JI PATI JUOS IR SUKURE "

Mes viesumoje,paraduose,sventiniuose renginiuose ir pan. norime matyti tai,kuo musu tauta didziuojasi,kas verta pagarbos. Jumis mes nesididziuojame,todel bendroje ,viesoje vietoje to nenoretumeme matyti. O tam,kad jus galetumete vis tik patenkinti savo poreikius ir nesijaustumete diskriminuojami jums ir siuloma metalo gatve prie cigonu taboro. Ir vieni ir kiti nenorite pritapti visuomeneje,todel kartu jums turetu buti labai smagu.
      Paskutinis taisė Mantas; 2009.03.17, 21:38.

Comment

Parašė NIDA Rodyti pranešimą

Laba diena, pasisveikinimas ir prisipažinimas malonus, gal tą patį pasakyk ir kiekvienam praeiviui gatvėje. Tu nori pasakyti... Bet cituoji. Tai čia tavo, ar kieno nors kito mintys. Ir apskritai, tu supranti kokią nesąmonę pacitavai? Nieko protingo neišgirdau iš tavo pusės

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
        Mes viesumoje,paraduose,sventiniuose renginiuose ir pan. norime matyti tai,kuo musu tauta didziuojasi,kas verta pagarbos. Jusu xxx xxx mes nesididziuojame,todel bendroje ,viesoje vietoje to nenoretumeme matyti. O tam,kad jus galetumete vis tik patenkinti savo poreikius ir nesijaustumete diskriminuojami jums ir siuloma metalo gatve prie cigonu taboro. Ir vieni ir kiti nenorite pritapti visuomeneje,todel kartu jums turetu buti labai smagu.
        Keista ir įdomu, kad homoseksualus asocijuoji su tuo, ką paryškinau cituotame tekste. Nustebinai savo buku mąstymu, na ir menku išsilavinimu. Man kažkaip ir liežuvis neapsiverstų ir pirštai nesudėliotų taip parašyt. Na, bet jei jau tokie vaizdiniai tavo mintyse kyla, tai ką jau bepridursiu... Beje, kodėl akcentuoji ir tai, kad homoseksualams ir tik seksas ir nešvankybės rūpi? Gal pats būsite nešvankybių ir sekso propaguotojas, kad tik tai ir tematote? O be to žmoguje dar ką nors matote?

p.s, tas tavo "mes" ką nors reiškia? Tu kokios organizacijos atstovas ir už ką tokius kalbi? Ar tik save čia taip sureikšmini ir sakai "mes"? Ar tiesiog stebuklingai žinai visų žmonių nuomonę ir už juos pasisakai?

Kaip keista ir įdomu skaityti tokius, kaip tavo, komentarus, kai juose iškart užsiplieskiama ir kaip girto žmogaus pasakoma: viskas, kad bloga ir be jokių argumentų. Net įdomu, kaip kai kurie jautriai į šią temą reaguoja - tik nepameskit galvų iš pykčio
        Paskutinis taisė Ametistas; 2009.03.17, 22:13.
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
          O aš išvis manau, kad tų gėjų paradų nereikia.
          O aš manau kad tokie paradai parodo kad visuomene sveika ir jai nėra ko bijoti.

Comment

p.s, tas tavo "mes" ką nors reiškia? Tu kokios organizacijos atstovas ir už ką tokius kalbi? Ar tik save čia taip sureikšmini ir sakai "mes"? Ar tiesiog stebuklingai žinai visų žmonių nuomonę ir už juos pasisakai?

Mes -reiskia bendraminciu visuomenes dali,kuri nepritaria tokiems paradams. Mes-reiskia,kad tai nera vienas zmogus,o daug.
            O tu klaidingai supranti lietuviu kalba ,manydamas,kad mes-tai reiskia pilnai visa visuomene, ar butent kazkokia konkrecia bendruomene.

Comment

Parašė Bensons Rodyti pranešimą

Is kur tu istraukei,kad visuomene ju bijo?? Visuomene ju netoleruoja. Tai visiskai skirtinga reiksme turintys zodziai.

Comment

Parašė Bensons Rodyti pranešimą
                Taip ir yra. Bet nereikia toli eiti, kad pamatytum, kiek dabartinė mūsų visuomenė priblendus tam ir kiek protinga, kad tai suprastų teisingai: be jokių pykčių, be jokių poteksčių. Todėl turėdamas omeny, kad tai būtų daugiau blogo nei gero, manau, kad to Lietuvoje kol kas geriau nereikia.

Mes -reiskia bendraminciu visuomenes dali,kuri nepritaria tokiems paradams. Mes-reiskia,kad tai nera vienas zmogus,o daug.
                O tu klaidingai supranti lietuviu kalba ,manydamas,kad mes-tai reiskia pilnai visa visuomene, ar butent kazkokia konkrecia bendruomene.
                Studijuoju lietuvių filologiją ir suprantu žodžių reikšmes geriau nei tu. Žodis "mes", kai tame komentare neapibrėžiama, kas tas "mes" turi labai abstrakčią reikšmę ir ją žino tik autorius, nes skaitytojui ji nėra apibrėžta ir paaiškinta, todėl gali būti suprantama įvairiai.
                Paskutinis taisė Ametistas; 2009.03.17, 22:09.
                www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Taigi , "faisons l'amour pas la guerre ..."

Comment

Mes viesumoje,paraduose,sventiniuose renginiuose ir pan. norime matyti tai,kuo musu tauta didziuojasi,kas verta pagarbos. Jumis mes nesididziuojame,todel bendroje ,viesoje vietoje to nenoretumeme matyti. O tam,kad jus galetumete vis tik patenkinti savo poreikius ir nesijaustumete diskriminuojami jums ir siuloma metalo gatve prie cigonu taboro. Ir vieni ir kiti nenorite pritapti visuomeneje,todel kartu jums turetu buti labai smagu.
                    Ar Lietuva didžiuojasi stambiais žmonėmis? O akiniuotais? Spėju ne, ji tik lietum sugeba didžiuotis. Taigi aš galiu reikalauti ir rėkauti, kad nenoriu matyti akiniuotų ar stambių žmonių viešuose renginiuose. Neduok dieve mano vaikai taps apkūnūs ir akiniuoti...

Comment

Parašė Darius_ Rodyti pranešimą
                      Ar Lietuva didžiuojasi stambiais žmonėmis? O akiniuotais? Spėju ne, ji tik lietum sugeba didžiuotis. Taigi aš galiu reikalauti ir rėkauti, kad nenoriu matyti akiniuotų ar stambių žmonių viešuose renginiuose. Neduok dieve mano vaikai taps apkūnūs ir akiniuoti...
                      Žinoma didžiuojasi ir stambiais, ir akiniuotais. Kaip galima nesididžiuoti Ž. Savicku? Kuo nepatinka V. Cololo? Nors V. Katunskytės dainų "nevirškinu", bet ji faina "bobelka". O kas dėl akinių, tai šimtai tūkstančių mūsų tautiečių kone dievina A. Valinską (tam ir išrinko), mūsų žinomi Tomas Augulis, Laima Janušonytė, Eglė Bučelytė, AtA Vytautas Kernagis ir t.t.. O mokytojai tai daugiau nei pusė akiniuoti...
                      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                        Žinoma didžiuojasi ir stambiais, ir akiniuotais. Kaip galima nesididžiuoti Ž. Savicku? Kuo nepatinka V. Cololo? Nors V. Katunskytės dainų "nevirškinu", bet ji faina "bobelka". O kas dėl akinių, tai šimtai tūkstančių mūsų tautiečių kone dievina A. Valinską (tam ir išrinko), mūsų žinomi Tomas Augulis, Laima Janušonytė, Eglė Bučelytė, AtA Vytautas Kernagis ir t.t.. O mokytojai tai daugiau nei pusė akiniuoti...
                        Šiaip tai komentatorius Darius_ turėjo omeny, kad jei nėmgstami ir nenorimi būti matomi visuomenėje gėjai, tai taip pat nemėgstami ir stambūs, akiniuoti. Juk yra amžiaus ir tam tikro išsilavinimo grupėms priskiriami žmonės, kurie netoleruoja, nemėgsta, jaučia neapykantą kuriai nors grupei žmonių, kurie kažkuo pasižymi. Tokių grupių galima išskirti be galo daug: žemi, aukšti, ypač liekni, ypač stambūs, su akiniais, strazdanoti, blondinės, brunetės, ypač raumeningi, su atsikišusiais dantimis. Bet tai išorė. Kai kuriais vidiniais bruožais pasižymintys žmonės irgi nemėgstami: veidmainiai, melagiai, ypač paslaugūs, ypač atviri, ypač įkyrūs, daug bendraujantys, mažai bendraujantys, santūrūs. Kiekvienas pagal savo išsilavinimą, charakterį, aplinką, kurioje augo, šeimos įdiegtas vertybes, suaugęs ir vadovaujasi - mėgsta arba nemėgsta tam tikrų mano minėtų ir panašių grupių žmonių. Bet manau suaugęs žmogus yra pakankamai protingas, kad net ir užaugęs toliau tobulėtų ir bandytų atrasti naujų būdų toleruoti ar bent suprasti, kodėl reikėtų ar nereikėtų toleruoti kokių nors žmonių. Kaip šeima užaugino ir paleido į pasaulį - tai dar ne pabaiga - toliau jau pats save tobulini, bandai atrasti naujas gyvenimo tiesas, prisitaikyti, suprasti naujus gyvenimo įvykius, reiškinius ir pan.

Comment

Šiaip tai komentatorius Darius_ turėjo omeny, kad jei nėmgstami ir nenorimi būti matomi visuomenėje gėjai, tai taip pat nemėgstami ir stambūs, akiniuoti. Juk yra amžiaus ir tam tikro išsilavinimo grupėms priskiriami žmonės, kurie netoleruoja, nemėgsta, jaučia neapykantą kuriai nors grupei žmonių, kurie kažkuo pasižymi. Tokių grupių galima išskirti be galo daug: žemi, aukšti, ypač liekni, ypač stambūs, su akiniais, strazdanoti, blondinės, brunetės, ypač raumeningi, su atsikišusiais dantimis. Bet tai išorė. Kai kuriais vidiniais bruožais pasižymintys žmonės irgi nemėgstami: veidmainiai, melagiai, ypač paslaugūs, ypač atviri, ypač įkyrūs, daug bendraujantys, mažai bendraujantys, santūrūs. Kiekvienas pagal savo išsilavinimą, charakterį, aplinką, kurioje augo, šeimos įdiegtas vertybes, suaugęs ir vadovaujasi - mėgsta arba nemėgsta tam tikrų mano minėtų ir panašių grupių žmonių. Bet manau suaugęs žmogus yra pakankamai protingas, kad net ir užaugęs toliau tobulėtų ir bandytų atrasti naujų būdų toleruoti ar bent suprasti, kodėl reikėtų ar nereikėtų toleruoti kokių nors žmonių. Kaip šeima užaugino ir paleido į pasaulį - tai dar ne pabaiga - toliau jau pats save tobulini, bandai atrasti naujas gyvenimo tiesas, prisitaikyti, suprasti naujus gyvenimo įvykius, reiškinius ir pan.
                          Manau abu vienas kito nesuprantame. Ar gali įsivaizduoti pvz.: "Lietuvos Ryto" antraštė:
                          Strazdanių paradas "Freckle parade" Gedimino prospekte baigėsi masinėmis riaušėmis tarp dalyvių ir ksenofobų
                          arba
                          Veidmainiai mitingavo Europos aikštėje (reikalavo tolerancijos)
                          arba
                          Melagių atstovai teigia, kad Lietuvoje jie vis dar nepageidaujami

Na pagaliau apibendrinant - ne mano reikalas kas ką kruša, kad tik prie manęs ir mano vaikų nesikabintų ir savo orgijų viešai nedemonstruotų. Dabar į sexshop'ą ar striptizo klubą įleidžiama tik nuo 18m., o viešas orgijas ir nuogybes sexual minorities paraduose gali stebėti visi.

Comment

Na pagaliau apibendrinant - ne mano reikalas kas ką kruša, kad tik prie manęs ir mano vaikų nesikabintų ir savo orgijų viešai nedemonstruotų. Dabar į sexshop'ą ar striptizo klubą įleidžiama tik nuo 18m., o viešas orgijas ir nuogybes sexual minorities paraduose gali stebėti visi.
                            Jei kalbi apie homoseksualus, tai kodėl tu juos asocijuoji su seksu iškart?
                            Štai aš tą patį galiu pasakyt:
                            "Ne mano reikalas, su kuo krušasi ir jie veikia. Man neįdomu ką tie heteroseksualai veikia lovoje. Svarbu, kad tik prie manęs nelįstų. Man šlykštu matyti, kaip heteroseksualai atvirai demonstruoja meilę." Kokias orgijas, kokias nuogybes? Tu bent žinai kokia būtų parado programa? Nežinai, aš irgi nežinau. Tai kodėl iškart sprendi, kad ten bus nuogybės? Kas čia per sugebėjimas matyti ateitį?

Comment

Jei kalbi apie homoseksualus, tai kodėl tu juos asocijuoji su seksu iškart?
                              Štai aš tą patį galiu pasakyt:
                              "Ne mano reikalas, su kuo krušasi ir jie veikia. Man neįdomu ką tie heteroseksualai veikia lovoje. Svarbu, kad tik prie manęs nelįstų. Man šlykštu matyti, kaip heteroseksualai atvirai demonstruoja meilę." Kokias orgijas, kokias nuogybes? Tu bent žinai kokia būtų parado programa? Nežinai, aš irgi nežinau. Tai kodėl iškart sprendi, kad ten bus nuogybės? Kas čia per sugebėjimas matyti ateitį?
                              Atsiprašau, bet man šlykštu apie tai diskutuoti, todėl šis komentaras šia tema bus paskutinis.
                              Kam skirtas paradas? Bet koks paradas yra siekis save parodyti viešumoje, atkreipti visuomenės dėmesį. Ar verta pasakoti kaip vyksta ped... homoseksualų paradai "laisvose visuomenėse"? Gal labai nekomentuosiu, gal dar ir nepilnamečiai skaito. O panašūs paradai JAV, Australijoje, Danijoje, Didžiojoje Britanojoje iš esmės NIEKUO nesiskiria, ir reportažus iš jų neretai tenka pamatyti per Lietuvos televizijų žinias. Jeigu kalbėtume privačiai - daugiau ir "riebiau" parašyčiau.
                              P.S.: Aš nesmerkiu homoseksualumo kaip reiškinio ir bendra prasme "tokių" žmonių nediskriminuoju. Mane tik siutina tas begalinis KAI KURIŲ (pabrėžiu - ne visų) rainbow guys siekis nuolat lįsti visiems į akis, piktybiškai demonstruoti savo orientaciją, o už tai "gavus į snukį" garsiai klykti kaip homofobiška visuomenė juos diskriminuoja.
                              P.P.S.: Tuo pačiu komiškai įsivaizduoju heteroseksualų paradą: ant platformų važiuoja keliasdešimt vaikinų ir merginų porų. Visą laiką jie bučiuojasi, glamonėjasi. Garsiai skamba R. Cicino "Meilės laivas". Iškeliama didžiulė balta - meilės ir taikos vėliava, į dangų skrenda balti balandžiai parausvintom krūtinėm. Ant kitos platformos užkrauta skulptūra, vaizduojanti susikibusius Marsą ir Venerą, o šalia jų klykia naujagimis Žemė. Na o kas per orgijos vyksta ant kitų platformų - įsivaizduokite pagal savo ištvirkimo laipsnį...

Comment

Štai ir visa tolerancija.

Comment

Wycka: O ką galėtum pasakyt apie paradą Latvijoje? Gal tiksliau pavadint eisena, kur nebuvo nė vienos platformos, nė vieno apsinuoginusio žmogaus?
                                  P.

Comment

vap, gal ten salta buvo? O jei rimtai, tai istiesu, uzsieny yra dar didesnis istvirkimo laipsnis todel ir eisenos tokios. Lietuvoje vargu ar tokios tolerancijos pridetu.
                                    P.S. kas tinka vakarams, nebutinai tinka mums.

Comment

Parašė Naujokelis Rodyti pranešimą
                                      vap, gal ten salta buvo? O jei rimtai, tai istiesu, uzsieny yra dar didesnis istvirkimo laipsnis todel ir eisenos tokios. Lietuvoje vargu ar tokios tolerancijos pridetu.
                                      P.S. kas tinka vakarams, nebutinai tinka mums.
                                      Patarčiau atsitokėti ir žiūrėti į tai blaiviais protais. Kas sakė, kad bus paradas toks, kaip užsienyje? Juk tai būtų (bent manau ir tikiuosi) mūsų visuomenei pritaikytas. O ir kas užsienyje vyksta, nepavadinčiau išvirkimu. Nuogybės ir demonstracijos - tik tiek. Ne tik gėjų paradai, bet ir kitokie festivaliai panašiai ten vyksta. Aišku, lietuvis gali vadinti orgijomis ir ištvirkimais, bet vakariečių akimis - tai tik pasilinksminimas.
                                      Kaip ten bebūtų, mes diskutuojame apie Lietuvoje norimą organizuoti paradą ir abejoju, kad jis būtų kaip vakariečių.

Comment

Atsiprašau, bet man šlykštu apie tai diskutuoti, todėl šis komentaras šia tema bus paskutinis.
                                        Kam skirtas paradas? Bet koks paradas yra siekis save parodyti viešumoje, atkreipti visuomenės dėmesį. Ar verta pasakoti kaip vyksta ped... homoseksualų paradai "laisvose visuomenėse"? Gal labai nekomentuosiu, gal dar ir nepilnamečiai skaito. O panašūs paradai JAV, Australijoje, Danijoje, Didžiojoje Britanojoje iš esmės NIEKUO nesiskiria, ir reportažus iš jų neretai tenka pamatyti per Lietuvos televizijų žinias. Jeigu kalbėtume privačiai - daugiau ir "riebiau" parašyčiau.
                                        P.S.: Aš nesmerkiu homoseksualumo kaip reiškinio ir bendra prasme "tokių" žmonių nediskriminuoju. Mane tik siutina tas begalinis KAI KURIŲ (pabrėžiu - ne visų) rainbow guys siekis nuolat lįsti visiems į akis, piktybiškai demonstruoti savo orientaciją, o už tai "gavus į snukį" garsiai klykti kaip homofobiška visuomenė juos diskriminuoja.
                                        P.P.S.: Tuo pačiu komiškai įsivaizduoju heteroseksualų paradą: ant platformų važiuoja keliasdešimt vaikinų ir merginų porų. Visą laiką jie bučiuojasi, glamonėjasi. Garsiai skamba R. Cicino "Meilės laivas". Iškeliama didžiulė balta - meilės ir taikos vėliava, į dangų skrenda balti balandžiai parausvintom krūtinėm. Ant kitos platformos užkrauta skulptūra, vaizduojanti susikibusius Marsą ir Venerą, o šalia jų klykia naujagimis Žemė. Na o kas per orgijos vyksta ant kitų platformų - įsivaizduokite pagal savo ištvirkimo laipsnį...
                                        Paradas, kaip suprantu, skirtas parodyti, kad visuomenėje ir egzistuoja tokia asmenų grupė, kaip homoseksualai. Taip pat parado esmė - parodyt, kad gėjai išoriškai niekuo nesiskiria nuo heteroseksualų, tad kodėl turi būti diskriminuojami. O daugumą jūsų vis tik tą parado esmę per daug sureikšminat ir ją įsivaizduojat visai kitokią. Tokio tipo paradus, kokie vykdomi užsienyje, aš griežtai drausčiau organizuoti. Tai nepriimtina daugumai lietuvių. Manau Lietuvoje turėtų būti organizuojamas lietuviams priimtino stiliaus paradas. Tikiuosi toks ir būtų.
                                        Labai abejoju ar Lietuvoje vykdomame parade būtų nuogybių.
                                        Na, tavo nupasakoti heteroseksualų paradai taip pat būna užsienyje, tik ne tokie išgarsinti žiniasklaidos.

Noriu pabrėžti savo nuomonę - aš lyg ir už, lyg ir prieš gėjų paradą Lietuvoje. Bet jei toks būtų vykdomas, tai griežtai pasisakyčiau prieš nuogybes, apsinuoginimus, atviresnes meilės scenas ir bet ką kitą, kas galėtų papiktinti, suerzinti visuomenę. Manau tai turėtų būti šviečiamojo turinio abipusiam supratimui skirtas renginys, kuris nebūtų vadinamas paradu (nes vien tas žodis kai kuriuos verčia pražilti),

Comment

/\ Aišku, kad tai būtų tik eisenos. Lietuviams nuogybės viešuose vietose nepriimtinos, kaip kad ir mylėjimasis (kas nedraudžiama Skandinavijoje).

P.S. Čia yra, ko gero, lesbiečių reklama ir kažin, kaip vaikų sergėtojai nuo homoseksualizmo to nepastebėjo ??

http://tv.delfi.lt/video/J2aMGzRA/
                                          Paskutinis taisė Blaze; 2009.03.18, 16:55.

Comment

Working...
                                          X