Parašė tivoli
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė somis Rodyti pranešimąkurie dažnai yra nukreipti prieš bažnyčios mokymą. Dėl to jo aš idealu nelaikyčiau.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąLanguage Nazi.
Tivoli:ten buvo Restecpa. Nesupyk uz errata.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąKa manai apie pedofilus kuriu baznycia yra pilna?
Tikrai įdomu, nes negaliu nei patvirtinti, nei paneigti.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąGal informacijos šaltinį gali nurodyti?
Tikrai įdomu, nes negaliu nei patvirtinti, nei paneigti.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąPagooglink rasi ne viena ir ne du straipsnius apie tai.
Nejaugi kviesdamas į svečius išgerti alaus liepi savo atsinešti?gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąTivoli kode pas tave parasas ir linija po 'tivoli' prancuzu kalboj?Hypocrite.
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa tai suprantama, kad aš galiu pagooglinti. Tiesiog gal ne tą straipsnį rasiu, kurį tu turėjai omeny ir vėl bus nesusikalbėjimas.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąTai bet koks(ie) tinka.Man tiesiog idomu ka musu tikintieji apie tai mano?gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąTivoli kode pas tave parasas ir linija po 'tivoli' prancuzu kalboj?
Hypocrite.Paskutinis taisė tivoli; 2007.12.12, 22:35.
Comment
-
@Kema Neatsakei i mano klausima.
Siulyciau visiems tikintiesiems pradzioj sutvarkyt problemas savo 'kieme' ir tada lot apie kaip gejai naikina 'tradicine seima' etc.Bet kazkodel jie dazniausiai apsimeta durneliais atseit nieko panasaus baznycioj nevyksta arba sako kad cia tik pora 'supuvusiu obuoliu' kas yra ne tiesa.Pedofilija (ir ne tik) - didele problema baznycioj.Paskutinis taisė El_Greco; 2007.12.12, 22:37.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąAtskirkime kalbas: prancūzų ir lietuvių, gal. Ponas Tomasz rašo kažkokiu kalbų mišiniu, ne viena kalba, kad ir nesenas perliukas "errata". Paraše prašyta grynai prancūziškai, o ne Vilis de Kaunas, ar Vivuoja Qvebekas, ar ne? Taigi vadovaukimės racionalumu.
Irrational talker.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimą@Kema Neatsakei i mano klausima.
Siulyciau visiems tikintiesiems pradzioj sutvarkyt problemas savo 'kieme' ir tada lot apie kaip gejai naikina 'tradicine seima' etc.Bet kazkodel jie dazniausiai apsimeta durneliais atseit nieko panasaus baznycioj nevyksta arba sako kad cia tik pora 'supuvusiu obuoliu' kas yra ne tiesa.Pedofilija (ir ne tik) - didele problema baznycioj.
Dėl antro paryškinimo. Na suteik man malonumą prieš miegus pasiskaityti, įmesk nuorodą.
O tai dabar gaunasi panašiai, kad pasakyčiau: gėjai valgo mažus vaikus. Tai didelė problema. Kam įdomu, susiraskit patys.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąNa jei esi toks didelis lietuviu kalbos puoseletojas tai prasom rasyk lietuviskai arba stfu
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNa suteik man malonumą prieš miegus pasiskaityti, įmesk nuorodą.
O tai dabar gaunasi panašiai, kad pasakyčiau: gėjai valgo mažus vaikus. Tai didelė problema. Kam įdomu, susiraskit patys.
Comment
Comment