paskaityk si threada (nes tai tyurejau omenyje) ir sudeliok kas is Kauno kas is likusios LT, bei ju poziurius. Ar tai taip sunku suprast?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
dekui uz isties puiku statistikos saltini.
jau zinau ka veiksiu siandien iki ryto. skaitysiu is naujo tema, kuria ir taip visada skaitau
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąpaskaityk si threada (nes tai tyurejau omenyje) ir sudeliok kas is Kauno kas is likusios LT, bei ju poziurius. Ar tai taip sunku suprast?
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimądekui uz isties puiku statistikos saltini.
jau zinau ka veiksiu siandien iki ryto. skaitysiu is naujo tema, kuria ir taip visada skaitau
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąPdaryt apklausą reiktų. Visų vyriškos lyties atstovų šiame forume. ką jie darytų ir sakytų jei lieptų pasibučiuot su vyrų manau daugelio atsakymas - aš normalusPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąjei netingi paimk ir paskaiciuok , as remiuosi statistika (gerai...nelabai patikima, nes imtis galbut nera atsitiktine siame saite) o ne svaiciojimais apie tyra meile ir tradicine seima.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąBet pažvelkim ir iš kitos pusės. Tu pastebėjai galimą vieno žmogaus aseksualumą (gal kažkokie jo požymiai ir egzistuoja) ir iš karto puoli iš to pasijuokti/išsityčioti. Kur paties tolerancija kitokiam požiūriui.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąGali daugiau nepasakot tokiu baisybiu?Paskutinis taisė Mantas; 2007.12.05, 15:51.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTurbut todel, kad tai slykstu?! Ir ne man vienam, o absoliuciai daugumai sito forumo lankytoju.Paskutinis taisė Tomasz; 2007.12.05, 14:36.
Comment
-
Aš manau, kad kaunaz būtų nemaloniai nustebintas jei sužinotų, kad kuris nors jo draugas (draugė) yra gėjus arba biseksualas. Jei tai būtų mergina, tai ko gero manytų, jog nieko tame blogo nėr (nes dažnai taip būna)
Kalbant apie Lietuvos miestus, sakykit ką norit, bet Vilnius tolerantiškiausias. Tokia nuomonė susidaro bendraujant su kitais žmonėmis - ne vilniečiais
Comment
-
Tik nepradedam cia Vln vs. Kns temos. Sioje konkrecioje temoje as pastebejau esmini skirtuma tarp zmoniu is Vln ar kitu miestu. Ypac apie ju ,,tolerancija'' netolerancijai. Iseina zaidimas i vienus vartus
Vakar buvau uzsukes ,,Transilvanijoje'', ten renkasi ypac daug uzsienieciu,tai teko tokiu dalyku prisiklausyt is vieno prancuzo ir poros australieciu,kad is tikro man buvo geda. O jie viska bande pateisint,tipo-nu,gavau i duda is rasistu,nu cia gi Eastern Europe,cia as tureciau but atsargesnis,kur vaiksciot ar kelinta valanda... O as jiems tryniau visa vakara,kad taip neturi buti.
Conclusion: jie man pasake,kad Klaipedoje,Kaune ir Vilniuje nera nei vieno uzsieniecio studento,kuris nebutu sumustas arba islazdavotas ar aplamai izeistas...Nei vieno(jie tusi savo organizacija,ten renkasi kas menesi ir kalbasi visi). Vot jums ir ES. Juokas ima.........Paskutinis taisė Tomasz; 2007.12.05, 17:52.
Comment
-
O aš pastebėjau, kad homofobija pagal savo apibrėžimą kalba apie diskriminaciją neįgaliesiems, kitataučiams, ir tt ir pan. Žodžiu jų teisėms. O gėjai, vietoje to, kad vartotų terminus:
Kaune viskas yra toleruojama, išskyrus tai, ko natūraliai nesukūrė Dievas.
vartoja terminą:
Kaune gyvena homofobiški žmonės.
Ir tai jau iš principo reiškia, kad kauniečiai netoleruoja neįgaliųjų, stambių, kitos odos spalvos žmonių, kitataučių, ir tt ir pan. Nors Kaune, kiek man teko matyti, tokie žmonės sutinkami kone tolerantiškiausiai.
Taip kad homoseksualai dažnai perlenkia lazdą, ir dėl tokių jų tuščių kalbų jie yra paprasčiausiai nemėgiami kaip žmonės.
Kauną paimiau tik kaip pavyzdį.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNa taip. Vilniuj tik kartais kokį juoduką primuša, nes jis juodas, ar lenką aktorių su beisbolke užbeisbolina, nes jis lenkas. O šiaip tolerancija per kraštus liejasi
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąO aš pastebėjau, kad homofobija pagal savo apibrėžimą kalba apie diskriminaciją neįgaliesiems, kitataučiams, ir tt ir pan. Žodžiu jų teisėms. O gėjai, vietoje to, kad vartotų terminus:
Kaune viskas yra toleruojama, išskyrus tai, ko natūraliai nesukūrė Dievas.
vartoja terminą:
Kaune gyvena homofobiški žmonės.
Ir tai jau iš principo reiškia, kad kauniečiai netoleruoja neįgaliųjų, stambių, kitos odos spalvos žmonių, kitataučių, ir tt ir pan. Nors Kaune, kiek man teko matyti, tokie žmonės sutinkami kone tolerantiškiausiai.
Taip kad homoseksualai dažnai perlenkia lazdą, ir dėl tokių jų tuščių kalbų jie yra paprasčiausiai nemėgiami kaip žmonės.
Kauną paimiau tik kaip pavyzdį.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąNu bet,miestas viska pasako.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNa taip, kaip puiku, kad turi kiekvieno miesto reprezentatyvios apklausos duomenis apie homofobija....Beje, bijau, kad Kema tada yra emigrantas iš Kauno taip gaunasi
Gal?
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąNusišneki ir nejauti Pirma, homofobija yra neapykanta/netolerancija homoseksualios orientacijos asmenims. Antra, pasakymas "ko natūraliai nesukūrė Dievas" yra iš esmės absurdiškas vien dėl to, kad jei dievas ir būtų ką nors kūręs, homoseksualizmas būtų vienas tarp jų. Kodėl? Todėl, kad homoseksualizmas visada buvo, yra ir turbūt visada bus ir jis yra "sukurtas" kartu su žmogumi.
Dėl apibrėžimo: aš jį girdėjau kažkur viešai, dabar pasitikslinau wikipedijoj:
"Homofobija - neklinikinis terminas, naudojamas aprašyti baimei, neapykantai, diskriminacijai prieš homoseksualumą ar homoseksualus. Taip pat tai gali reikšti neapykantą, priešiškumą, nepritarimą, išankstinį nusistatymą prieš homoseksualus"
http://en.wikipedia.org/wiki/Homophobia
Galime atkreipti dėmesį, kad homofobijos apibrėžimas vienok apima daug sričių, ir homofobu galima vadinti tokį, kuris gėjus muša, ir tokį, kuris saugo šeimos dorovę nuo jų paradų.
Realiai, paryškintose savybėse nematau jokio dalyko, prieštaraujančio žmogaus teisėms. Ir iš viso, būtent dėl tų paryškintų savybių homofobijoje nematau visiškai nieko blogo. Jei šios savybės būtų išimtos iš apibrėžimo - gal ir pradėčiau matyti kažką blogo, bet tuomet jau daugelis miestų, žmonių, ir tt, kurie dabar laikomi homofobiškais, nebegalėtų būti laikomi homofobiškais. Vat taip va.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąSukurtas kartu su žmogumi, kaip ir pedofilizmas, nekro ir kiti filizmai? Gal Ačiū, ne. Nemaišyk žmogaus laisvo pasirinkimo kažką daryti, su natūraliu potraukiu/poreikiu kažką daryti.
Truputį tik nesupratau, ką tu priskiri laisvam pasirinkimui, o ką potraukiams/poreikiams ir kodėl aš turėčiau tai maišyt.
Dėl apibrėžimo: aš jį girdėjau kažkur viešai, dabar pasitikslinau wikipedijoj:
"Homofobija - neklinikinis terminas, naudojamas aprašyti baimei, neapykantai, diskriminacijai prieš homoseksualumą ar homoseksualus. Taip pat tai gali reikšti neapykantą, priešiškumą, nepritarimą, išankstinį nusistatymą prieš homoseksualus"
http://en.wikipedia.org/wiki/Homophobia
Galime atkreipti dėmesį, kad homofobijos apibrėžimas vienok apima daug sričių, ir homofobu galima vadinti tokį, kuris gėjus muša, ir tokį, kuris saugo šeimos dorovę nuo jų paradų.
Realiai, paryškintose savybėse nematau jokio dalyko, prieštaraujančio žmogaus teisėms. Ir iš viso, būtent dėl tų paryškintų savybių homofobijoje nematau visiškai nieko blogo. Jei šios savybės būtų išimtos iš apibrėžimo - gal ir pradėčiau matyti kažką blogo, bet tuomet jau daugelis miestų, žmonių, ir tt, kurie dabar laikomi homofobiškais, nebegalėtų būti laikomi homofobiškais. Vat taip va.
O aš pastebėjau, kad homofobija pagal savo apibrėžimą kalba apie diskriminaciją neįgaliesiems, kitataučiams, ir tt ir pan. Žodžiu jų teisėms.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Aš sakyčiau, kad Lietuvoj paplitę pora ydų, kurios galiausiai sudaro netolerantiškumo įspūdį:
1. Kišimasis į ne savo reikalus ir mokymas kaip reikia gyventi
2. Savų problemų vertimas kitiems
Šioje diskusijoje abi ydos labai aiškiai matosi - beje tiek "tolerantiškųjų", tiek "netolerantiškųjų" pusėje.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
Comment