Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

paskaityk si threada (nes tai tyurejau omenyje) ir sudeliok kas is Kauno kas is likusios LT, bei ju poziurius. Ar tai taip sunku suprast?
    "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

dekui uz isties puiku statistikos saltini.
      jau zinau ka veiksiu siandien iki ryto. skaitysiu is naujo tema, kuria ir taip visada skaitau

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
      paskaityk si threada (nes tai tyurejau omenyje) ir sudeliok kas is Kauno kas is likusios LT, bei ju poziurius. Ar tai taip sunku suprast?
      www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
        dekui uz isties puiku statistikos saltini.
        jau zinau ka veiksiu siandien iki ryto. skaitysiu is naujo tema, kuria ir taip visada skaitau
        Galima tai nuvertinti... gal tai tikrai tera atsitiktinumas. Visgi faktas lieka faktu ir naturalu, kad kai kam tai gali sukelti tam tikru minciu.

Comment

Tolerancijos gynėjai turėjo pastebėti, kad forume lankosi bent keletas savo orientacijos neslepiančių kauniečių-gėjų.
          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
            Pdaryt apklausą reiktų. Visų vyriškos lyties atstovų šiame forume. ką jie darytų ir sakytų jei lieptų pasibučiuot su vyrų manau daugelio atsakymas - aš normalus
            Čia ne į temą, bet manau požiūris skirtųsi nuo to ką tas bučinys reikštų. Jei tai būtų tiesiog tradicija ar ritualas (pvz. prancūzai pasisveikindami bučiuojasi, net vyrai su vyrais) tai daugumai nesukeltų problemų. Kas kita, jei tas bučinys vienam iš jų reikštų meilę/seksualinį veiksmą.
            Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
              jei netingi paimk ir paskaiciuok , as remiuosi statistika (gerai...nelabai patikima, nes imtis galbut nera atsitiktine siame saite) o ne svaiciojimais apie tyra meile ir tradicine seima.
              Bet pažvelkim ir iš kitos pusės. Tu pastebėjai galimą vieno žmogaus aseksualumą (gal kažkokie jo požymiai ir egzistuoja) ir iš karto puoli iš to pasijuokti/išsityčioti. Kur paties tolerancija kitokiam požiūriui.
              Post in English - fight censorship!

Comment

Parašė index Rodyti pranešimą
                Bet pažvelkim ir iš kitos pusės. Tu pastebėjai galimą vieno žmogaus aseksualumą (gal kažkokie jo požymiai ir egzistuoja) ir iš karto puoli iš to pasijuokti/išsityčioti. Kur paties tolerancija kitokiam požiūriui.
                čia suprask taip, jei esi gėjus - tai esi tolerantiškas savaime, o jei to nesupranti - esi runkelis ( čia pagal Desado filosfija)

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                  Gali daugiau nepasakot tokiu baisybiu?
                  Man atrodo daugelis tavo postu yra daug baisiesni nei minetas de sado Pirmiau i save paziurek!
                  Paskutinis taisė Mantas; 2007.12.05, 15:51.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                    Turbut todel, kad tai slykstu?! Ir ne man vienam, o absoliuciai daugumai sito forumo lankytoju.
                    Man asmeniskai yra slykstu tik nuo tokiu tavo kalbu parodai tik savo kompleksus ir daugiau nieko. Nu bet,miestas viska pasako.
                    Paskutinis taisė Tomasz; 2007.12.05, 14:36.

Comment

Aš manau, kad kaunaz būtų nemaloniai nustebintas jei sužinotų, kad kuris nors jo draugas (draugė) yra gėjus arba biseksualas. Jei tai būtų mergina, tai ko gero manytų, jog nieko tame blogo nėr (nes dažnai taip būna)

Kalbant apie Lietuvos miestus, sakykit ką norit, bet Vilnius tolerantiškiausias. Tokia nuomonė susidaro bendraujant su kitais žmonėmis - ne vilniečiais

Comment

Na taip. Vilniuj tik kartais kokį juoduką primuša, nes jis juodas, ar lenką aktorių su beisbolke užbeisbolina, nes jis lenkas. O šiaip tolerancija per kraštus liejasi
                        It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Tik nepradedam cia Vln vs. Kns temos. Sioje konkrecioje temoje as pastebejau esmini skirtuma tarp zmoniu is Vln ar kitu miestu. Ypac apie ju ,,tolerancija'' netolerancijai. Iseina zaidimas i vienus vartus
                          Vakar buvau uzsukes ,,Transilvanijoje'', ten renkasi ypac daug uzsienieciu,tai teko tokiu dalyku prisiklausyt is vieno prancuzo ir poros australieciu,kad is tikro man buvo geda. O jie viska bande pateisint,tipo-nu,gavau i duda is rasistu,nu cia gi Eastern Europe,cia as tureciau but atsargesnis,kur vaiksciot ar kelinta valanda... O as jiems tryniau visa vakara,kad taip neturi buti.
                          Conclusion: jie man pasake,kad Klaipedoje,Kaune ir Vilniuje nera nei vieno uzsieniecio studento,kuris nebutu sumustas arba islazdavotas ar aplamai izeistas...Nei vieno(jie tusi savo organizacija,ten renkasi kas menesi ir kalbasi visi). Vot jums ir ES. Juokas ima.........
                          Paskutinis taisė Tomasz; 2007.12.05, 17:52.

Comment

O aš pastebėjau, kad homofobija pagal savo apibrėžimą kalba apie diskriminaciją neįgaliesiems, kitataučiams, ir tt ir pan. Žodžiu jų teisėms. O gėjai, vietoje to, kad vartotų terminus:
                            Kaune viskas yra toleruojama, išskyrus tai, ko natūraliai nesukūrė Dievas.
                            vartoja terminą:
                            Kaune gyvena homofobiški žmonės.
                            Ir tai jau iš principo reiškia, kad kauniečiai netoleruoja neįgaliųjų, stambių, kitos odos spalvos žmonių, kitataučių, ir tt ir pan. Nors Kaune, kiek man teko matyti, tokie žmonės sutinkami kone tolerantiškiausiai.
                            Taip kad homoseksualai dažnai perlenkia lazdą, ir dėl tokių jų tuščių kalbų jie yra paprasčiausiai nemėgiami kaip žmonės.
                            Kauną paimiau tik kaip pavyzdį.

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
                              Na taip. Vilniuj tik kartais kokį juoduką primuša, nes jis juodas, ar lenką aktorių su beisbolke užbeisbolina, nes jis lenkas. O šiaip tolerancija per kraštus liejasi
                              Lenką, nes jis lenkas? Čia tai keistoka, juk Vilnius - lenkynas.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                O aš pastebėjau, kad homofobija pagal savo apibrėžimą kalba apie diskriminaciją neįgaliesiems, kitataučiams, ir tt ir pan. Žodžiu jų teisėms. O gėjai, vietoje to, kad vartotų terminus:
                                Kaune viskas yra toleruojama, išskyrus tai, ko natūraliai nesukūrė Dievas.
                                vartoja terminą:
                                Kaune gyvena homofobiški žmonės.
                                Ir tai jau iš principo reiškia, kad kauniečiai netoleruoja neįgaliųjų, stambių, kitos odos spalvos žmonių, kitataučių, ir tt ir pan. Nors Kaune, kiek man teko matyti, tokie žmonės sutinkami kone tolerantiškiausiai.
                                Taip kad homoseksualai dažnai perlenkia lazdą, ir dėl tokių jų tuščių kalbų jie yra paprasčiausiai nemėgiami kaip žmonės.
                                Kauną paimiau tik kaip pavyzdį.
                                Nusišneki ir nejauti Pirma, homofobija yra neapykanta/netolerancija homoseksualios orientacijos asmenims. Antra, pasakymas "ko natūraliai nesukūrė Dievas" yra iš esmės absurdiškas vien dėl to, kad jei dievas ir būtų ką nors kūręs, homoseksualizmas būtų vienas tarp jų. Kodėl? Todėl, kad homoseksualizmas visada buvo, yra ir turbūt visada bus ir jis yra "sukurtas" kartu su žmogumi.
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Tomasz Rodyti pranešimą
                                  Nu bet,miestas viska pasako.
                                  Na taip, kaip puiku, kad turi kiekvieno miesto reprezentatyvios apklausos duomenis apie homofobija....Beje, bijau, kad Kema tada yra emigrantas iš Kauno taip gaunasi
                                  Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                  Dordrechtas/Haarlemas
                                  Nesebaras/Plovdivas
                                  Kiolnas

Comment

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                    Na taip, kaip puiku, kad turi kiekvieno miesto reprezentatyvios apklausos duomenis apie homofobija....Beje, bijau, kad Kema tada yra emigrantas iš Kauno taip gaunasi

Gal?

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                                      Nusišneki ir nejauti Pirma, homofobija yra neapykanta/netolerancija homoseksualios orientacijos asmenims. Antra, pasakymas "ko natūraliai nesukūrė Dievas" yra iš esmės absurdiškas vien dėl to, kad jei dievas ir būtų ką nors kūręs, homoseksualizmas būtų vienas tarp jų. Kodėl? Todėl, kad homoseksualizmas visada buvo, yra ir turbūt visada bus ir jis yra "sukurtas" kartu su žmogumi.
                                      Sukurtas kartu su žmogumi, kaip ir pedofilizmas, nekro ir kiti filizmai? Gal Ačiū, ne. Nemaišyk žmogaus laisvo pasirinkimo kažką daryti, su natūraliu potraukiu/poreikiu kažką daryti.

Dėl apibrėžimo: aš jį girdėjau kažkur viešai, dabar pasitikslinau wikipedijoj:
                                      "Homofobija - neklinikinis terminas, naudojamas aprašyti baimei, neapykantai, diskriminacijai prieš homoseksualumą ar homoseksualus. Taip pat tai gali reikšti neapykantą, priešiškumą, nepritarimą, išankstinį nusistatymą prieš homoseksualus"
                                      http://en.wikipedia.org/wiki/Homophobia

Galime atkreipti dėmesį, kad homofobijos apibrėžimas vienok apima daug sričių, ir homofobu galima vadinti tokį, kuris gėjus muša, ir tokį, kuris saugo šeimos dorovę nuo jų paradų.
                                      Realiai, paryškintose savybėse nematau jokio dalyko, prieštaraujančio žmogaus teisėms. Ir iš viso, būtent dėl tų paryškintų savybių homofobijoje nematau visiškai nieko blogo. Jei šios savybės būtų išimtos iš apibrėžimo - gal ir pradėčiau matyti kažką blogo, bet tuomet jau daugelis miestų, žmonių, ir tt, kurie dabar laikomi homofobiškais, nebegalėtų būti laikomi homofobiškais. Vat taip va.

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
                                        Sukurtas kartu su žmogumi, kaip ir pedofilizmas, nekro ir kiti filizmai? Gal Ačiū, ne. Nemaišyk žmogaus laisvo pasirinkimo kažką daryti, su natūraliu potraukiu/poreikiu kažką daryti.
                                        Kaip suprasti tą tavo "Ačiū, ne"? Negi manai, kad žmogiškajai prigimčiai priklauso tik tai, kas gerai, o kas blogai jau ne? Visi žmonės yra skirtingi, jie turi savitų polinkių ir ydų, bet jie vis vien yra tokie, kokie yra, nes jie tokie gimė ir to negali paimt ir išoperuot.
                                        Truputį tik nesupratau, ką tu priskiri laisvam pasirinkimui, o ką potraukiams/poreikiams ir kodėl aš turėčiau tai maišyt.

Dėl apibrėžimo: aš jį girdėjau kažkur viešai, dabar pasitikslinau wikipedijoj:
                                        "Homofobija - neklinikinis terminas, naudojamas aprašyti baimei, neapykantai, diskriminacijai prieš homoseksualumą ar homoseksualus. Taip pat tai gali reikšti neapykantą, priešiškumą, nepritarimą, išankstinį nusistatymą prieš homoseksualus"
                                        http://en.wikipedia.org/wiki/Homophobia

Galime atkreipti dėmesį, kad homofobijos apibrėžimas vienok apima daug sričių, ir homofobu galima vadinti tokį, kuris gėjus muša, ir tokį, kuris saugo šeimos dorovę nuo jų paradų.
                                        Realiai, paryškintose savybėse nematau jokio dalyko, prieštaraujančio žmogaus teisėms. Ir iš viso, būtent dėl tų paryškintų savybių homofobijoje nematau visiškai nieko blogo. Jei šios savybės būtų išimtos iš apibrėžimo - gal ir pradėčiau matyti kažką blogo, bet tuomet jau daugelis miestų, žmonių, ir tt, kurie dabar laikomi homofobiškais, nebegalėtų būti laikomi homofobiškais. Vat taip va.
                                        Dėl apibrėžimo mano buvo atsakyta į šią tavo pasisakymo dalį:

O aš pastebėjau, kad homofobija pagal savo apibrėžimą kalba apie diskriminaciją neįgaliesiems, kitataučiams, ir tt ir pan. Žodžiu jų teisėms.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Aš sakyčiau, kad Lietuvoj paplitę pora ydų, kurios galiausiai sudaro netolerantiškumo įspūdį:
                                          1. Kišimasis į ne savo reikalus ir mokymas kaip reikia gyventi
                                          2. Savų problemų vertimas kitiems

Šioje diskusijoje abi ydos labai aiškiai matosi - beje tiek "tolerantiškųjų", tiek "netolerantiškųjų" pusėje.

Comment

Working...
                                          X