Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąDabar prigalvojo visokių '' terminų'' ,kaip kad ''seksualinė orientacija'' , visi turi pripažinti ,kad Gamtoje jau taip sutvarkyta ,kad žmonės būna dviejų lyčių.Ir ,kad tik moterys gali gimdyti .Ir taip toliau ... Kam yra bandoma priešintis gamtos ,arba Dievo nustatytai tvarkai .Homoserksualai tegul gyvena kaip sau nori tačiau jie neturi viešinti savo '' orientacijos'' .Kam kalbeti ,jog tai yra normalu ,kai tai visiškai nėra normalu.Negali būti kąžkokių ten '' orientacijų'' ,ir normalūs ir nenormalūs žmonės .
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKitaip tariant, tra tik gaidziai/oziai arba bachurai
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTu kietas... Ir "mokantis" pajuokaut...
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąDabar prigalvojo visokių '' terminų'' ,kaip kad ''seksualinė orientacija'' , visi turi pripažinti ,kad Gamtoje jau taip sutvarkyta ,kad žmonės būna dviejų lyčių.Ir ,kad tik moterys gali gimdyti .Ir taip toliau ... Kam yra bandoma priešintis gamtos ,arba Dievo nustatytai tvarkai .Homoserksualai tegul gyvena kaip sau nori tačiau jie neturi viešinti savo '' orientacijos'' .Kam kalbeti ,jog tai yra normalu ,kai tai visiškai nėra normalu.Negali būti kąžkokių ten '' orientacijų'' ,ir normalūs ir nenormalūs žmonės .
na va manau mano kuryba si kart geriau isejo"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
alternatyvi seksualine oreantacija tarp runkeliu yra maziau paplitusi , nes tai privercia tave mastyti, dometis zmogaus psichologija, savimi, bei aplinkiniais."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
nesiputok - cia humoras buvo, bet kokie mes vis delto jautrus.
nuo oreantacijos priklauso pasauleziura (bent lietuvoje), nuo pasauleziuros ir galimybes gabumams pasireiksti.
ps. Kur tu matei konservatyvu geju?Paskutinis taisė DeSadas; 2007.12.01, 03:17."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąnesiputok - cia humoras buvo, bet kokie mes vis delto jautrus.
nuo oreantacijos priklauso pasauleziura (bent lietuvoje), nuo pasauleziuros ir galimybes gabumams pasireiksti.
ps. Kur tu matei konservatyvu geju?
Comment
-
Parašė Darius_ Rodyti pranešimąVisų pirma, šiuolaikinis žmogus turėtų žinoti, kad homoseksualizmas egzistuoja, kad tai nėra šėtono apraiška, kad tai nėra liga, kad homoseksualus žmogus tai ne pedofilas ir dar tai, kad homoseksualus žmogus tik lytine orientacija skiriasi nuo heteroseksualaus žmogaus.
Ir dar idomu irasa radau: homoseksualizmas [homo... + lot. sexualis - lytinis] lytinis iškrypimas - lytinis potraukis savo lyties individui.
Saltiniai:
1. Tarptautinių žodžių žodynas, (c) Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985
Idomu kaip naujesniame leidime pasikeite sis apibrezimas?gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąPagal tokią logiką homoseksualai yra protingesni ,kūrybingesni ir t.t ?Tai yra gryna netolerancija.Jūs ,'' tolerantiški'' žmonės ,teigiate , kad žmogaus gabumai priklauso nuo '' seksualinės orientacijos ''.Bet man tai panašu į tolerancijos stoką .Niekas negali paneigti ,jog Gamta sutvarkė taip , kad yra dvi lytis ,kaip kad dvi magneto pusės ,traukiančius tik priešingą pusę.P.S.Išmok rašyti lietuviškai .Ypač žodį ''Lietuva''."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Man visada atrodė keistos diskusijos apie hetero, homoseksualumą ar apskritai diskriminacijos reikalingumą. Nu homoseksualas, tai ką? Na gerai, prieš gamtą, kuo tai mane "kaso"?
Negirdėjau nei vieno rimto argumento, kodėl man trukdo gyventi homoseksualas, juodaodis, žydas, vyras, ar gal, gink Dieve, žmogus gebantis pajudinti ausis. Nesuprantu, kodėl turėčiau sukti galvą, kaip man, į ligų sąrašus įtraukti apgamų ant šiknos žandukų problemą, ar kaip BK papildyti straipsneliu numatančiu bausmę visiems kam pažastyse plaukai neauga.
Manau, kad jei sugebama vieną faktą susieti su kitu, visiškai nesusijusiu faktu (pvz. homoseksualus = sergantis, heteroseksualus = konservatorius), tai mąstančiojo problema, o ne to apie kurį mąstoma.Paskutinis taisė GNU; 2007.12.02, 04:38.
Comment
-
Parašė GNU Rodyti pranešimąNa gerai, prieš gamtą, kuo tai mane "kaso"?
Tokia daina yra: "Manęs tai neliečia, man vienodai šviečia".Paskutinis taisė Kema; 2007.12.02, 10:28.gera gyventi gerai
Comment
-
Visiškai sutinku su Kema ,Vakarų Europoje didžiulią įtaką turi homoseksualai .Todėl greitai bus uždrausta reikšti savo mintis ,jeigu jos neatitinka homoseksualizmo garbinimo normų .Tolerancija yra ( ar bent turėtų būti suprantama kaip)pagarba kitokiai nuomonei .Tuo tarpu vakarai bando ją pateikti kaip homoseksualizmo propogandą.Kitaip tariant ,žemiausių žmogaus instinktų ir nuodėmių garbinimą .Bet tuomet nelieka pagarbos kitokiai nuomonei.
Comment
-
Parašė Memelenderis Rodyti pranešimąVisiškai sutinku su Kema ,Vakarų Europoje didžiulią įtaką turi homoseksualai .Todėl greitai bus uždrausta reikšti savo mintis ,jeigu jos neatitinka homoseksualizmo garbinimo normų .Tolerancija yra ( ar bent turėtų būti suprantama kaip)pagarba kitokiai nuomonei .Tuo tarpu vakarai bando ją pateikti kaip homoseksualizmo propogandą.Kitaip tariant ,žemiausių žmogaus instinktų ir nuodėmių garbinimą .Bet tuomet nelieka pagarbos kitokiai nuomonei.
"Vakaruose" gyvenu jau 3 metus ir nei karto neteko susidurti su tavo aprasomu poziuriu nei mano gyvenamojoje vietoje, nei kelioniu metu po kitas Europos vietas ar Azija. Panasu, kad pats nelabai supranti, kas yra ta tolerancija.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąVisiska nesamone
"Vakaruose" gyvenu jau 3 metus ir nei karto neteko susidurti su tavo aprasomu poziuriu nei mano gyvenamojoje vietoje, nei kelioniu metu po kitas Europos vietas ar Azija. Panasu, kad pats nelabai supranti, kas yra ta tolerancija.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTavo nuomone siuo klausimu, ko gero nelabai objektyvi, nes pats esi prijauciantis gejams ir kitokiems iskrypimams. Todel tokia nuomone, kad ten viskas gerai siuo klausimu, turetu isreiksti toks zmogus, kuris neturi nieko bendro su gejais ir kt., kad ten yra tolerancija geju opozicijai.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTavo nuomone siuo klausimu, ko gero nelabai objektyvi, nes pats esi prijauciantis gejams ir kitokiems iskrypimams. Todel tokia nuomone, kad ten viskas gerai siuo klausimu, turetu isreiksti toks zmogus, kuris neturi nieko bendro su gejais ir kt., kad ten yra tolerancija geju opozicijai.
Prisisnekesit jau greitai,iki pacio Strasburo
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąWTF? Kada irodymai kazkokie bus? Kas taip leido vadinti?Nukrupimai is normatyvo-suprantu. Iskrypimai???
Prisisnekesit jau greitai,iki pacio Strasburo
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTik pats patvirtini Kemos zodzius apie geju siekius viska valdyt, ir uzdrausti zodzio laisve.
Comment
Comment