Kaip toj pasakoj-pradėjot vienu baigait vistiek gėjais.Kažkokia labai jau mėgiama tema. Lai būna tie gėjai ką blogo jie daro?Aš manau emigrantai savo kelią pasirinko patys ir nieko baisaus, grįžę pastatys gražius namus bus visiems geriau.O išskirtinių sąlygų jiems tikrai nereikia.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Sugrįžtančiųjų miestelis
Collapse
X
-
Parašė siena Rodyti pranešimąKaip toj pasakoj-pradėjot vienu baigait vistiek gėjais.Kažkokia labai jau mėgiama tema. Lai būna tie gėjai ką blogo jie daro?Aš manau emigrantai savo kelią pasirinko patys ir nieko baisaus, grįžę pastatys gražius namus bus visiems geriau.O išskirtinių sąlygų jiems tikrai nereikia.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąKalbant apie tolerancija , tai kodėl nagalime tada toleruoti prostitucijos, pedofilijos, zoofilijos ir panašių dalykų ? Nes tai už "ribos" ?
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąLt kainos aukščiausios Europoj? You like jokes? Aukščiausios kainos yra Norvegijoj. O Lietuvos kainos yra identiškos (labai mažai skiriasi) Latvijos ir Estijos kainoms. Nėra didelio skirtumo ir su Lenkija, Čekija. ir airijos ir t.t
Kalba eina apie vartojimo prekių kainas. Ir mobilusis ryšys ir internetas ir benzinas ir daugelis kitų paslaugų bei prekių Lietuvoje kainuoja daug pigiau nei Europoje. Wake up
Comment
-
"Vieni didžiuojas savo pinigais, kiti kilme ar apdarais madingais. Treti vel sakalais, žirgais ristais.. Bet man dalia kitoniška skirta, dar nematyta laimė. Aukšta kilmė, žirgai ir sakalai, ko jie verti ? Sutikčiau aš mielai juos atiduoti už tavo meilę ... "
V. Šekspyras Kažkiek tinka šioje temoje.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Susipažinau su daugeliu Lietuvos išeivių. Jau geriau gyvensiu komibloke su girtaujančiais kaimynais, o ne kažkokiame "Išeivių miestelyje", su narkomanais, neišsilavinusiais asilais kurie nieko kito nemato tik pinigus. Dieve, mes su drauge eidamos ir pamačiusios lietuvius nutylame arba angliškai pradedame šnekėti (o tai prisikabins ir neatlips).
FM'as, ant tokių dalykų kaip intikas ar benzinas gal ir nėra labai didelio skirtumo nuo Lietuvos (beje, dėl benzino ryt eidama į mokyklą pasižiūrėsiu ). Bet butų, namų kainos, nuoma tai atsiprašau. Žmonės kurie nori susitaupyti bent biški kapeikų turi gyventi barakuose su +6 žmonėm.
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTap tolerantiškas, pasimylėk su vyru
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTai palaukyte . Lietuvoje yra blogai gyvent, nes niekas nenori čia matyti gėjų parado ? O kadangi gėjų parado nėra , tai visi dėlto yra labai atšiaurus ir netolerantiški vienas kitam ?
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąNa žinoma leisti Gėjams siautėti miesto gatvėse tolerantiškas poelgis. Bet aš ne tai afišuoju . O tai, kad lietuviai gali būti miela, draugiška tauta ir be gėjų ir liezbiečių paradų. Ar ne ?
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąAš neneigiu, kad as homofobas . Bet ir kalba ne apie seksualinės orentacijos pasirinkimo laisvė. O apie paradą, kurio metu yra paminami valstybinės religijos principai . Na o aš tikriausiai turėčiau pasitraukti iš šios diskusijos kaip šalininkas vienos iš nuomonių.
Lietuva neturi valstybines religijos, yra penkios tradicines religijos.
Yra paminami istatymai (neleidziant surengti parado), o ne kazkokios religijos principai, kurie nei viename istatyme nefiguruoja. Kiek zinau Lietuva dar yra teisine, o ne teokratine valstybe.
Parašė sanomiz Rodyti pranešimąIš dalies tai yra tiesa. Maža dalis iš šiandieninių homoseksualų yra "tikrieji gėjai" t.y. gimę su dominuojančiais priešingos lyties hormonais. Tuo tarpu likę - mados dalykas. Bet vistiek, žmogaus laisvė myleti tai, ką ji nori, jei tai tik nepažeidžia kito asmens laisvės.
Lietuva yra homofobiskiausia salis EU, tai yra nustatyta tyrimais, taipogi cia apverktina cigonu ir kitu marginalizuojamu grupiu padetis. Tiesiog per beveik visas masines informavimo priemones yra bandoma nuzmoginti ir kitaip diskredituoti mazumas, nes tai yra patogu ir perkama, sis faktas susijes su Lietuvoje nusistovejusiu heteroseksistiniu diskursu ir is principo vis dar isigalejusia patriarchaline sistema.
Siulau moderatoriams sukurti atskira tema apie tolerancija Lietuvoje ir perkelti kai kuriuos sios temos pasisakymus i nauja threada
Is anksto aciu."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąSi uzuomina ne vietoje, pasimyles su tuo ka myles...
LT vienintele salis europoje nesurengusi LGBT parado(taip sakant gay PRIDO)
Niekur pasauly nemaciau siautejanciu geju, o vat rugsejo pirmaja nusigerusiu nepilnameciu teko Lietuvoje pamatyt ir siaip visokio plauko studencioku nutrukusiu nuo tevu pasaitelio.
I love INNUENDO!
Comment
-
Siūlau suprasti, kad homoseksualizmas, kaip ir seksas, Lietuvoje „atsirado“ tik prieš penkiolika metų. Turiu galvoje, kad tai tapo temomis apie kurias kalbama viešai. Neįmanoma taip lengvai pakeisti žmogaus požiūrio, ypač gyvenančiame krikščioniškoje visuomenėje, dėl to ši tolerancija ateis su laiku, nereikia varyti dievo į medį. Taip pat reikėtų pastebėti, kad jaunoji lietuvių karta gerokai tolerantiškiau į tai žiūri, taigi einame tolerancijos link, o ne atvirkščiai.
Dėl grįžtančiųjų miestelio, tai turėtų būti kažkas daugiau, nei graži aplinka ir t.t. O ir ne visi emigrantai yra „vakarietiško mąstymo“, daugelis yra tiesiog eiliniai buduliai, bandantys susikurti gerovę, kuri jiems neįkandama Lietuvoje. Kodėl nedurni emigrantai turėtų norėti gyventi su jais kaiminystėje? Bet jei būtų poreikis ir atsirastų investuotojų, tuomet kodėl gi to neįgyvendinus?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąŠis miestelis būtų skirtas norintiems gyventi tenai.Jis būtu prie ežerų maži gražūs namukai.Nu žodžiu jaukus miestelis
Comment
Comment