čia labai rimtas klausimas, nes šiandien pamačiau kaip niekad daug neigiamų atsiliepimų tokio tipo nuotraukų atžvilgiu. todėl noriu forumiečių tvirtos nuomonės - taip ar ne - šiuo klausimu. tuomet žinočiau, ar beverta man ir kai kuriem forumiečiams trankytis po visokius objektus, fotografuoti, gaišt laiką keliant juos į kompą, talpinant į serverį, nes taip laikas tikrai gaištamas (bent jau mano), ir norisi žinoti, ar verta todėl norėčiau jūsų balsų ir motyvų jeigu jums dzin, taip ir prabalsuokit, bet būtų gerai tvirtos nuomonės
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Ar reikalingos forume mobiliuoju telefonu darytos nuotraukos?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Visu pirma ne 'mobiliakinės' o 'darytos su mobiliuoju telefonu' ir vietoj 'dzin' galima butu lietuviskai parasyti 'nesvarbu arba 'nerupi'.
O rimtai tai neaisku ka turi omeny sakydamas reikalingos? Na jeigu zmogus neturi ar tiesiog neturi su savimi fotoaparato ir nufotografuoja kazkoki projekta su savo telefonu ir ideda i foruma tai viskas gerai. Jokiu problemu.
-
Parašė vytauc Rodyti pranešimąFotiko visur su savim neprisitampysi.
-
Nereik tu mobiliakiniu foto.
Comment
-
aš ir klausiu dėl projektinių nuotraukų, jeigu nofotografuoju kažką kito įdomaus, dedu į telefoninį skyrelį
Visu pirma ne 'mobiliakinės' o 'darytos su mobiliuoju telefonu' ir vietoj 'dzin' galima butu lietuviskai parasyti 'nesvarbu arba 'nerupi'.
Comment
-
Parašė El_Greco Rodyti pranešimąWhy not?As pvz be fotiko niekur neinu
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąČia jau nuo fotoaparato priklauso, kokio veidrodinio su optika tikrai visada nesitampysi, o koks kompaktiškas visada gali guleti kišenėje, mažiau nei piniginė vietos užima.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
stai pvz/ fotoreportazas is Vilniaus Naujamiescio.
perziureti
ar tokios nuotraukos fotoreportazams tinka? ar deti jas i tema - nuotraukos darytos.... ???
O gal sukurti temas (fotoreportazams)
Miestai ir architektūra > Bendrosios Diskusijos > Miestai ir architektūra
*Mobile Photo. Vilnius
*Mobile Photo. Pajurys
*Mobile Photo. Kaunas
*Mobile Photo. Siauliai Panevezys
*Mobile Photo. Kiti miestai
Miestai ir architektūra > Bendrosios Diskusijos > Už Sienos
*Mobile Photo. Už Sienos
Kaip jums tokia ideja? (kad tokios nuotraukos nesimaisytu su geresnes kokybes notraukomis)Paskutinis taisė Maxas; 2006.09.18, 17:22.---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
Comment