prieš 5-6 metus buvau juodas RC fanas, į kasetes įsirašinėdavau dainas, pastoviai klausydavausi eidavai į RC apdovanojimus o dabar per pastaruosius 3 metus RC klausiau gal kokius 5 kartus... nu gal biški ir daugiau, kokius 10
Mėgstamiausia visų laikų radija buvo yra ir bus VEF, pagaminta berodz Rygoje, mano močiutė jau 50 metų klauso iš jos sklindančius garsus.
Šaunu, kad klauso to radijo.
VEF-us (VEF-12, VEF-201) pradėjo gaminti 1968-1970. Iki tol keletą metų buvo Spidola (panašaus dydžio, tranzistorinė, kiek kitokio dizaino). Dar keleriais metais anksčiau buvo tik lempinės radijos. Nuo tokių, mūsų močiutės ir pradėjo.
Šaunu, kad klauso to radijo.
VEF-us (VEF-12, VEF-201) pradėjo gaminti 1968-1970. Iki tol keletą metų buvo Spidola (panašaus dydžio, tranzistorinė, kiek kitokio dizaino). Dar keleriais metais anksčiau buvo tik lempinės radijos. Nuo tokių, mūsų močiutės ir pradėjo.
Stai trumpa informacija apie SPIDOLAS(rusukalba):Радиоприёмник ''Вэф-Спидола'', был вторым в линейке из четырёх приёмни-
ков 3 класса: ''Спидола'' 1960 года, описываемого, затем ''Вэф-Спидола-10'',
1963 года выпуска и ''Вэф-Транзистор-10'' 1965 года выпуска, собранных по
одинаковой электрической схеме и отличающихся между собой только кон-
струкцией корпуса, шкалы и различной ручкой переноски. Габариты приём-
ника ''ВЭФ-Спидола'' 275х200х92мм. Вес 2,3 кг. Цена 75 рублей 82 копейки.
Lietuvos radijas
A2
Aukštaitijos radijas
FM99
European Hit Radio
Extra FM
Geras FM
JAZZFM
Kelyje
KF105.4
Laluna
Lietus
M-1
M-1 plius
Mažeikių aidas
Parabolė FM
Power Hit Radio
Pūkas
Pūkas-2
Pulsas
Radijas 9
Radiocentras
Raduga
Relax FM
Russkoje Radio Baltija
Saulės radijas
Spindulys
Stereo plius FM 95.1MHz
SuperFM
TAU
Užupio radijas
Vakarų FM
ZIPFM
Znad Wilii
Žemaitijos radijas
Žinių radijas
KF 105.4 . gan ivairi muzika . ir diena gan linksma laida su A. Dautartu, linksmai laika darbe prastumt padeda. Bet pas juos cenziros nelabai yra, daiktus vadina tikraisiais vardais, gali but kad uzris ta laida,nes tuoj visokie gejai prades pretenzijas kelt.
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment