Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Auskarai, tatuiruotės ir t.t.

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ne tik merginos galvoja apie užslėptas tatuiruotes. Dažniausiai pagalvojama ar pasirinktoj vietoj ją bus galima paslėpt prireikus (pvz dėl darbo, kad prosenelei infarkto neivarytų ir pan.)
    Manoji visiškai neužslėpta bet lengvai galima paslėpt. o ir šeip retas kuris suvokia, kas tai per piešinukas. Užtat bobutės troleibuse turi ką veikt

Comment

Auskarus turiu, geras ane? O tatuiruotės vos neapturėjau. Jau sedėjau pas pažįstamą (kuris ir būtų daręs) namie su krūva žurnalų rankose, ir mąsčiau kokią čia man pasidarius... nesumąsčiau. Ir vietą jau buvau pasirinkusi - ant peties, rekomendavo kaip mažiausiai besikeičiančią vietą. Dabar dar vis tik norėčiau, tik kur ne visi matytų, bet nesakysiu kur
      Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
        Auskarus turiu, geras ane? O tatuiruotės vos neapturėjau. Jau sedėjau pas pažįstamą (kuris ir būtų daręs) namie su krūva žurnalų rankose, ir mąsčiau kokią čia man pasidarius... nesumąsčiau. Ir vietą jau buvau pasirinkusi - ant peties, rekomendavo kaip mažiausiai besikeičiančią vietą. Dabar dar vis tik norėčiau, tik kur ne visi matytų, bet nesakysiu kur
        Tose vietose, kue "ne visi matytu" tatuiruotes, bent mano poziuriu, atrodo visai neseksualiai ir neidomiai... ant peties maza tatuiruote moteriskei gal ir ok, tik jokiu budu nereikia tokiais dalykais piktnaudziauti (turiu omeny dydi ir skaiciu), nes "perdozavus" atstatyti atgal gali buti labai sunku arba neimanoma

Comment

senoka mano tema Dabar teturiu dar tik 2 skyles, vienas ausies kremzleje virsuje, kita apacioje 6mm skersmens, neuzilgo mastau kita ausy apacioje prasidurti ir irgi prasitempti ik ~5mm. Tatuiruote brandinu jau geri metai. Paisausi eskiza, deliojuosi objektus, kadangi noriu sutraukti bene 10 skirtingu simboliu uzrasu ir tt i viena dideli piesini, kuris turetu atsirasti ant mano blauzdos priekines puses. Del dydzio, spalvu kiekio ir sudetingumo turetu kainuoti tikrai brangiai, juolab reiketu ja daryti bene per 3 kartus, uzdedant po nauja sluoksni ir pas labai patyrusi meistra, kadangi ji butu ant pakankamai didelio rando. Todel ir trunka pasiruosimas tiek ilgai. Taciau nesulaukiu kada turesiu tam lesu ir galutini eskiza.. Turbut teks paaukoti koki objektyva del sito reikalo

Comment

Sena ir nebloga tema Aš turiu 2 auskarus kairėje ausyje, prieš 2 metus prasidūriau. Apie tattoo irgi svajoju, noriu daryti ant rankos arba ant peties, tik dar nesugalvojau ką... Dėl merginų, tai labai sexy atrodo nedidelės tattoo intymiose vietose, tik aišku, su saiku
            Snowflakes will attack U <3

Comment

O man ir dideles ir be saiko, jei skoningos ir grazios yra seksualu

Comment

Parašė TKO Rodyti pranešimą
                O saugotis reikia merginu, kurios turi tokias mazas tatuiruotes, pasleptas slaptose vietelese giliai po rubais. Tokios merginos is paziuros bus labai "nekaltos", bet tuo pat metu tures slapta nora paisdykauti. Tai moterys kurios tures turtingus vyrus, bet taip pat ir romana su elektriku. Nors kazko mane tokios moterys labiausiai ir vilioja. Aisku, sita teorija nepretenduoja i joki mokslini objektyvuma. Tiesiog siaip tauskalas!
                Vuo, koki sau apibudinima suradau
                Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
                Tatuiruote brandinu
                Brandinu trecia jau.Nenoriu, kad butu banalybe, rasto ar ornamento irgi nenoriu.Ieskau kazko tokio
                Olha que coisa mais linda
                Mais cheia de gra&#231;a
                É ela menina
                Que vem e que passa
                Num doce balan&#231;o, a caminho do mar

Comment

Parašė TKO Rodyti pranešimą
                  As turiu teorija apie merginas kurios turi tatuiruotes. Zodziu taip: jei mergina is vis neturi tatuiruociu arba jei ju turi daug, ryskiu ir matomu, tai viskas tvarkoj. Pirmu atveju ji yra gera mergaite, su kuria galima graziai praleisti laika. Antru atveju ji kokia paselus baikere su kuria galima tureti ivairiu nuotykiu. O saugotis reikia merginu, kurios turi tokias mazas tatuiruotes, pasleptas slaptose vietelese giliai po rubais. Tokios merginos is paziuros bus labai "nekaltos", bet tuo pat metu tures slapta nora paisdykauti. Tai moterys kurios tures turtingus vyrus, bet taip pat ir romana su elektriku. Nors kazko mane tokios moterys labiausiai ir vilioja. Aisku, sita teorija nepretenduoja i joki mokslini objektyvuma. Tiesiog siaip tauskalas!
                  Aš kažkaip netinku šiom grupėm, pas mane tik viena, bet ne slaptoj, nematomoj vietelėj...Tai kaip tada?
                  Man kvailiausiai tatuiruotės atrodo kai jos neproporcingos pvz, koks vyrukas atitinkantis " spintos su antresolėm" apibūdinima pasidaro kokia mažyte tatuiruotę vaizduojantčią kokį ale piktą žvėtiuką arba kringeli, nei šis nei tas

Comment

Parašė asai Rodyti pranešimą
                    Aš kažkaip netinku šiom grupėm, pas mane tik viena, bet ne slaptoj, nematomoj vietelėj...Tai kaip tada?
                    Man kvailiausiai tatuiruotės atrodo kai jos neproporcingos pvz, koks vyrukas atitinkantis " spintos su antresolėm" apibūdinima pasidaro kokia mažyte tatuiruotę vaizduojantčią kokį ale piktą žvėtiuką arba kringeli, nei šis nei tas
                    O jei neraumeningi kūdi mažiuliukai išsitatuiruoja tigrus ir drakonus?

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                      O jei neraumeningi kūdi mažiuliukai išsitatuiruoja tigrus ir drakonus?
                      Lygiai taip pat fe, kaip ir su ankstesniu pvz

Comment

O tai gal norit parodyt savo tatuiruotes? butu labai idomu.

Comment

Parašė Cholerikas Rodyti pranešimą
                          O tai gal norit parodyt savo tatuiruotes? butu labai idomu.
                          Cia kam sakai?
                          Mais cheia de gra&#231;a
                          É ela menina
                          Que vem e que passa

Comment

Tau, Asai ir visiems kitiems kas turi meno ant savo kuno

Comment

Na aš galiu parodyti, tik kokybė nlb kokia, bet gal ka įžvelgsit

Comment

Na tatuiruotės minimalistinės ant rankos ar kur gal ir nieko, tačiau auskarai manęs netraukia.

O šiaip tai pats kolkas esu švarus.
                                „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Asai labai grazu, patinka man ant sprando tatuiruotes. Jei nepaslaptis ka reiskia? Kiek suprantu ten I raide tarp sparneliu...

Comment

ačiū
                                    Ten ne I
                                    O reikšmės tai neišduosiu, man ji reiškia daug, o kitiems nieko Todėl ją pasilieku sau

Comment

Asai, grazu, uuu!Ir gerai, kad turi prasme: )

As savu nerodysiu
                                      Mais cheia de gra&#231;a
                                      É ela menina
                                      Que vem e que passa

Comment

Gaivinu temą B)
                                        Draugo žodžiais "susižalojau kūną" dar vienu auskariuku jau kuris laikas po lūpa turiu spygliuką
                                        Antrai tattoo beliko subrandinti mintį iki galo ir valerijonų draugui parūpint

Comment

Auskarai ant veido

Comment

Working...
                                          X