Vakar sedejau prie kompo ir sumasciau kad ryt visgi reik rpasiverti ausi. Siandien jau puikuojuosi skyle kaires ausies kremzleje (virsuje) ;] Senokai norejau auskaro, ir dar pora ateityje manau apturesiu. Taigi pasipasakokite kaip jums su tokaiis dalykais. Kiek ir kur auskaru turite, tatuiruociu ar siaip ka nros panasaus ir mandresnio
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Auskarai, tatuiruotės ir t.t.
Collapse
X
-
7 klasėj buvau pirmas vyrutis mokykloj prasidūręs ausį. 9 klasėj prisidėjo toj pačioj ausy dar viena skylė. 11 auskarus išsitraukiau ir dabar jau abi skylės užaugo, nors pirmoji dar matosi. Žmona vis grąsina kol miegosiu įsegti kokį nors auskariuką
Tatuiruotės irgi norėjau, bet vienu metu mane aplankė protas ir priminė, kad po 10 metų man tas tatūzas gali nebepatikti, o taip paprastai kaip auskaro skylės jo neužauginsiu.
Comment
-
Parašė vytauc7 klasėj buvau pirmas vyrutis mokykloj prasidūręs ausį. 9 klasėj prisidėjo toj pačioj ausy dar viena skylė. 11 auskarus išsitraukiau ir dabar jau abi skylės užaugo, nors pirmoji dar matosi. Žmona vis grąsina kol miegosiu įsegti kokį nors auskariuką
Tatuiruotės irgi norėjau, bet vienu metu mane aplankė protas ir priminė, kad po 10 metų man tas tatūzas gali nebepatikti, o taip paprastai kaip auskaro skylės jo neužauginsiu.
Comment
-
neturėjau ir neturėsiuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
As turiu teorija apie merginas kurios turi tatuiruotes. Zodziu taip: jei mergina is vis neturi tatuiruociu arba jei ju turi daug, ryskiu ir matomu, tai viskas tvarkoj. Pirmu atveju ji yra gera mergaite, su kuria galima graziai praleisti laika. Antru atveju ji kokia paselus baikere su kuria galima tureti ivairiu nuotykiu. O saugotis reikia merginu, kurios turi tokias mazas tatuiruotes, pasleptas slaptose vietelese giliai po rubais. Tokios merginos is paziuros bus labai "nekaltos", bet tuo pat metu tures slapta nora paisdykauti. Tai moterys kurios tures turtingus vyrus, bet taip pat ir romana su elektriku. Nors kazko mane tokios moterys labiausiai ir vilioja. Aisku, sita teorija nepretenduoja i joki mokslini objektyvuma. Tiesiog siaip tauskalas!
Comment
-
Parašė TKOAs turiu teorija apie merginas kurios turi tatuiruotes. Zodziu taip: jei mergina is vis neturi tatuiruociu arba jei ju turi daug, ryskiu ir matomu, tai viskas tvarkoj. Pirmu atveju ji yra gera mergaite, su kuria galima graziai praleisti laika. Antru atveju ji kokia paselus baikere su kuria galima tureti ivairiu nuotykiu. O saugotis reikia merginu, kurios turi tokias mazas tatuiruotes, pasleptas slaptose vietelese giliai po rubais. Tokios merginos is paziuros bus labai "nekaltos", bet tuo pat metu tures slapta nora paisdykauti. Tai moterys kurios tures turtingus vyrus, bet taip pat ir romana su elektriku. Nors kazko mane tokios moterys labiausiai ir vilioja. Aisku, sita teorija nepretenduoja i joki mokslini objektyvuma. Tiesiog siaip tauskalas!
Comment
-
Jokių auskarų neturiu. Tiesiog neįsivaizduoju savęs su auskaru Tatuiruotės neturiu ir nemanau, kad kada užsimanysiu. Įtariu, kad ji man greit atsibostų ir nebepatiktų. Apskritai darant tatuiruotę reikia žinoti, ką ja nori pasakyti pasauliui. Be to, vietoj ryklio visada gali gautis skumbrė
Šiek tiek praplečiant temą, jokių žiedų ir grandinių taipogi nenešioju
Parašė TKO Rodyti pranešimąAs turiu teorija apie merginas kurios turi tatuiruotes. Zodziu taip: jei mergina is vis neturi tatuiruociu arba jei ju turi daug, ryskiu ir matomu, tai viskas tvarkoj. Pirmu atveju ji yra gera mergaite, su kuria galima graziai praleisti laika. Antru atveju ji kokia paselus baikere su kuria galima tureti ivairiu nuotykiu. O saugotis reikia merginu, kurios turi tokias mazas tatuiruotes, pasleptas slaptose vietelese giliai po rubais. Tokios merginos is paziuros bus labai "nekaltos", bet tuo pat metu tures slapta nora paisdykauti. Tai moterys kurios tures turtingus vyrus, bet taip pat ir romana su elektriku. Nors kazko mane tokios moterys labiausiai ir vilioja. Aisku, sita teorija nepretenduoja i joki mokslini objektyvuma. Tiesiog siaip tauskalas!Paskutinis taisė rat; 2007.11.18, 15:57.
Comment
Comment