Parašė kaunaz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daina apie du draugus
Collapse
X
-
-
[QUOTE=Nikas] 1) Virš 70% homofobų, Aiwa, yra linke į homoseksualumą.
Kažkur skaičiau. Bijai to, ką esi pažinęs [QUOTE]
Nesupratau ka tuom pasakyt norejai.. jei cia mane prie ju priskyrei tai klysti ten su tuo davimu snukan, tai perdejau nesu agresyvus, kad pulciau del to iskart mustis.Paskutinis taisė Aiwa; 2006.06.23, 14:00.
Comment
-
Parašė NikasBelgija ir kitos ES šalis - geras tolerancijos pavyzdys. O jei norit dorovės, tai reikia įvesti įstatymą prieš HMSX kaip sovietų laikas + įst. draudžianti viešai bet kam apsikabinėti ir ne duok Dieve bučiuotis. Manau tai daug kam patiktu, tik gimstamumas pilnai dingtu iš šios valtybės...kaip ir meilė.
Šiaip sutinku, kad pagal įstatymus nieks neturi teisės kažko užpult dėl tokio dalyko, bet tikrai, kad daugumai tai būtų labai šlykštu ir tikrai nervai gali nelaikyt...Paskutinis taisė kaunaz; 2006.06.23, 14:09.
Comment
-
Parašė kaunazIš pradžių reikia pripažint ir įrodyti tai, kad HMSX yra psichinė liga ar tiesiog išsigimimas, o tada jau galima ir uždraust, arba atvirkščiai reikia pripažint tai kaip išsigimimą, ir suteikt jiems invalidumą, tada nemuš juos visi o gailėsis kaip invalidų, ir bus teisybė ir visiem gerai.
Šiaip sutinku, kad pagal įstatymus nieks neturi teisės kažko užpult dėl tokio dalyko, bet tikrai, kad daugumai tai būtų labai šlykštu ir tikrai nervai gali nelaikyt...Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė kaunazIš pradžių reikia pripažint ir įrodyti tai, kad HMSX yra psichinė liga ar tiesiog išsigimimas, o tada jau galima ir uždraust, arba atvirkščiai reikia pripažint tai kaip išsigimimą, ir suteikt jiems invalidumą, tada nemuš juos visi o gailėsis kaip invalidų, ir bus teisybė ir visiem gerai.
Šiaip sutinku, kad pagal įstatymus nieks neturi teisės kažko užpult dėl tokio dalyko, bet tikrai, kad daugumai tai būtų labai šlykštu ir tikrai nervai gali nelaikyt...
Jei išlendi į miestą, turėtum pastebėti tokias poreles einančias susikibusias per miestą ir niekas kažkodėl nebėga muštis. Tolerancijos, štai ko labiausiai trūksta lietuviams.
Comment
-
Šiaip sutinku, kad pagal įstatymus nieks neturi teisės kažko užpult dėl tokio dalyko, bet tikrai, kad daugumai tai būtų labai šlykštu ir tikrai nervai gali nelaikyt...
Comment
-
" black white, white and black , kilam kartu greičiau .."
Man irgi nepatiko. Per daug "skudurėliška" daina , ne draugams, taip dainuoti mano nuomone.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment