Parašė Pauliukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kuo skutatės barzdą?
Collapse
X
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąSkutuosi beveik visada vakare, nes oda jautri, net prisilietus skauda, ir per naktį 'apgyja'.
Patarimas tiems, kas skutatės peiliukais — veidą prieš pat skutimąsi šlapinkite šiltu vandeniu, o patį peiliuką nuolat vilgykite ir plaukite šaltu vandeniu. Nuo šalto vandens metalas traukiasi, ir peiliukas tampa šiek tiek aštresnis. Tai itin aktualu, kai tuo pačiu peiliuku skutatės ne pirmą kartą.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąKartą, geriausia, du kartus per savaitę. O aparatas tai ne bardzaskutė, o plaukų kirpimo mašinėlė. Negaliu nei barzdaskutės, nei peiliukų, nes po to labai "sveikai" raudonas snukelis būna. Rezultatas - pastoviai apšepęs, daugiau ar mažiau.
Reikia kruopščiai rinktis net ir kremus ar losjonus po skutimosi: yra skirtų sausai, jautriai ir riebiai odai. Jei tavo oda riebi, o nusipirksi sausai odai, tai veidas netruks tapti spuoguotu (bus per daug drėkinamas). Nežinau, kaip yra iš tiesų - rašo, kad dauguma losjonų po skutimosi turi savybių lėtinti barzdos plaukelių dygimą, juos švelnina ir pan. Bet man atrodo, kad skutimosi peiliukų gamintojai yra suinteresuoti kaip tik į tuos losjonus primaišyti visokio šlamšto, kad tik barzda dygtų greičiau, reikėtų skustis dažniau, taigi ir skutimosi putų reikėtų dažniau ir pačius peilius pirkti dažniau.
Ant vienų peiliukų pakuotės rašau užrašą: keisti kas mėnesį Nors man tų peiliukų pakanka pusmečiui drąsiai - vėliau atšimpa. Dargi pastebėjau, kad geriausia pirkti ne peiliukų naują galvutę, bet visą peiliuką su rankenėle (kojele). Kadangi dažniausiai galvučių peiliukai būna ne tokie kokybiški ir juos keisti reikia dažniau. Ir šiaip, skutimosi peiliukus perku tik geriausių firmų, nes tie pigesni tikrai smarkiai dirgina odą.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąKartą, geriausia, du kartus per savaitę. O aparatas tai ne bardzaskutė, o plaukų kirpimo mašinėlė. Negaliu nei barzdaskutės, nei peiliukų, nes po to labai "sveikai" raudonas snukelis būna. Rezultatas - pastoviai apšepęs, daugiau ar mažiau.
Keliskart išbandžiau žmonos Gillette Venus (kai pvz išvažiuoji kur toliau ir pamiršti savus). Nors jie skirti kojoms, pažastims ir t.t., bet pakankamai aštrūs ir plati juostelė, kuri sudrėkusi priverčia skustuvą lengviau slysti (dėl to sunkiau įsipjauti). Šie peiliukai yra geriausi iš visų vienkartinių, kuriuos iki šiol atradauI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
išbandžiau kelias mašinėles, nenuskuta, pabandžiau prabangų peiliukų laikiklį su vibratorium, kažkokia nesamonė -peiliukai brangūs ir dar baterijas keisti/krauti reikia.
pradėjau pirkti "vienkartinius" "shik" skutimosi įtaisus 6vnt. ~24Lt. vienkartiniai kabutėse, nes 1 uženka mėnesiui. kai "shik" dingo iš prekybos, naudoju "gilet" 3 ašmenų, prisitaiko prie veido reljefo ir tikrai negreitai atšimpa, nors ir vienkartiniai...
Comment
-
Parašė nepolitikas Rodyti pranešimąišbandžiau kelias mašinėles, nenuskuta, pabandžiau prabangų peiliukų laikiklį su vibratorium, kažkokia nesamonė -peiliukai brangūs ir dar baterijas keisti/krauti reikia.
pradėjau pirkti "vienkartinius" "shik" skutimosi įtaisus 6vnt. ~24Lt. vienkartiniai kabutėse, nes 1 uženka mėnesiui. kai "shik" dingo iš prekybos, naudoju "gilet" 3 ašmenų, prisitaiko prie veido reljefo ir tikrai negreitai atšimpa, nors ir vienkartiniai...
Comment
-
Darbavausi peiliukais, užėjo noras išbandyti barzdaskutę, dabar laukiu siuntinio. Paėmiau "Philips" - http://www.e-senukai.lt/technika-ir-...ai/prekes1.htm.
Comment
-
Parašė lighter Rodyti pranešimąDarbavausi peiliukais, užėjo noras išbandyti barzdaskutę, dabar laukiu siuntinio. Paėmiau "Philips" - http://www.e-senukai.lt/technika-ir-...ai/prekes1.htm.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Darbuojuosi Gillette Mach 3 daugkartiniu peiliuku su keičiama galvute bei Nivea sensitive žele bei losjonu po skutimosi
Kadangi pas mane jau po biški darosi šeriai, stengiuosi skustis kas dvi savaites Pas mane barzda labai nevienodai auga - labiau smakras būna apžėlęs, negu pats veidas Netgi smagiau būna pasižiūrėt į veidrodį, kai esu be barzdos
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąstengiuosi skustis kas dvi savaites
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąČia taupumo sumetimais, ar šiaip lėtai auga?
Comment
-
Pagrindinis prietaisas - Gillete Fusion. Ankščiau naudojau Loreal Men Expert skutimosi želė, tačiau man ji nepatiko, todėl grįžau prie senų gerų Nivea Sensitive putų. Po skutimosi naudoju Nivea ir Loreal balzamus. Man tai būtina, kadangi mano oda žiauriai nemėgsta skutimosi procedūrų. Skutuosi kartą per savaitę, nes jei nesiskutu ilgiau, tai vėliau švariai nusiskusti pasidaro žymiai sunkiau.
Comment
-
Pasinaudojęs 101 dienos pinigų gražinimo garantija nuspręndžiau išbandyti elektrinę barzdaskutę. Dabar turiu Senso Touch 2D. Tikrai patogus daiktas, tiek sausai, tiek drėgnai galima skustis, nedirgina odos. Nors idealiai švariai apsiskust ne visada greit pavyksta, veido forma gal maišo.. Kol dar galioja akcija gal reiks grąžinti ir pamėginti 3D
Comment
Comment