Londonas ir Paryžius - du kiečiausi miestai Europoje pagal absoliučią daugumą faktorių. Tikrai sunku pasakyti, kurį labiau verta aplankyti. Priklauso nuo to, ką tu nori pamatyti ir kokie yra tavo prioritetai.
O kiti miestai atsilieka?
Ech, Paryžiuj keletą kartų tebuvau, bet jau pažįstu geriau už, pvz, Kauną
Paryžius +
Neteko nei Londone, nei Paryziuje pabuvoti, bet is to ka esu mates per televizija, girdejes is draugu, ar perskaites zurnaluose apie keliones, susidariau tokia nuomone, kad Paryzius yra ne mano stiliaus miestas Gink Dieve as nesakau, kad ten nera grazu, ar idomu, bet mano asmenine nuomone- Londonas mane labiau traukia Beje, ten ir angliskai visi kalba, kas man gerai suprantama
Kadangi gyvenu Londone, o Paryziuje net neesu buves, sunku vertinti. Dar priklausytu nuo to, kas mane labiausiai domina. Kazkam svarbiausia miesto "grazumas" (cia, manau, kokia nors Praha ar Budapestas gai duoti i kaulus net ir paciam Paryziui, nors man sis kriterijus nera svarbiausias), kazkam pramogu kiekis ir ivairove ir daugybe kitokiu kriteriju. As net nezinau, kas man butu svarbiausia, gal tai netgi priklausytu nuo nuotaikos ir pinigu kiekio kiseneje.
Gal kas žino ir gali patart, kaip pigiausiai nuskristi į Amsterdamą?
Iš Vilniaus oro uosto liepos mėn apie 790 lt į abu galus, o iš Kauno ar Rygos pigių skrydžių bendrovės į Amsterdamą neskrenda. Gal visdėlto kas nors žino ką nors daugiau?
Comment