Bet man įdomu kaip tuos egzaminu galėjo iš vakaro pardavinėt, juk vokus atplešia pora min. priš patį egzaminą... Gaila tų žmonių kurie mokėsi ir dabar vėl teks iš naujo rašyt, asmeniškai man tas ir būtų labai nepatikę. Na kitais metais testo jau nebus bent tiek gerai
Bet man įdomu kaip tuos egzaminu galėjo iš vakaro pardavinėt, juk vokus atplešia pora min. priš patį egzaminą... Gaila tų žmonių kurie mokėsi ir dabar vėl teks iš naujo rašyt, asmeniškai man tas ir būtų labai nepatikę. Na kitais metais testo jau nebus bent tiek gerai
spėjama, kad informacija nutekėjo iš spaustuvės arba švietimo ministerijos
Šūdas.
Šitą buvau gan neblogai parašęs, o dėl kažkokių nekompetentingų NEC darbuotuojų turėsiu perlaikinėti, gadinti savo nervus, taip pat nusikelia vasaros atostogos ir jų planai.
Manau tokie dalykai vykdavo ir seniau, kiekvienais metais sklisdavo gandai, kad kazkur imanoma nusipirkti uzduotis, tik viskas greit budavo paneigiama, nes neva apsauga labai griezta ir joks nutekejimas "neimanomas". Jei ne ziniasklaida a la delfi ir galimybe visuomenei kalbeti apie problema, ir siemet tai butu buve "neimanoma".
Comment