Esme ta, kad man tinka kitu grupiu kraujas, bet mano kraujo kietiem pilt negalima kazkodel. Nepasakysiu dabar tiksliai koks ten buvo
Tikriausiai yra taip, kaip ir man: turiu 4 grupes krauja, man tinka bet kokia grupe, mano gi - tik tam zmogui, kuris irgi turi 4 grupe (dar pliusiuka/minusiukai turi sutapti)...
taigi, kam reikia to oranzinio kraujo?
Kell faktorius tai vienas iš daugybės kraujo antigenų, pasitaikantis 12% žmonių. Jei nustatė tą faktorių, tai nieko blogo, tiesiog tokio kraujo kitiems jau neperpils.
Aciu, Joker Reiskia as visgi gerai prisiminiau ta kell
Vadinasi as ir toliau kaip tikras portugalas galesiu is kitu krauja siurbt, o pats niekam neduosiu
Kell faktorius tai vienas iš daugybės kraujo antigenų, pasitaikantis 12% žmonių. Jei nustatė tą faktorių, tai nieko blogo, tiesiog tokio kraujo kitiems jau neperpils.
Hm nezinojau, nebuvau susidures labai, labai aciu uz info
Kur šlykšti aplinka? Kraujo centre? Ar esi ten buves? Nežinau, kaip Vilniuje, bet Kaune viskas gerai - geros patalpos ir įranga, malonus ir draugiškas personalas, duodamas kraują gali žiūrėti TV.
Kur šlykšti aplinka? Kraujo centre? Ar esi ten buves? Nežinau, kaip Vilniuje, bet Kaune viskas gerai - geros patalpos ir įranga, malonus ir draugiškas personalas, duodamas kraują gali žiūrėti TV.
Comment