Ką manot apie centrinėse miesto aikštėse važinėjančius/šokinėjančius ir pan. veiksmus atliekančius veikėjus? Ar reikia drausti tokius dalykus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Riedutininkai/riedlentininkai miestų aikštėse
Collapse
X
-
Aš už draudimą ypač centrinėse miesto aikštėse. Kodėl? Todėl, kad gadinamas grindinys. Prie mano akių, vienas veikėjas su riedlente įsibėgėjo ir peršokęs laiptus, bei nusileidęs suskaldė grindinio plytelę. Kai kurie įsigudrina žaisti "ledo ritulį" pasistatę vartus per visą Katedros aikštę. Vaizdas nelabai koks, ypač turistų grupelėms, kurios negali normaliai praeiti pro pagrindinę miesto aikštę. Tegul važinėja tam skirtose aikštėse (aišku jų reikia įrengti daugiau).
Comment
-
Šiaip asmeniškai aš nieko prieš, kad jie važinėjasi. Esminis dalykas, kad nebūtu vandalizmo jokio tame ar saugomas miesto turtas. Beto žinoma, kad nevisuose vietose yra kultūringa . Pavyzdžiui kaip atrodytu riedutininkų gauja aikštėje priešais prezidentūra ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Na yra tas draudimas ar ne, bet centrinėse miesto pėsčiųjų gatvėse prie šių "veikėjų" prieina koks policininkas ir "maloniai" paprašo išsinešdinti. Čia šneku apie Kauno L.A. O šiaip, aš prieš draudimą, tegu iš pradžių pastato bent daugiau nei po kelis "skateparkus", tada tai bent būtų teisinga.
Comment
-
Parašė Aug1zNa yra tas draudimas ar ne, bet centrinėse miesto pėsčiųjų gatvėse prie šių "veikėjų" prieina koks policininkas ir "maloniai" paprašo išsinešdinti. Čia šneku apie Kauno L.A. O šiaip, aš prieš draudimą, tegu iš pradžių pastato bent daugiau nei po kelis "skateparkus", tada tai bent būtų teisinga.
Comment
-
Diskusijos objektas . Nuotraukos darytos Kovo mėnesi aikštėje prieš Novatelį Kiek dabar žinau, riedlentininkams uždrausta ten važinėtis dėlto , kad jie paprasčiausiai pradėjo laužyti aikštę :
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė kaunazĮdomiai ta policija dirba... Visokiom nesamonėm užsiėma, jei varo riedlentininkus visokius, kai tuo tarpu treninginiams nieks nieko nedraudžia, nors net nežiūrint į jų aprangą, jie į Laisvės alėją ar senamiestį tikrai ne architektūra pasigrožėt atsivelka...
Comment
-
Parašė EžiukasDiskusijos objektas . Nuotraukos darytos Kovo mėnesi aikštėje prieš Novatelį Kiek dabar žinau, riedlentininkams uždrausta ten važinėtis dėlto , kad jie paprasčiausiai pradėjo laužyti aikštę :
Comment
-
Man labiau motorolerininkai maiso, kurie nezino kam ju motoroleriai skirti. Cia ir taip daznos diskusijos, kad Gedimino prospekte truksta zmoniu - isvarykit skeiterius ir jis dar labiau aptustes. Keliu rampu irengimas nieko neisspres, cia tas pats kaip visus poilsiautojus vaikyt nuo ezeru ir sakyt cia negalima maudytis, maudykites Vilniuj prie Baltojo tilto, gi ten jums pliaza irengem
Comment
Comment