Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumo svetainės pavadinimas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

linxma cia matau darosi

jei rimtai, www.miestas.lt man visai nieko! Nors noretusi ko tai universalesnio (www.kaimas.lt ! )

www.urban.lt - kazkaip matriciskai skamba....

www.emporis.lt - o kas cia per daiktas - nuo Empire State Building, to kur Vilniuje?

www.urbanistika.lt - labai jau rimtai ir sausai, nors daugmaz tixliai pagal tema..

bokstas, stogas, kraigas, hmm nezinau..

Dar minciu:

www.vetrunge.lt - cia inspired by kraigas

www.oldtown.lt - miestas gali buti ir senas, bet su dangoraiziais!

www.city.lt - imo sitas visai tiktu, juk ne apie kaimo architektura sis slovingas saitas!

www.sitis.lt - cia Mantui kad silciau skambetu

www.arka.lt - jei jau architektai savo kavine taip pavadino, tai ko mes negalime!

www.vaizdai.lt

www.netcity.lt

Taigi metu i bendra minciu aruoda

Comment

@Jeffui

www.city.lt visai nieko skamba, nors truputi siaurokas

www.netcity.lt irgi gerai, bet as sukeiciau zodzius vietomis t.y. www.citynet.lt (lengviau istarti )

visi kiti kazkaip nelabai tinka imho

Comment

how about:

www.au.lt (architektura ir urbanistika)

www.plyta.lt

www.grycia.lt

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
          how about:

www.au.lt (architektura ir urbanistika)

www.plyta.lt

www.grycia.lt

au.lt - is serijos "kas pasake "au"?" (nors logiska!)

plyta, grycia ir duchovke

o man dar pora minciu kilo

www.polis.lt - cia nuo graiku miestu (nieko bendra su policija!!! )

www.agora.lt - graiku miesto aikste, kur "susieidavo" visos geros mintys (deja, pavadinimas truputi sugadintas vienos ne itin slovingos Kauno firmeles)

Comment

polis - super
            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

beveik dipolis

"polis" labai grazus zodis, bet not sure ar jis gerai sutiks su portalo specifika. Reiktu kazko modernesnio nors is tiesu labai demesio vertas siulymas.

arba galima galvoti apie koki zodziu jungini, pvz.

www.archpolis.lt

www.citypolis.lt

ar pan.

Comment

Ir aš įkišiu savo trigrašį

Man labiausiai patinka polis.lt ir miestai.lt

Neužmirškit, kad kuo trumpesnis adresas, tuo lengviau įsimenamas ir pasiekiamas Be to, man kažkaip nelabai patinka tas priešdėlis "arch-"

Beje, kuo daugiau galvoju, tuo labiau man polis.lt patinka

taigi, definitely polis.lt

Comment

polis kaip zodis labai tiktu, bet reikia tureti omeny, kad saitas bus apie statybas, projektus, architektura, dangoraizius, taigi "polis" kazkaip truputi neypac derintusi IMHO.

Comment

malonu, kad polis.lt sulauke tokio palaikymo Man jis irgi visai prie dusios, tox paprastas ir aiskus

Galima prigalvoti dar visokiu www.archopolis.lt, www.mano_polis.lt (www.metropolis.lt ,deja, priklauso.... vertejams!), bet gal neverta...

o del to "arch- ", tai man is karto asocijuojasi su "archaika"! (gal tik man? )

Siaip man dar visai nieko ideja

www.cityscape.lt - ir city, ir landscape, ir escape - tik gal statistiniam lietuviui butu per sunku isiminti...

Comment

Polis.lt Labai geras

dar man patiko šitas: www.vilnus-is-the-best-everything-else-sucks.lt išties lengvai įsimenamas ir svarbiausiai, tiksliai atitinkantis turinį domenas...

Comment

beje au.lt paimti nebepavyks, neberegistruojami tokie

Comment

Ir dar )

John sekančia žinute parašys lygiai 1000 žinučių

Comment

Parašė GeeTONIS
                            o gal tiesiog www.miestai.lt ?

Labi gerai.

Beje, o kaip šifruojamas MIP?

Comment

Parašė Romas
                              Parašė GeeTONIS
                              o gal tiesiog www.miestai.lt ?

Labi gerai.

Beje, o kaip šifruojamas MIP?
                              Mokinių Informacijos Portalas (nueik į www.mip.lt)

vat visiems tas www.polis.lt prie širdies, o man ne. Kažkaip asocijuojasi su policija arba politika ir dar kažkaip prašosi pratęst su akropolis arba anekropolis Ir šiaip kažkaip neskamba. Dėl kitų, tai jie per daug kompleksiški ir neįsimenami. Turi būt kažkas paprasta, juk yra www.delfi.lt, www.omni.lt ir pan., kaip manot skambėtų www.delfinews.lt ar pan.? Nebūtų toks populiarus

o vat www.miestai.lt - kaip tik
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

....dar kartą atiduodu savo balą už www.miestai.lt (tik ne "miestas" bet daugiskaitoj), nes tai atitinka tą dušią, kuri čia yra....

Comment

mano galva, tokie siu butu dvieju privalumai ir trukumai:

www.miestai.lt

+gerai atspindi saito minti/dusia (jei gerai suprantu ir isivaizduoju )

+lengva isiminti tautieciams

- sudetingiau tarptautinei auditorijai (isskyrus tokius "fanus" kaip WH!)

- o ka darysime su graziomis kaimo baznyciomis?

www.polis.lt

+ labai paprastas ir aiskus pavadinimas, temines sasajos (daugiau nei dipolis! be to, polis - pazangiu demokratisku minciu gimimo vieta )

+ lengva isiminti tarptautinei liaudziai (angliskai tas pats)

- sasajos su policija, akropoliu, nekropoliu ir pan. (+is to tas, kad lengva isiminti!)

- gal skamba truputi per daug senoviskai ir archaiskai (bet cia kaip paziuresi)

Taigi kaip tikrame polyje sprendima turi priimti issilavine protingi vyrai, miestai.mip.lt pilieciai :cheers:

Comment

paklausykit kaip skamba:

PANORAMA:

"remiantis internetinio portalo www.miestai.lt teikiama informacija, shiais metais kryzhiu kalne bus patatytas aukshiausias pasaulyje pastatas - 945 m stiklinis kryzhius. projekto autorius ir pagrindinis uzsakovas exkunigas ricardas jakutis. architektas - Balaishis, liudnai pagasejusios elektrenu baznycios su nuvirtusiomis kolonomis, autorius. Darbus vykdys petro zidzkaus individuali imone...."

man tinka...
                                    pArAšas

Comment

O kas sakė, kad ten apie kaimo bažnytėles info dėsim? Ne, nedėsim. Tai bus protalas su naujienom ir nuotraukom su miestais!
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
                                        O kas sakė, kad ten apie kaimo bažnytėles info dėsim? Ne, nedėsim. Tai bus protalas su naujienom ir nuotraukom su miestais!
                                        o kuo kaimas blogai? kelsim urabanizacijos lygį , taip sakant, kiekvieniem vasiukam po dangoraižį, makdonaldsą ir degalinę!!!!!!!
                                        Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

KAIMUI REIKIA PRAMOGU!!! AKROPOLI JIEMS!!! tuomet negaish laiko paxo mitinguose :cheers:
                                          pArAšas

Comment

Working...
                                          X