Tai štai gal kitą mėnesį, jei viskas bus tvarkoj pakūrsim šiam forumui svetainę , tik va su pavadinimu kazkaip sunkiau. Kas netingit, pasukit smegenus ir pasiūlykit kokį, atrinksim kokius 5 geriausius ir surengsim balsavimą :cheers:
Manau vertetu pagalvoti ir apie pavadinima paciam portalui, Arhistat gal ir nieko, bet kazkaip asocijuojasi su -stat t.y. statistika, softu ar smth, ir apskritai manau reiktu dar pagalvoti apie tai ir issirinkti geriausia pavadinima, o tuo paciu ir adresa, ar ne tiesa?
Na man labiau patinka cityarch, labiau siejasi su "miestai ir architektura" t.y. musu pagrindine tema. Nors idomu sulaukt daugiau pasiulymu. O del lietuviskumo net neisivaizduoju, adreso url tai sunkiai imanoma... nebent koks archportalas.lt, bet jau ilgokas gaunasi ir skamba komplikuotai, sunkiai isimenamas.
mano variantas toks
adresas: cityarch.lt
saito title sudarytas is 3 zodziu: miestas, architektura, statyba (del tikslios junginio konstrukcijos dar reikia pagalvot)
Na man labiau patinka cityarch, labiau siejasi su "miestai ir architektura" t.y. musu pagrindine tema. Nors idomu sulaukt daugiau pasiulymu. O del lietuviskumo net neisivaizduoju, adreso url tai sunkiai imanoma... nebent koks archportalas.lt, bet jau ilgokas gaunasi ir skamba komplikuotai, sunkiai isimenamas.
mano variantas toks
adresas: cityarch.lt
saito title sudarytas is 3 zodziu: miestas, architektura, statyba (del tikslios junginio konstrukcijos dar reikia pagalvot)
.lt geriau skamba, kaip lietuviskas saitas. Nors nezinau, kiek kainuoja domeno vardai .lt ir visi kiti intarnacionaliniai. Anksciau .lt budavo brangesni lyg ir...
.lt geriau skamba, kaip lietuviskas saitas. Nors nezinau, kiek kainuoja domeno vardai .lt ir visi kiti intarnacionaliniai. Anksciau .lt budavo brangesni lyg ir...
.lt domenas kainuoja metam apie 200Lt, o .net, .com... galima ir salyginai chaliavai, ar 50Lt
Comment