Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk miestą! (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Čia P.Amerika, o ne AfrikaEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
-
Failo pavadinime jo nera.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
SouthAmerica yra...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąVaršuva, Praha...
Ne, ir ne Kinšasa.
Comment
-
Parašė JlL Rodyti pranešimąvarsuva spejau del uz dangoraiziu kysancio smaigalio. Labai panasiai yra varsuvoj - is seniai statytas pastatas su tokiu smaigaliu ir aplink ji pristatyta nauju dangoraiziu. Tik tie laukai neapstatyti varsuvai visai netiko bet pabandyti verta.
Parašė Kosovo Rodyti pranešimąViena?
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąČia P.Amerika, o ne Afrika
Kuriame žemyne yra miestas, jau sakiau.
---
Jei per sunku, uždavinėkite Taip/Ne tipo klausimus. Atsakysiu.Paskutinis taisė Aš; 2010.03.05, 18:43.
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąToks miestas Brazilija gal? Tos pačios Brazilijos sostinė...?
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimą<...> Brazilijos sostinė...?
Miestas, kurį reikia atspėti:
Parašė emas22 Rodyti pranešimą<...> Ugandos sostinė KampalaPaskutinis taisė Aš; 2010.03.05, 22:45.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPer sunki mįslė, o čia bent sostinė?
Sunkus šis uždavinys tuo, kad miestas yra iš mažiau žinomo regiono (nei, pvz., Europa) ir tuo, kad miesto dangoskyra gana apgaulinga (ne veltui kai kas ėmė vardint Vieną, Prahą ar Varšuvą).
Tačiau šis miestas nėra antraeilis savo šalyje (palyginimas su anksčiau spėtu Passau). O, radę jo nuotrauką internete, beveik užtikrintai rasite ir užduotyje pateikto kadro fragmentą (skirtingai nei tai galėtų būti, pvz., Berlyno ar bet kurio kito didesnio miesto atveju).
<...> o čia bent sostinė?
Kaip jau minėjau, galite užduoti bet kokius Taip/Ne tipo klausimus.
Comment
Comment