Turku?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk miestą! (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tai vienas Skandinavijos šalių miestų. Reziumuokime ką sužinojome: miestas prie Baltijos jūros, tai ne Danijos miestai: Kopenhaga, Arhus, Odensė,Roskildė, Skagenas, Fredericija, Esbjergas, Koldingas, Vejlė, Horsens; tai ne Švedijos Malmio, Stokholmas, Goteborgas. Be to, jums visiems rekomenduoju įsižiūrėti į vandens telkinį nuotraukoje atydžiau - kai ką pasufleruoti turėtų.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąHelsingborg
Supainiojai pasakymu "Baltijos šalių miestas"
Patiko kaip kolegos spėliojo Danijos miestus, pasižiūrėję į mano užrašą Miestas:Kobenhavn (Tarnby)Paskutinis taisė tivoli; 2007.07.03, 12:53.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąSkandinavijos šalys yra taip pat ir Baltijos šalys!
Patiko kaip kolegos spėliojo Danijos miestus, pasižiūrėję į mano užrašą Miestas:Kobenhavn (Tarnby)
Man labiausiai patiko Irmux spėjimas, kad tai gali būti Skagen (nežinantiems - tai maždaug Nidos dydžio miestelis )
Tuoj sugalvosiu naują mįslę
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą
Man labiausiai patiko Irmux spėjimas, kad tai gali būti Skagen (nežinantiems - tai maždaug Nidos dydžio miestelis )
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNa Velje ne ką didesnis. O labai patiko kai MJ19 buvo įsitikinęs kad tai Danijos miestas
Kaip bebūtų, nauja mįslė:
Beje, būtų gerai, jei nespėtumėt daugiau nei 3 miestų iš karto
Comment
-
Parašė MJ19 Rodyti pranešimąpirmiausia butu idomu suzinoti kokiame zemyne sis miestas.
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBarcelona?
Comment
Comment