Prietoria?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk miestą! (archyvas)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
-
Addis Ababa !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąJohanesburgas?
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPagailo rastaman, kuris taip stengėsi. Teisingai. Tavo eilė
Beje, ten buvo klausta dėl sostinės, tai PAR sostinė yra Pretorija, o Johanesburgas pramonės centras ir antras pagal dydį miestasPaskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 15:56.
Comment
-
Dekui, Ash ! Spėkit ! Prizas: Įvertis
Paskutinis taisė Karolis!; 2007.01.19, 16:07.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąPchenjanasW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė rastaman 16:00 Rodyti pranešimąSpekit !Parašė pauliezaz 16:02 Rodyti pranešimąPchenjanas?Parašė rastaman 16:05 Rodyti pranešimąAtspėjai !Paskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 16:08.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąQuito?
Bet logika, manau, teisinga, bus arba Azijoje arba Pietų Amerikoje prie KordiljerųPaskutinis taisė Aš; 2007.01.19, 17:08.
Comment
Comment