O man zydu bairi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Pilietinė akcija 'Lietuva be komunizmo'
Collapse
X
-
?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Vikingas
Už kiekvienas nusikaltimą žmogui baudžiama, už nusikaltimus žmonijai turi būti taip pat baudžiama ir net imamasi atitinkamų priemonių (pan. kaip nacizmo atveju)...
Lietuvoje visi nuo sovietinio (Maskoliško) komunizmo nukentėjo ... abejingai į tai nežiūrėsiu ir nepasimetinėsiu, kad viskas šios okupacijos metais gerai buvo.
Akcija 'Lietuva be komunizmo' tai tik paraginimas deramai įvertinti šią nusikalstamą pasaulėžiūrą.
Tad,
aš renkuosi Lietuvą be komunizmo, reikalauju istorinės tiesos ir prašau, kad mano atstovas Seime viešai pasmerktų nusikalstamą komunistinę ideologiją bei pareikalautų uždrausti jos simboliką mano šalyje!
Laukiame tavo balso, palaikymo ir veiklaus dalyvavimo šioje pilietinėje akcijoje.
Comment
-
Labai siauras požiuris į šią tema tada
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Vikingas
Comment
-
Parašė VikingasUž kiekvienas nusikaltimą žmogui baudžiama, už nusikaltimus žmonijai turi būti taip pat baudžiama ir net imamasi atitinkamų priemonių (pan. kaip nacizmo atveju)...
Lietuvoje visi nuo sovietinio (Maskoliško) komunizmo nukentėjo ... abejingai į tai nežiūrėsiu ir nepasimetinėsiu, kad viskas šios okupacijos metais gerai buvo.
Akcija 'Lietuva be komunizmo' tai tik paraginimas deramai įvertinti šią nusikalstamą pasaulėžiūrą.
Tad,
aš renkuosi Lietuvą be komunizmo, reikalauju istorinės tiesos ir prašau, kad mano atstovas Seime viešai pasmerktų nusikalstamą komunistinę ideologiją bei pareikalautų uždrausti jos simboliką mano šalyje!
Laukiame tavo balso, palaikymo ir veiklaus dalyvavimo šioje pilietinėje akcijoje.
Comment
-
Vikingas
-
Vikingas
Kaunas, aš tau nesiūlau eiti kovoti prieš rūkymą ... nesiūlyk ir man kovoti su chuliganizmu, jei trokšti kovoti, paskubėk, tauta laukia, nesulaukia didvyrių gatvėse tvarkančių chuliganus ... .
O jei rimtai, tai aš išsakau savo nuomonę garsiai ir tvirtai, o ne pasityčiodamas iš kitų. Ženklų pėdsaką tas komunistinis laikotarpis paliko kai kurių mąstyme ... .
Visa ši ideologija sužalojo mūsų valstybę, yra ir atsakingi asmenys už šią žalą, beje dar gyvi, ir ramiai sau toliau gyvenantys ... ir tai ne chuliganai, o žinomi visiems 'veikėjai'... .
Apibendrinimui:
Jei nesugebi deramai įvertinti praeities klaidų tuomet jos vėl kartojasi. Komunizmas turi būti įvardintas kaip klaida, sąmoningai dalyvavę kriminaliniuose komunistų partijos nusikaltimuose turi būti patraukti atsakomybėn... .
p.s. dar kartą kviečiu visus aktyviai įsijungti šion pilietinėn akcijon:
www.Lietuvos.net/2/
Comment
-
Parašė VikingasUž kiekvienas nusikaltimą žmogui baudžiama, už nusikaltimus žmonijai turi būti taip pat baudžiama ir net imamasi atitinkamų priemonių (pan. kaip nacizmo atveju)...
Tad,
Man tikrai neidomu ką tu renkiesi, valgai ar galvoji ar ko reikalauji
Comment
-
Parašė JaMJeigu reiketu rinktis ka uzdrausti - siulyciau katalikybe. Palyginus su popieziu nusikaltimais, komunistai - tik megejai... Bent jau lauzuose gyvu zmoniu nedegino.
Kaip Vikingui mano ideja, a?Paskutinis taisė oranger; 2006.03.31, 15:07.
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąJeigu ką, TSLKD įslaptino komunistų veiklą. Galiu duoti nuorodas į balsavimus jei norima.
Atsiprašau už nukrypimą nuo temos.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąJeigu ką, TSLKD įslaptino komunistų veiklą. Galiu duoti nuorodas į balsavimus jei norima.
Atsiprašau už nukrypimą nuo temos.
Comment
Comment