Manau suprantate? Man ne dėl pavasario, o šiaip užėjo. Mergina jau anksčiau paliko, draugau išsilaksto(kaip šešėliai) su savo panom. Viskas nusibodo...
Nikas man tas pats... tik va dar kolius dadėkim na draugai pas panas neišsilaiksto, nepalieka manęs bėdoj, o va su moteriška gimine susipykau su viena atstove tik
Man dazniausiai panasi savijauta budavo velyva rudeni ir ziema, bet ne pavasari. Tiesa, paskutiniu metu, atsibeldus i Londona, visos depresijos ir panasus dalykai greit issilakste, tiesiog nera kada depresuoti.
Net nezinau, ka patarti siuo atveju. Manau savizudybe butu vienas realiausiu variantu, taciau reikia sugalvoti pakankamai subtilu ir neskausming buda tai igyvendinti. Nepatarciu skandintis ar kartis, nes gali buti nelabai malonu.
Kitas budas - alkoholis/narkotikai. Pigiusia turbut butu prisipirkti pigaus vyno ar alaus "bambali" ir liuobti tol, kol depresijos pozymiai isnyks. Nors tai gana laikina priemone, nes kita diena vel reiks kazko imtis.
Tiek patarimu is manes.
Kai būna depresija kurkit temas su apklausomis apie John/blitz:
pvz. "John/blitz vienas ir tas pats asmuo?", "John/blitz rusofobas?", "John/blitz = Лёлик/Болик?" ir pan.
Kai būna depresija kurkit temas su apklausomis apie John/blitz:
pvz. "John/blitz vienas ir tas pats asmuo?", "John/blitz rusofobas?", "John/blitz = Лёлик/Болик?" ir pan.
Tau tikrai sunki depresijos forma (atrodo, linkusi peraugti i sizofrenija)
Labai gerai John sako - vaistai su alkoholiu turbut geriausia iseitis. Kiti budai ne tik skausmingi, bet ir sukels papildomu rupesciu artimiesiems (pvz zmogus kai pasikaria dazniausiai prikakina kelnes, jau nekalbu kiek visko valyt reiktu poto jei nusisautum..) Tarkim as labai nenoreciau, kad jei pasikarciau kas nors dar poto turetu mano kelnes valyt. Taigi pagalvok ne tik apie save, bet ir apie artimuosius (rinkis vaistus)
Man dazniausiai panasi savijauta budavo velyva rudeni ir ziema, bet ne pavasari. Tiesa, paskutiniu metu, atsibeldus i Londona, visos depresijos ir panasus dalykai greit issilakste, tiesiog nera kada depresuoti.
Net nezinau, ka patarti siuo atveju. Manau savizudybe butu vienas realiausiu variantu, taciau reikia sugalvoti pakankamai subtilu ir neskausming buda tai igyvendinti. Nepatarciu skandintis ar kartis, nes gali buti nelabai malonu.
Kitas budas - alkoholis/narkotikai. Pigiusia turbut butu prisipirkti pigaus vyno ar alaus "bambali" ir liuobti tol, kol depresijos pozymiai isnyks. Nors tai gana laikina priemone, nes kita diena vel reiks kazko imtis.
Tiek patarimu is manes.
Koks tu realistas, John, visai prazudysi su tokiais patarimais. Reikia paguosti, tai reiskia truputi fantazijos. Jeigu visi taip saltai vertinsime tikrove kaip tu, tai issizudys puse zmonijos.
Manau suprantate? Man ne dėl pavasario, o šiaip užėjo. Mergina jau anksčiau paliko, draugau išsilaksto(kaip šešėliai) su savo panom. Viskas nusibodo...
alkoholis nepades, na pades, bet laikinai... o kita diena, tas blogas pojutis tik paastres!
man ir siuo metu nelengva, kaip ziuriu cia susipykimo su mergom metas, nes ir man tas pats
Comment