Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

John/blitz rusofobas?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė robizz
    nu kolkas tik skaitinejau foruma ir jis patiko tuo jog buvo kulturingas ir informatyvus....taciau si tema... tikrai ne y tema... kaip gali kas nors sukurti tema apie zmones ir dar ydeti poll`a? belekas.....
    Visiskai ne i tema Edd ne tik Kauno nekencia bet nesamoningas temas kuria su tikslu sugadint visa sita foruma

Comment

Lazda turi du galus Edd'as jau tiek yra visiems pakenkęs, kad, manau, jo dienos šiame forume suskaičiuotos

Westside is the best ! :jura:

Comment

Cia kazkaip man atrodo diskriminacija prasidejo
        Alternative

Comment

Taip, tas Edd tikras blogis:

Aš rengiau slaptus planus kaip sunaikinti šį forumą, bet kadangi jūs tai jau atspėjot, reikės galvoti kažką naujo.

Comment

nu gal neblogas, nesikandzioji turbut....ta pati ka ir vakar, bandysiu uzvaldyt pasauli
            Alternative

Comment

As tai itariu kad Edd yra lenkas arba zydas, kad cia tiek blogio nori visad padaryti

Comment

Rusofobija yra tik lasas juroje, palyginus su kitomis -fobijomis (ar -filijomis), kurias as turiu (tik nepagalvokit nieko netinkamo).

Taciau akivaizdu, kad Edd yra visiskas Johnofobas (ir turbut blitzofobas).

Comment

zydas cia geras
                  Alternative

Comment

As zydus labai megstu, is esmes esu Izraelofilas (rimtai). Speju tech is jo bendraminciai mane noretu uz tai nuzudyti

Comment

Ar tik nebus John koks portugalas narkomanas..

Comment

Parašė Quack
                        As tai itariu kad Edd yra lenkas arba zydas, kad cia tiek blogio nori visad padaryti
                        Wszystko jest w porządku.

Comment

Beje, aš įtariu, kad Quack mėgsta labai daug įtarinėti ir įtariu, kad jis įtartinai panašus į lenkžydportugalofobą.

Comment

Kas cia darosi, zydai lenkai ir fobai visokie
                            Alternative

Comment

Spangstat

Comment

Parašė tech
                                Taip pat pastebejau ju didziavimasi tuo, kad gyvena ne Lietuvoj.
                                Na taip, Lietuvoj (ypac Vilniuj) per daug lenku, zydu, narkomanu, geju ir visokiu kitokiu niekadeju. Kas gi noretu ten gyventi?

Comment

Taip, aš esu visiškas, beviltiškas rusofobas, patologiškai nekenčiantis visko, kas yra tiesiogiai ar netiesiogiai susiję su Rusija, rusais, jų kultūra, kalba ir tt.

Jei rimčiau, tai tas terminas "rusofobas" paplito forumuose kai man ir John diskutuojant su coth apie, berods, Rusijos aerouostus ar Aeroflot, jis pavadino kažkurį iš mūsų "ekstremaliu rusofobu", kas man pasirodė labai juokinga.
                                  Pats nei prieš Rusiją, nei prieš rusus nieko tikrai neturiu. Tačiau nemėgstu:
                                  - Rusijos politinės sistemos, vis labiau artėjančios prie Sovietinės.
                                  - Rusijos užsienio politikos (be komentarų).
                                  Dėl to gali susidaryti įspūdis, kad esu "rusofobas". Iš tikrųjų šių dalykų nemgėgstu toli gražu ne todėl, kad jie yra susiję su Rusija. Jei atsirastų kita tokia šalis, su identiška politine sistema, užsienio politika ir tt. aš jos nemėgčiau lygiai taip pat, o jei Rusija susitvarkys ir taps normalia šalim (taps demokratine šalim, su normalia vidaus ir užsienio politika, atsiprašys Lietuvos už okupacija ir sumokės kompensacijas nukentėjusiems, ir tt.) aš būsiu pirmas, kuris išsineš Rusijos vėliavą ir vaikščiodamas po gatves dainuos Rusijos himną. Deja, iki to dar toli, todėl pasilieku prie savo pozicijos
                                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė tech
                                    Taip pat pastebejau ju didziavimasi tuo, kad gyvena ne Lietuvoj.
                                    Surask nors vieną pranešimą, kuriame būtų galima bent netiesiogiai įžvelgt mano didžiavimąsi tuo, kad gyvenu ne Lietuvoj ir tau statau alaus.
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė John
                                      As zydus labai megstu, is esmes esu Izraelofilas (rimtai). Speju tech is jo bendraminciai mane noretu uz tai nuzudyti
                                      As tikiuosi, kad dar tave pamokys zydai ir suprasi ju planus uzvaldyt pasauli

Surask nors vieną pranešimą, kuriame būtų galima bent netiesiogiai įžvelgt mano didžiavimąsi tuo, kad gyvenu ne Lietuvoj ir tau statau alaus.
                                      Atsiprasau, as taip norejau pasakyti apie John, bet gavosi, kad ir ant taves 'uzstumiau'. Pataisysiu pranesima

Comment

Parašė tech
                                        As tikiuosi, kad dar tave pamokys zydai ir suprasi ju planus uzvaldyt pasauli
                                        Tikiuosi juokauji

Comment

Parašė syle
                                          Tikiuosi juokauji
                                          Del planu uzvaldyt pasauli - taip.

Comment

Working...
                                          X