Parašė robizz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
John/blitz rusofobas?
Collapse
X
-
Taip, aš esu visiškas, beviltiškas rusofobas, patologiškai nekenčiantis visko, kas yra tiesiogiai ar netiesiogiai susiję su Rusija, rusais, jų kultūra, kalba ir tt.
Jei rimčiau, tai tas terminas "rusofobas" paplito forumuose kai man ir John diskutuojant su coth apie, berods, Rusijos aerouostus ar Aeroflot, jis pavadino kažkurį iš mūsų "ekstremaliu rusofobu", kas man pasirodė labai juokinga.
Pats nei prieš Rusiją, nei prieš rusus nieko tikrai neturiu. Tačiau nemėgstu:
- Rusijos politinės sistemos, vis labiau artėjančios prie Sovietinės.
- Rusijos užsienio politikos (be komentarų).
Dėl to gali susidaryti įspūdis, kad esu "rusofobas". Iš tikrųjų šių dalykų nemgėgstu toli gražu ne todėl, kad jie yra susiję su Rusija. Jei atsirastų kita tokia šalis, su identiška politine sistema, užsienio politika ir tt. aš jos nemėgčiau lygiai taip pat, o jei Rusija susitvarkys ir taps normalia šalim (taps demokratine šalim, su normalia vidaus ir užsienio politika, atsiprašys Lietuvos už okupacija ir sumokės kompensacijas nukentėjusiems, ir tt.) aš būsiu pirmas, kuris išsineš Rusijos vėliavą ir vaikščiodamas po gatves dainuos Rusijos himną. Deja, iki to dar toli, todėl pasilieku prie savo pozicijosYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė techTaip pat pastebejau ju didziavimasi tuo, kad gyvena ne Lietuvoj.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė JohnAs zydus labai megstu, is esmes esu Izraelofilas (rimtai). Speju tech is jo bendraminciai mane noretu uz tai nuzudyti
Surask nors vieną pranešimą, kuriame būtų galima bent netiesiogiai įžvelgt mano didžiavimąsi tuo, kad gyvenu ne Lietuvoj ir tau statau alaus.
Comment
Comment