Parašė HAMMER
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užklausos Muzikai
Collapse
X
-
Parašė VaidasVis dar neatsiuntė Būčiau labai dėkingas, jei kur nors tą dainą padėtum"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Winipuch
sveiki norejau paklaust gal kas turit ta Mix team remixuota summertime? jei turit tj pauplodinkit... is anksto dekavoju... beje pamirsau padekoti zmonems padejusiems man su SEL - svetimi tad aciu uz pagalba...
Comment
-
Parašė Winipuchsveiki norejau paklaust gal kas turit ta Mix team remixuota summertime? jei turit tj pauplodinkit... is anksto dekavoju... beje pamirsau padekoti zmonems padejusiems man su SEL - svetimi tad aciu uz pagalba...
Comment
-
Winipuch
-
jei neklystu Ovidijus Vyšniauskas, o gal Gytis Paškevičius pavadinimo nepamenuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimąumm, padėkit kas nors. yra tokie žodžiai dainoj:
skamba muzika kurią sudėjau tau, iš dienos ir nakties,
mano jūra pas tave aš sugrįžtu... ir tt
gal kas žinot kas per daina?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai ar ne Žvagulis su žmona ten dainuoja?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimąumm, padėkit kas nors. yra tokie žodžiai dainoj:
skamba muzika kurią sudėjau tau, iš dienos ir nakties,
mano jūra pas tave aš sugrįžtu... ir tt
gal kas žinot kas per daina?
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimąGal kas turit ir pasidalinsit Bluesmakeriu "bliuzo naktim"?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimą
Aha, susimaišiau... Varnių himno, kitaip sakant...
eh...„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimąSUPER
Jau laikas pradėti ruoštis 2007 metams....„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
Comment