Parašė HAMMER
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Užklausos Muzikai
Collapse
X
-
Parašė VaidasVis dar neatsiuntėBūčiau labai dėkingas, jei kur nors tą dainą padėtum
, tad daina cia http://www.savefile.com/files/5364121
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Winipuch
sveiki norejau paklaust gal kas turit ta Mix team remixuota summertime? jei turit tj pauplodinkit... is anksto dekavoju... beje pamirsau padekoti zmonems padejusiems man su SEL - svetimi tad aciu uz pagalba...
Comment
-
Parašė Winipuchsveiki norejau paklaust gal kas turit ta Mix team remixuota summertime? jei turit tj pauplodinkit... is anksto dekavoju... beje pamirsau padekoti zmonems padejusiems man su SEL - svetimi tad aciu uz pagalba...
Comment
-
Winipuch
-
jei neklystu Ovidijus Vyšniauskas, o gal Gytis Paškevičius pavadinimo nepamenuMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimąumm, padėkit kas nors. yra tokie žodžiai dainoj:
skamba muzika kurią sudėjau tau, iš dienos ir nakties,
mano jūra pas tave aš sugrįžtu... ir tt
gal kas žinot kas per daina?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTai ar ne Žvagulis su žmona ten dainuoja?Grečiausiai Ovidijus.
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė caaprius Rodyti pranešimąumm, padėkit kas nors. yra tokie žodžiai dainoj:
skamba muzika kurią sudėjau tau, iš dienos ir nakties,
mano jūra pas tave aš sugrįžtu... ir tt
gal kas žinot kas per daina?
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimąGal kas turit ir pasidalinsit Bluesmakeriu "bliuzo naktim"?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimą
Aha, susimaišiau... Varnių himno, kitaip sakant...
eh...„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Andre Rodyti pranešimąSUPER
Jau laikas pradėti ruoštis 2007 metams....„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
Comment