Žinoma, jei ieškai populiarios muzikos, tinka bet koks serveris beveik, tačiau aš ko ieškau randu tik slske, o jei ir ką randu lietuviškam serve tai tai būna labai sena....
Sveiki,gal kas nors zinot kas per gabalas grajina "Gilaus sukretimo" reklamoje per tv3? cia tas filmas kur snd 21:30 rodys... man uztektu tik pavadinimo...
Klausykit, gal kas turit MTV Europe Music Awards 2006 ceremoniją? Ar bent jau žinot linką iš kur gauti? Būčiau labai dėkingas (jei ką siųskit į pauliezaz@gmail.com. Pas mane tilps)
Nors ir atsiprašau, kad čia video prašau...
Nesu įsitikinęs, kad nepažeisiu forumo taisyklių, bet surizikuosiu Visų labai prašau nukeliauti į www.walkmanclub.lt ir savaitės mix'o rinkimuose nubalsuoti už BODYMAP.
O prašau todėl, kad vienas iš BODYMAP narių tai yra mano brolis Beje, ir pats mix'as neblogas, elektroninės muzikos gerbėjams rekomenduoju. Ir dėkoju visiems, kas nubalsuos
Reikia vieno gabalo. Yra toks teminis gabalas (melodija) Coca Colos reklamoje, tai vat jis panaudotas iš vienos daininkės dainos. Nepamenu jos vardo ir dainos pavadinimo, bet ta daininkė žuvo aviakatastrofoje. Jei žinote apie ką aš čia ir jei turite tą dainą, būtų smagu, kad pasidalintumėte.
Nesu įsitikinęs, kad nepažeisiu forumo taisyklių, bet surizikuosiu Visų labai prašau nukeliauti į www.walkmanclub.lt ir savaitės mix'o rinkimuose nubalsuoti už BODYMAP.
O prašau todėl, kad vienas iš BODYMAP narių tai yra mano brolis Beje, ir pats mix'as neblogas, elektroninės muzikos gerbėjams rekomenduoju. Ir dėkoju visiems, kas nubalsuos
Prabalsavau uz Bodymapa, bet siuo metu jis dar atsilieka keturiais punktais
Comment