Tech,o gal Jono vaikai mokės tiek anglų, tiek lietuvių kalbą?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Internacionalizacija Lietuvoje
Collapse
X
-
farbrom
-
..tiek Vietnamiečių
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
farbrom
-
Parašė JohnParašė EddVažiuok į Londoną vieną kartą.
Man atrodo, kad dar netokių forumų galima rasti ir netokių minčių išgirsti iš tų pačių anglų ir pan.
Parašė JohnNa bet juk tie, kas nori stabdyti internacionalizma, paprastai pasisako uz vien tik savo kalbos ir kulturos puoselejima (ar bent jau dedasi tokiais). Tai gan logiska.
Comment
-
Vakar per Lietuvos ryto televiją rodė truputi apie juodaodžius Lietuvoje. Ten pasakojo apie kelis jaunus vaikinukus kurie ne iš gero gyvenimo pabėgo iš savo šalies ir pateko pas mus. Man asmeniškai jie patiko, visi stengiasi ir mokosi Lietuvių kalbą (visai neblogai jau šneka ) dabar sukūrė grupę ir afrikietiškais motyvais linksmina mus. Tiesa iš tos muzikantų trijulės dar tik vienas gavo leidimą gyventi ir dirbti Lietuvoje, tačiau ir kiti tikisi greit jį gauti. Taipogi visi jie iš skirtingų valstybių ir bandrauja tarpusavyje angliškai, o dainuoja visi savo kalbomis ir dainuodami vienas kito nesupranta . Visi Lietuvą įvardino kaip rojų ir išreiškė savo didžiulį norą čia pasilikti. Asmeniškai aš irgi neturiu nieko prieš tokių žmonių atvykimą pas mumis
Comment
-
Parašė techMan nesuprantama, kaip tu gali kalbėt apie pakantumą kitoms tautybėms, rasėms ir t.t., o pats smerkti, vadinti siaurapročiais ir kvailiais, kitaip galvojančius?!
Parašė techPats aiškini, kad nereikia žmonių skirstyti į rases, tautybes ir t.t. o dabar sakai, kad Tie, kurie prieš INTERNACIONALIAZIJĄ, visad pasisako už KALBOs puoselėjimą. Čia vėl pasireiškia tavo nusistatymas prieš kitaip galvojančius, nenorėjimas jų klausytis.
Comment
-
Negrai blogi. Juk tai akivaizdu. Pasiziurek kiek jie nusikaltimu daro. Argi netiesa? Akivaizdu.
Smerkiu tuos, kuriu galvosena nesuderinama su siuolaikinemis vertybemis (t.y. tuos, kurie yra ksenofobai, rasistai ir t.t.).
Comment
-
Parašė techNegrai blogi. Juk tai akivaizdu. Pasiziurek kiek jie nusikaltimu daro. Argi netiesa? Akivaizdu.
Kas pasako, kas yra siuolaikiska, o kas ne? Tu? Mano manymu, tu smerkdamas kitaip galvojancius, nesuderini savo galvosenos su siuolaikiskom vertybem.
Comment
-
Parašė JohnAs nesmerkiu kitaip galvojanciu. Smerkiu tuos, kuriu galvosena nesuderinama su siuolaikinemis vertybemis (t.y. tuos, kurie yra ksenofobai, rasistai ir t.t.). Taip, tie, kurie diskriminuoja grupes vien del ju spalvos ar akiu formos, yra siauraprociai kvailiai.
Comment
-
Kad visi juodaodžiai smirda yra nusikalteliai, tai tikrai kai kurie smarkiai nusišneka.Nejaugi dar išlikęs toks niekuo nepagrįstas mastymas . Suprantu, kad tokios nuostatos buvo senais laikais, dabar galvojau, kad situacija pasikeitusi. Esu nustebintas.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė techNegrai, tikri negrai tikrai turi savo labai nemalonų kvapą, kas yra faktas, kurį ne tau nuneigti. Dėl nusikaltėlių, aš pajuokavau, ką jau minėjau #111 žinutėje.
Comment
-
Aš klausiau ne apie kvapo malonumą. O ar visi juodaodžiai taip nemaloniai kvepe ? Nes kiek aš jų esu sutikęs tai dar nevienas nesmirdėjo
Comment
-
Parašė techAš noriu pasakyti, kad jų kvapas YPATINGAI nemalonus. Beje, kad gatvėje taip smirdėtų nuo baltų (ne bomžų) dar nosiai neteko patirt, bet nuo negrų teko.
Comment
Comment