Parašė tech
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Internacionalizacija Lietuvoje
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Dėl juodaodžių padarytų nusikaltimų, kažkada per radiją kalbėjo (savaitės eigoje), kad bent USA. Labai viešinami juodaodžių padaryti nusikaltimai, o bausmės labai skiriasi. Už tą patį nusižengimą baltaodis gauna sakykim 1000$ baudą, o juodaodis 3 mėn. pasėdėti Todėl toks požiūris ir formuojasiP.
Comment
-
Skantinti tokio pobūdžio internaciolizaciją, kaip kad vertimas į anglų kalba viešajame transporte, įvairiuose pramogų centruose ir pan., ir tai nė kiek nekenkia mūsų kalbos puoselėjimui. Tiesa tokios internaciolizacijos poreikis kol kas tik Vilniuj, kitur kol kas nieko keist ir skatint nereikia, bet su laiku reikėtų pradėt tą daryti ir Kaune ir gal dar Klaipėdoj, bet tai tik ateity.
Comment
-
Parašė vapDėl juodaodžių padarytų nusikaltimų, kažkada per radiją kalbėjo (savaitės eigoje), kad bent USA. Labai viešinami juodaodžių padaryti nusikaltimai, o bausmės labai skiriasi. Už tą patį nusižengimą baltaodis gauna sakykim 1000$ baudą, o juodaodis 3 mėn. pasėdėti Todėl toks požiūris ir formuojasiWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Gerbiamieji - tai visiškai tuščia diskusija. Kažkodėl akcentuoti tik du keliai. Vienas internacionalizacija, vakarietiškų ar rytietiškų vertybių perėmimas, kurio rezultatas - nutautėjimas. Kitas kelias - nacionalizmas ir užsidarymas savo mažame rate, neišvengiamai vedantis prie kraujomaišos ir iš to išplaukiančios tautos psichinės ir fizinės degradacijos (kurios požymiai jau aiškiai pastebimi). Bet yra trečias kelias - asimiliacija! Tik reikia nustoti būti asimiliuojamiems, reikia patiems asimiliuoti. Taigi aš esu visom keturiom už juodaodžius lietuvius, geltonodžius lietuvius, raudonodžius lietuvius, mulatus lietuvius ir t.t.!It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
O nafik reikia tos anglu kalbos ? Man pvz pilnai uztektu moketi tik lietuviskai.Ir dabar uztenka.Priejo kazkoks uzsenietis, klause kur 'santakos' viesbutis ar kazkastai tokio.Atsakiau angliskai, kad kalbu tik zmoniu kalba.Daugiau ir nereikia moketi.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė HimlerisO nafik reikia tos anglu kalbos ? Man pvz pilnai uztektu moketi tik lietuviskai.Ir dabar uztenka.Priejo kazkoks uzsenietis, klause kur 'santakos' viesbutis ar kazkastai tokio.Atsakiau angliskai, kad kalbu tik zmoniu kalba.Daugiau ir nereikia moketi.
Comment
-
Parašė tech
Beje, as vis dar laukiu John, kol jis pasakys internacionalizmo apibrezima.
Comment
-
Parašė blitzTas toks kvailas ir nepagrįstas nepagarbos rodymas užsieniečiams manau parodo kai kurių žmonių akivaizdžiai jaučiamą rusiško stiliaus nepilnavertiškumo kompleksą
Comment
-
Parašė kaunazPats apeliuoji į nepagarbą užsieniečiams, ir čia pat stereotipinėms siauro žmonių rato pažiūroms apibūdinti, įvardiji kai neva tai kitos tautos stilius...You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė NedasMulatams tai netaikoma. Daugiau smirdi "gryni" juodžiai
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Nereikia nei bomžų, nei juodukų. Daugybė lietuvaičių smirda, nes jų supratimas apie higiena švelniai sakant ne koks. Pvz. daugybė jaunuolių ir vyrų praktikoje taiko patarlę "nemyžk ant rankų, nereiks plauti" (pasižiūrėkite kiek žmonių plauna rankas viešuosiuose tualetuose - vienetai).It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė TomasGerbiamieji - tai visiškai tuščia diskusija. Kažkodėl akcentuoti tik du keliai. Vienas internacionalizacija, vakarietiškų ar rytietiškų vertybių perėmimas, kurio rezultatas - nutautėjimas. Kitas kelias - nacionalizmas ir užsidarymas savo mažame rate, neišvengiamai vedantis prie kraujomaišos ir iš to išplaukiančios tautos psichinės ir fizinės degradacijos (kurios požymiai jau aiškiai pastebimi). Bet yra trečias kelias - asimiliacija! Tik reikia nustoti būti asimiliuojamiems, reikia patiems asimiliuoti. Taigi aš esu visom keturiom už juodaodžius lietuvius, geltonodžius lietuvius, raudonodžius lietuvius, mulatus lietuvius ir t.t.!
Kas liečia juodaodžių specifinį kvapą- taip jis yra. Bet jį turi tik "gryni" juodaodžiai, kaip kažkas jau minėjo. Jų kvapas yra toks sunkus, salsvas, muskusinis. Bet visos rasės turi savo kvapą. Juodaodžiams baltieji taip pat ne žibuoklėmis atsiduoda.
Comment
-
Parašė kaunazPo to pasijautei kaip tautos didvyris?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė vytaucLabai teisingas požiūris. Manau mes savo gyvenime dar sulauksim laiko, kad gvatemalietiškos kilmės lietuviukas šoks kepurinį tautinių šokių būrelyje, o Ganos kilmės lietuvis iš Telšių didžiuosis savo žemaičiavimu
Kas liečia juodaodžių specifinį kvapą- taip jis yra. Bet jį turi tik "gryni" juodaodžiai, kaip kažkas jau minėjo. Jų kvapas yra toks sunkus, salsvas, muskusinis. Bet visos rasės turi savo kvapą. Juodaodžiams baltieji taip pat ne žibuoklėmis atsiduoda.
Comment
-
Parašė JohnMan atrodo, kad visai neblogas budas tu kvapu isvengti - bent retkarciais nusiprausti ir panaudoti dezodoranta. Turetu padeti netgi juodaodziams.
Comment
Comment