Vargu ar iš čia esančių kas nors gali į šį kausimą atsakyti...
Aš klausiu asmeninės kiekvieno nuomonės
Mano manimu INCULTO kur kas geriau savo kūrinį pateikė ir parengė. Nugalėtojai atrankos tik "bimbalo mūšimo" stiliuje viska sugebėjo atlikti. Nieko gero.
Šiandien buvau už Lt_UNITED, nors ir taip buvo aišku kad jie laimės...Iš ties galima pagirti LRT kad surengė tokį atrankos finalą, jausmas lyg žiūrėtum vos ne tikrąją Euroviziją...Šiuo metu pasiskaičius užseniečių nuomones internete nekoks įspūdis susidaro, visi Lietuvą peikia ir linki kad užimtumėm paskutinę vietą, nes tai ne daina ir t.t . Bet nevisad tos internetinės nuomonės (ypač užseniečių) pasiteisina. Pvz pernai Lauros dainą daugiau nei pusę ESC saitų pripažino kaip pačią geriausią, bet rezultatus patys žinome...Manau net neapsimoka šiemet ką nors prognozuot nes ši daina yra ne daina...Belieka tikėti kad Europa supras mūsų humorą Bėje jai kartais kam nors įdomu iš čia http://www.euroturkey.net/Thisyear.php galite parsisųst kitų valstybių dainas, ten yra ir Islandų daina bet ją su LT_UNITED net lygint neišeina. tad belieka palinkėt sekmės LT_UNITED!!!
Mano manimu INCULTO kur kas geriau savo kūrinį pateikė ir parengė. Nugalėtojai atrankos tik "bimbalo mūšimo" stiliuje viska sugebėjo atlikti. Nieko gero.
O mano nuomone Inculto su savo tais paveiksliukais ir vakaro žinių mergaitėm (kad jas kur velnias ) persistengė - juk jie show ir taip moka daryt ir be tokių dalykų Tarkim kai grojo šitą dainą per RC apdovanojimus, galvojau super, balsuosiu, bet po pusfinalio pakeičiau nuomonę
Puiku, kad LT United laimėjo Dėl Inculto, šiuo metu man jų daina skamba nelbogai, bet pamenu, kad išgirdęs pirmą kart pagalvojau, kad tokios geriau jau nesiųst. (O pirmas įspūdis šiame konkurse gan svarbus)
Jeigu dabar galėčiau pakeisti rezultatus, tai visgi greičiausiai sukeisčiau inculto su lt_united vietom. Nors lt_united "daina" labiau ekstremali ir tinkama tokiam dalykui kaip eurovizija.
Mano muzikinis skonis dažnai nesutampa su kitų žmonių, bet man ta Islandijos daina visai gražiai skamba nors ir nieko nesuprantu. Belgijai atstovausiančios Kate Ryan, pasaulinio garso žvaigždės, daina gan prasta...
ne nu chebra ka jus nesuprantat, jog tai yra tiesiog bajeris? prie ko cia kazkoks profesionalumas, balsai ar galu gale ivaizdis. tai yra tiesiog bajerine daina.
o islandai Lietuvos originalumu nepralenks, nes jie dainuos islandiskai, todel visu pirma didzioji dalis klausytoju nesupras apie ka jie dainuoja
nu jus man pasakykit kuo jum gravel patiko? tokius nusiuntus i eurovizija mus isdergtu kaip kokius asilus paskutinius...tas ju atseit vokalistas, ant visko padejes manau nelabai kaip pristatytu lietuva...labai jau naglu snukiu jis ten scenoj elgesi,idomu ka apie musu sali pagalvotu vyresnioji eurovizijos ziurovu karta?..
Na, man gravel daina patiko.. unikalus, britisku stiliuku.. bet zinant eurovizijos tendencijas europos lygiu (ir net ne apie sita konkursa kalbant), laimi popsas arba komikai (juokdariai), kad ir kaip tai apgailetinai skamba LT united nepatenka ne i viena is tu grupiu, tad.. we are the "winners"..
O tau "LT united" nepanašūs į komikus? Man - taip, ir tai yra vienas iš jų privalumų.
O tau "LT united" nepanašūs į komikus? Man - taip, ir tai yra vienas iš jų privalumų.
Na, pvz antanelis is dangaus ir komiku megina save vaizduot, bet kai uz komiskumo slypi durnumas, tai net nebejuokinga As nesakau, kad LT united durni, nu bet ne jiem tokias dainas dainuot. Ir isvis ar galima viena sakini vadint pilnavertes dainos tekstu? Ir taip, eurovizijoj sypsosis.. bet taip pat ir pecius kilnos nesuprate dainos bajerio. Uzbure jus tai, kad dainuoja net kelios Lietuvos zvaigzdes kartu, kad reklamavosi super duper daina sukure, paslaptimis ir mistika uzsidenge.. Ideja buvo sauni, bet galutinis rezultatas manyciau nevykes.
Ka pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D
Comment