Parašė rastaman
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija/Lt United
Collapse
X
-
Parašė Aug1zO su Alanu, Kucinsku, komisijos numyletiniais, butume?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Manau su Inculto butume
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė sanomizPrašyčiau vartojant tokius kategoriškus teiginius rašyti "mano nuomone", kadangi tamsta, nebūdamas muzikos ekspertas (kaip suprantu), neturite teisės "LT united" stilių vadinti tokiais žodžiais.
Mano manymu, yra tiesiog nuostabu, jog Lietuva pagaliau ką nors originalaus parodys toje ekshibicionizmo fiestoje... Taip pat laukiu nesulaukiu Islandijos pasirodymo.
abba, selin dion ir kt. , kaip rode siandie per lteurofinala
Comment
-
Parašė sanomizHammer, kiek prieš tai buvusių Lietuvos bei kitų šalių grupių pasižymėjo tokiu stiliumi. Na nors užsimušk, bet neprisimenu. Tikrai daug kartų geriau už eilinę "popsucha" su eiliniu finaliniu rezultatu...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė sanomizKeletą komentarų atgal akį permesk, pagyriau ir "Inculto" už savo originalumą. Nebūčiau pykęs, jei ir jie būtų patekę. Gaila, jog negalima dainų pasilikti "atsargai" kitiesm metams.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
blin ir vel uzkniso kiek galima.. issirinko tuos LT united.. nu gerai, lietuvoj jie zinomi (ir turbut butent del to ir buvo isrinkti).. o kokie jie zinomi bebus isvyke su savo dainele "we are the winners".. nei zodziu, nei dainos.. tik zinomi.. lietuvoj as pvz buvau uz in culto.. ten is tiesu bent jau linksma daina ir patraukianti savo smaikstumu demesi.. ir pvz nors laimejo LT united, as in culto daina naudosiu uzsienieciams kaip salies pristatomaja! taskasKa pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D
Comment
-
Su šia daina bent būsim pastebėti. Vieni vertins neigiamai, kiti - teigiamai. Jie tiesiog gerai atrodo ant scenos, ypač tas plikis, kai draskytis pradeda. Turi kažkokio tai šarmo. Inculto irgi neblogai, bet.. kažkaip per silpnai. Visados išsirinkdavom "euroviziškiausią" dainą atstovauti mums, ir rezultatus visi žinom. O čia tikrai kažkas naujo.. kaip ir sakiau, bent būsim pastebėtiWestside is the best ! :jura:
Comment
-
Parašė jokerPristatysi kaip pigiu keksiu ir dar pigesnio alkoholio sali?Ka pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D
Comment
-
Klausimas kiek triuso į eurovizinias dainas įdėjo INCULTO ir kiek LT UNITED ?
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Na, man gravel daina patiko.. unikalus, britisku stiliuku.. bet zinant eurovizijos tendencijas europos lygiu (ir net ne apie sita konkursa kalbant), laimi popsas arba komikai (juokdariai), kad ir kaip tai apgailetinai skamba LT united nepatenka ne i viena is tu grupiu, tad.. we are the "winners"..Ka pasake dievas, kai sukure vyra? -Galiu ir geriau.. -Ir sukure moteri.. :beee: :D
Comment
Comment