Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Eurovizija/Lt United
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
-
Tai, kad tas "necielkiškas" (irgi atsiprašau už žargoną) nestandartas yra primityvus ir kreivas, bei šleivas .
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė InžinieriusVa ką daro eurovizija?! Reiktų uždraust šį konkursą, nes greit tautiečiai žūdytis pradės.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Keistai man cia atrodo jusu nusivylimas. Verti vaziuoti buvo arba Inculto, arba... taip, LT United Ju pasirodymai buvo originalus, jie paprasciausiai neisnyks tarp kitu pasirodymu. Kokios jums minties, kokiu zodziu reikia? Kuo Eurovizijos konkurse "mintis" apie meile, kuna, pranasesne, uz tiesu, be uzuolanku, mes laimesim? Eurovizija nieko nereiskia, Eurovizijoje musu rezultatai nieko nereiskdavo, ju nebudavo.
Gal tada laikas keisti tu rezultatu siekimo buda?
Comment
-
Komisija tai irgi "pavarė"
Comment
-
Parašė EžiukasKomisija tai irgi "pavarė"Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė EžiukasTai, kad tas "necielkiškas" (irgi atsiprašau už žargoną) nestandartas yra primityvus ir kreivas, bei šleivas .
Mano manymu, yra tiesiog nuostabu, jog Lietuva pagaliau ką nors originalaus parodys toje ekshibicionizmo fiestoje... Taip pat laukiu nesulaukiu Islandijos pasirodymo.
Comment
-
Tai va ir Islandai kazka panasaus pasiunte i eurovizijos finala. Man nuojauta kuzda kad susimausimW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Atsiprašau visu. Pagal nutylėjimą aišku, kad tai tik mano nuomone apie visą eurovizijos konkursą ir jo atlikėjus yra subjektyvi ir pagrista asmeniniais isitikinimais. Atsiprašau už nesusipratimą
Comment
-
Parašė sanomizMano manymu, yra tiesiog nuostabu, jog Lietuva pagaliau ką nors originalaus parodys toje ekshibicionizmo fiestoje... Taip pat laukiu nesulaukiu Islandijos pasirodymo.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė sanomizPrašyčiau vartojant tokius kategoriškus teiginius rašyti "mano nuomone", kadangi tamsta, nebūdamas muzikos ekspertas (kaip suprantu), neturite teisės "LT united" stilių vadinti tokiais žodžiais.
Mano manymu, yra tiesiog nuostabu, jog Lietuva pagaliau ką nors originalaus parodys toje ekshibicionizmo fiestoje... Taip pat laukiu nesulaukiu Islandijos pasirodymo.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Taigi ir pernai siuntem daina su minimalistiniu tekstu, ir kas gavosi is to?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
Comment